Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Καρέ - καρέ πως θα τελειώσει η σειρά στις 4/7!

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι «Το τατουάζ» ολοκληρώνεται φέτος. Οπως όλοι γνωρίζαμε, οι συντελεστές της σειράς, λόγω της υψηλής τηλεθέασης που μεταφράζεται σε μεγάλο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό, είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν τη σειρά και του χρόνου.

Ομως ξαφνικά όλα «γύρισαν ανάποδα» και ήδη δρομολογείται το πώς θα γραφτεί το φινάλε της σειρά του Alpha! Διαβάστε παρακάτω...


Οπως μας είπε η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, «“Το τατουάζ” θα μπορούσε να πάει κι άλλο χρόνο. Οι ιστορίες μπορεί να ολοκληρώνονται για κάποιους ήρωες, αλλά θα μου ήταν πολύ εύκολο να βάλω κι άλλες ιστορίες και να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Ομως αυτό που θέλαμε ήταν να τελειώσει στην κορυφή του και να μην υπάρξει καν η υποψία ότι θα μπορεί να κουράσει». Μάλιστα, η ίδια μας αποκάλυψε ότι ήδη έχει στο μυαλό της το επόμενο σενάριο: «Εδώ και αρκετό καιρό έχω στο μυαλό μου ένα νέο σενάριο. Εξάλλου και η ιδέα του “Τατουάζ” υπήρχε από τη δεύτερη χρονιά του “Μπρούσκο” πρέπει να ξέρετε. Ετσι και τώρα υπάρχει κάτι καινούριο ήδη και από τον Απρίλιο θα αρχίσω να γράφω ξανά». Η νέα σειρά, όπως μας είπε, θα είναι για ελληνικό κανάλι (διότι είχε ακουστεί ότι μπορεί να πάει και σε κυπριακό), ενώ για «Το τατουάζ» μας αποκάλυψε ότι το τέλος θα έχει για πολλούς happy end, για άλλους όμως το φινάλε μάλλον θα είναι τραγικό.

*Από την Μαρία Μεταξητινού και το TV24

Το τέλος της σειράς έχει προγραμματιστεί για τέλη Ιουνίου, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το μεγάλο φινάλε θα μεταδοθεί την πρώτη Πέμπτη του Ιουλίου. Μέχρι τότε έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές. Σκηνές που σοκάρουν, αλλά και σκηνές λυτρωτικές για πολλούς από τους ήρωες. Ομως το φινάλε θα βάλει τα... πράγματα στη θέση τους.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Αλέξανδρος με την Αννα, μετά από αρκετά ακόμα σκαμπανεβάσματα και τυχαία γεγονότα που θα τους βάζουν κατά καιρούς αγκάθια στη σχέση τους, δεν μπορεί παρά να είναι μαζί, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Η αγάπη τους και ο έρωτάς τους είναι μοναδικός και θα επισφραγιστεί με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα μωρό που θα φέρει στον κόσμο η Αννα. Η Ολγα με τον Στέφανο θα περάσουν αρκετά ακόμα δράματα, εξαιτίας του εθισμού της Ολγας στο ποτό και της συμπεριφοράς της που πηγάζει από αυτόν. Ομως ο Στέφανος, που ορισμένες φορές θα λυγίσει, τελικά θα μείνει όρθιος στο πλάι της και όλα στο τέλος θα φτιάξουν. Οι δυο τους θα παντρευτούν τον Ιούνιο με παρανυφάκι τη Λήδα που ετοιμάζεται να υποδεχτεί το αδελφάκι της.

