The 2Night Show: Οι τρεις καλεσμένες που θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση!

Έλενα, Καίτη και Μαλού θα τα αποκαλύψουν όλα!

The 2Night Show: Οι τρεις καλεσμένες που θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση!

Σε λίγη ώρα, μέσα από τη συχνότητα του Ant1 θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο του "The 2Night Show" και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές αφού οι τρεις καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μιλήσουν για όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Όταν σκέφτομαι το κορίτσι του τότε, την Ερατώ, τη ζηλεύω γιατί..."

Απόψε λοιπόν, στις 23:45, στο δεύτερο επεισόδιο του "The 2Night Show" για το 2019, o Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί την Καίτη Γκραμμά.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Χαρές και πανηγύρια στο πλατό! Έσβησαν κεράκια και το έριξαν στο χορό και το φαγητό! (βίντεο)

Σε μια αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη, μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την καριέρα της στο χώρο της μόδας και την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, που έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Σουλιώτη: Τι απάντησε στα παιδιά της όταν την ρώτησαν για τις γυμνές της φωτογραφίες;

Στη συνέχεια, στο πλατό θα βρεθεί η coach του GNTE, Έλενα Χριστοπούλου! Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, αποκαλύπτει αν έχουν κλάψει άντρες για εκείνη και μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με το σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Τέλος, η Μαλού θα εμφανιστεί στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα μιλήσει για την τροπή που έχει πάρει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της και μοιράζεται στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.