Βόμβα στο «Τατουάζ»! «Σκοτώστε την Άννα μόλις πάρουμε τα λύτρα»!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Βόμβα στο «Τατουάζ»!  «Σκοτώστε την Άννα μόλις πάρουμε τα λύτρα»!

H Aννα στα χέρια των απαγωγέων περνάει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της. Την ίδια στιγμή όλοι δίνουν πραγματική μάχη να συγκεντρώσουν τα λύτρα και να απελευθερώσουν την Αννα και το παιδί. Ο Αλέξανδρος μιλάει με τους απαγωγείς και διαπραγματεύεται, ενώ η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από το κρησφύγετό τους χωρίς να μπορεί να επέμβει.

Και μέσα σε όλα αυτά η Αννα σοκάρεται όταν τους ακούει να λένε ότι θα τη σκοτώσουν μόλις πάρουν τα χρήματα. Διαβάστε παρακάτω...


Η Αννα, εκτός από τις απελπιστικές συνθήκες στα χέρια των απαγωγέων, έχει τώρα να αντιμετωπίσει και την κακή διάθεση της Λήδας: «Κουράστηκα Αννούλα μου, δεν μπορώ... Θέλω να γυρίσουμε στο σπίτι μας», παραπονιέται το κοριτσάκι. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα στικάκι φτάνει στα χέρια του Αλέξανδρου κι αυτή τη φορά το θέαμα είναι πολύ δυσάρεστο για όλους, καθώς φαίνονται έντονα τα σημάδια της κακοποίησης. Η εικόνα της χτυπημένης Αννας και οι φωνές της Λήδας στο καινούριο βίντεο των απαγωγέων έχουν προκαλέσει σοκ σε όλους.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο καρκίνος που "τσάκισε" τη κούκλα παίκτρια Δήμητρα Βαλβακούση!

Παράλληλα, τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα και παρότι ξέρουν ποιοι είναι οι δράστες, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όσο διαρκεί η ομηρία της Αννας και της Λήδας, καθώς φοβούνται ότι οποιαδήποτε επέμβαση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τις δύο.

Την τελευταία στιγμή κι ενώ διαφαίνεται μια λύση σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ο Αλέξανδρος αρνείται να δώσει όλα τα χρήματα: «Δεν μπορώ να βρω όλα όσα μου ζητάτε, είναι αδύνατον», τους λέει. Η άρνηση του Αλέξανδρου εξαγριώνει τον αρχηγό των απαγωγέων, που αποφασίζει να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στην Αννα και τη μικρή Λήδα.

Ετσι γίνονται ακόμα πιο βίαιοι απέναντί τους, ενώ η Αννα δεν υποκύπτει και αντιστέκεται στους απαγωγείς, αλλά το μετανιώνει με τον χειρότερο τρόπο, αφού τη χτυπούν άσχημα και φυσικά την παρενοχλούν σεξουαλικά.

Στο μεταξύ, ο Σέκερης με την Τατιάνα εντοπίζουν κάτι αξιοσημείωτο στις φωτογραφίες που τράβηξαν οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι στην Καστέλα και αρχίζουν να το ερευνούν, ενώ οι απαγωγείς στέλνουν καινούριο υλικό στον Αλέξανδρο, που αυτή τη φορά η εικόνα της Αννας που αντικρίζει τον σοκάρει.

Λίγο αργότερα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς κι αυτό που ακούει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του: «Κοίτα να φέρεις τα λύτρα, γιατί αυτή είναι η τελευταία φορά που τη βλέπεις ζωντανή», του λένε.

Οι ώρες της αγωνίας συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές, ενώ όσο ο Αλέξανδρος δίνει μάχη με τον χρόνο για τη συγκέντρωση των χρημάτων, η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από το κρησφύγετο των απαγωγέων, αλλά δεν τολμά να κάνει καμία κίνηση αν δεν εξασφαλίσει την ασφάλεια της Αννας και της Λήδας.

Ωστόσο, μια απρόσμενη εξέλιξη οδηγεί την Αννα στην απελπισία, καθώς ένας από τους απαγωγείς την έχει βάλει στο μάτι και η κοπέλα δεν αντέχει πλέον, έχει χάσει τις δυνάμεις της. Μετά από πολλές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να πείσει τον αρχηγό των απαγωγέων να πάρει τα μισά λύτρα, να απελευθερώσει τη μικρή Λήδα και να κρατήσει την Αννα μέχρι να πάρει τα υπόλοιπα: «Θα σου φέρω τα μισά τώρα και θα πάρω την κόρη μου. Σύντομα θα έχω και τα υπόλοιπα, όμως αν την ξαναπειράξεις δεν ξέρω αν θα συνεργαστώ πλέον μαζί σας», του λέει.

