Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τρόμος σε Alpha, Σκάι, Αnt1 και Star! Ανατροπή με 2 νέα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας!

Τελείωσε το παραμύθι!

Τρόμος σε Alpha, Σκάι, Αnt1 και Star! Ανατροπή με 2 νέα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας!
TV24 10.02.2019 15:12

Tελείωσε το παραμύθι. Όπως αποκλειστικά θα σας παρουσιάσουμε σήμερα από το blog Vandas στο Υouweekly.gr δυο(2)νέα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας έρχονται για να μείνουν!

Ναι, δε σας κάνω πλάκα. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις δύο νέες άδειες εθνικής εμβέλειας. Διαβάστε παρακάτω...

Οι πληροφορίες μου λένε ότι το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης ΕΣΡ μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, θα υποδεχτεί τις δύο αιτήσεις για τις ορφανές άδειες για κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και οι περίφημες άδειες που έμεινα στο ράφι ετοιμάζονται να δοθούν σε ανταγωνιστές της τηλεόρασης του Alpha, του Σκάι, του Star, του Open και του Αnt1!

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Ο ανταγωνισμός θα γίνει πιο ισχυρός από ποτέ και η διαφημιστική πίτα θα μοιραστεί!

Εκτός απροόπτου και μετά τον σχετικό έλεγχο που θα γίνει από το εθνικό συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, υπάρχει περίπτωση οι άδειες να έχουν δοθεί μέχρι και τις αρχές Ιουνίου, όπου και θα λειτουργήσουν κατευθείαν τα δύο κανάλια.

Τώρα ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις δύο άδειες; Ο ένας σίγουρος παίκτης είναι ο κύριος Μαρινάκης με την Alter Έgo. Για τον άλλο παίκτη υπάρχουν πληροφορίες, ότι είναι ένας πασίγνωστος εφοπλιστής, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει ακόμα και την δικαιοσύνη. Ίδωμεν

Share