Η Μάρθα και ο Παύλος θα παλέψουν με τη ρουτίνα τους, τα προβλήματα της οικογένειάς τους, αλλά και για να κρατήσουν ζωντανό τον γάμο τους. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και των δύο θα φέρουν την ηρεμία στη σχέση τους και σαν γνήσια ελληνική οικογένεια θα χαρούν με τις χαρές των παιδιών τους. Η Ελένη αποφασίζει ότι δεν έχει δώσει ευκαιρία στη ζωή της και στα όνειρά της. Από μικρή, πριν ακόμα τελειώσει τις σπουδές της, παντρεύτηκε τον Ορφέα και πριν λήξει ο γάμος της με τον Ορφέα ταύτισε τη ζωή της και το μέλλον της με τον Φίλιππο. Μόλις το συνειδητοποιεί αποφασίζει να γίνει πιο ανεξάρτητη. Απομακρύνεται από τον Φίλιππο και δίνει όλο το βάρος της στις σπουδές και στην καριέρα της. Μάλιστα, όπως θα δούμε, θα στηρίξει και τη μητέρα της να κάνει πράγματα δημιουργικά για τη ζωή της. Μεγάλη περιπέτεια θα περάσει η Αμαλία, η οποία τελικά θα μπει σε τεχνητό κώμα προκειμένου να επανέλθει ο εγκέφαλος. Τελικά θα τα καταφέρει και φυσικά θα μιλήσει με ειλικρίνεια στον Σέκερη, με τον οποίο αποφασίζει να περάσει μαζί τη ζωή της. Ο Τόνυ συνεχίζει την επικίνδυνη ζωή με τα ναρκωτικά, ενώ η σχέση του με την Κασσάνδρα θα τον βάλει σε νέες περιπέτειες. Οσο κι αν θέλει να κρατηθεί μακριά από τις παρανομίες δεν θα το καταφέρει και σαν «γνήσιος» Νίβεν θα συνεχίσει, κόντρα όμως στη Μαργκώ η οποία δεν θα έχει καλό τέλος.

Η Τατιάνα θα κάνει τις προσπάθειές της να τον πλησιάσει, όμως οι δυο τους δεν θα είναι σύντομα μαζί. Η Κασσάνδρα μπήκε στη ζωή του για να μείνει. Ομως ο έρωτας είναι πιο δυνατός απ’ όλα και από τη λογική και ο Τόνυ στο τέλος δεν μπορεί παρά να είναι μαζί με την Τατιάνα.

Στο Λονδίνο ο Θεοχάρης μετράει εβδομάδες και δεν αργεί η ώρα που θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Μαζί πάντα με τη Βέρα αλλά και τον μικρό Μάριο μετακομίζει για πάντα στην Ελλάδα και προσαρμόζει τη ζωή του και τα επαγγελματικά του σε μια νέα πραγματικότητα, η οποία όμως τον γεμίζει ευτυχία. Είναι κοντά στην κόρη του, έχει τη γυναίκα που λατρεύει και απολαμβάνει τη ζωή που πάντα ήθελε.

Αντίθετα, τραγική είναι η εξέλιξη του Σωκράτη, που στα χνάρια του πατέρα του εκδικείται για τη δική του... μισή ζωή! Και τέλος, ο Ορφέας. Ο άντρας που πάνω γράφτηκε η ραχοκοκαλιά του «Τατουάζ». Ολοι πλέον έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο παρανοϊκό. Στη φυλακή η σχιζοφρένειά του επιδεινώνεται δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα και στους μέσα αλλά και στους έξω. Η ψυχιατρική γνωμάτευση είναι ξεκάθαρη. Ο Ορφέας δεν είναι ψυχικά καλά και δεν μπορεί να παραμείνει στη φυλακή. Το ψυχιατρείο τον περιμένει και συνάμα κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον γι’ αυτόν. Ακόμα και η Χριστίνα εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή του και μόλις τελείωσε με το βιβλίο εξαφανίζεται από τη ζωή του. Ο Ορφέας μόνος στο ψυχιατρείο γίνεται όλο και χειρότερα. Ζει σε έναν άλλο κόσμο, δικό του. Ολοι και μόνος του. Τιμωρός και τιμωρημένος. Δεν αντέχει πλέον να ζει, έτσι κι αλλιώς η ψυχή του είναι νεκρή, και για μια ακόμα φορά επιλέγει τον βιολογικό θάνατο και αυτοκτονεί!