Ετσι, μια μεγάλη διαδρομή ξεκινά για τον Αλέξανδρο, οποίος δεν ξέρει πού θα τους συναντήσει καθώς η διαδρομή του κατευθύνεται από τους απαγωγείς σε ολόκληρη την Αττική κι από σημείο σε σημείο, γεγονός που αυξάνει το άγχος. Στο μεταξύ, η Ολγα με τον Στέφανο και ο Θεοχάρης με την Αμαλία περιμένουν με αγωνία, φοβούμενοι μήπως κρύβεται κάποια παγίδα των απαγωγέων πίσω από τη συμφωνία. Την ίδια στιγμή, ο Σέκερης και η Αθηνά παρακολουθούν τη δράση των απαγωγέων από ένα παρατηρητήριο που κρυφά έχουν στήσει απέναντι από το σπίτι στο Σούνιο. Οταν ο Αλέξανδρος φτάσει στο τελικό σημείο που του έχει υποδείξει ο αρχηγός των απαγωγέων, τον περιμένει μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη: «Πού είναι η κόρη μου; Σας είπα ότι θα σας δώσω τα μισά λύτρα για τη Λήδα», τους λέει, αλλά αυτοί του ζητάνε πάντα κάτι παραπάνω.

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή-Σπύρος Παπαδόπουλος: Μαζί επί σκηνής! Η συνεργασία που θα... συζητηθεί! (Βίντεο)

Ανήμπορος να αντιδράσει, ο Αλέξανδρος υποκύπτει σε έναν ακόμα εκβιασμό των απαγωγέων. Κι ενώ όλα δείχνουν πως η Λήδα φτάνει κοντά στο τέλος του εφιάλτη, η Αννα έρχεται αντιμέτωπη με την πιθανότητα του βιασμού. Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Μαργκώ προσπαθούν να βρουν τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς για να αφήσουν την Αννα ελεύθερη. Παράλληλα όμως, η Αννα ακούει τους απαγωγείς να λένε πως μόλις πάρουν τα λεφτά, θα την «ξεφορτωθούν». «Τι θα κάνουμε μ’ αυτή;», ρωτάει ένας από τους απαγωγείς και ο άλλος του απαντάει κυνικά: «Μόλις πάρουμε το χρήμα θα τη σκοτώσουμε»!

Λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος μιλά με τον απαγωγέα στο τηλέφωνο και ακούει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Η αγωνία για την τύχη της Αννας συνεχίζεται και παρόλο που η αστυνομία γίνεται μάρτυρας ενός βίαιου περιστατικού εις βάρος της, δεν επεμβαίνει σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση. Ο Αλέξανδρος ρισκάρει και απαιτεί επικοινωνία με την Αννα προκειμένου να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα, αλλά αυτό που θα αντικρίσει θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα για εκείνον.


H Μαργκώ δεν δίνει τα λύτρα

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι η Μαργκώ θα βοηθήσει την κατάσταση, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχτεί. Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ εξηγεί στον Τόνυ τι ακριβώς θέλει να κερδίσει από τη συμμετοχή της στην υπόθεση και τον αφήνει άφωνο. Αμέσως μετά γίνεται πιο σαφής απέναντι στον γιο της, τον οποίο εκβιάζει στυγνά προκειμένου να δώσει τα λεφτά για τα λύτρα. Μην έχοντας άλλη επιλογή ο Τόνυ υποχρεώνεται να δεχτεί τον εκβιασμό της, που δεν είναι άλλος από το να ξεχάσει διά παντός την Τατιάνα και να ενώσουν και πάλι τις εταιρείες τους.

Με λίγα λόγια, η Μαργκώ εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να φέρει πιο κοντά της τον Τόνυ, ενώ από την άλλη η Τατιάνα τον διώχνει κάθε μέρα και πιο μακριά. Στο μεταξύ, ενώ ο Τόνυ και η Μαργκώ προσπαθούν να βρουν τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς για να αφήσουν την Αννα ελεύθερη, λίγες ώρες πριν το τέλος της απαγωγής κι ενώ η Αννα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο κίνδυνο, η Μαργκώ αρνείται να δώσει τα υπόλοιπα λύτρα...