Έλα στη θέση μου: Συνεχίζεται και του χρόνου; Αυτή είναι η αλήθεια!

Τι θα συμβεί;

Έλα στη θέση μου: Συνεχίζεται και του χρόνου; Αυτή είναι η αλήθεια!

Φανατικοί των social media οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ελα στη θέση μου».

Οταν οι ηθοποιοί της κωμικής σειράς δεν βρίσκονται μπροστά στην κάμερα, απαθανατίζουν τις μικρές στιγμές που ζουν με τους συναδέλφους τους. Διαβάστε παρακάτω...

Χαμόγελα, άγχος, κούραση αλλά κυρίως χαρά αποτυπώνονται σε ένα -ή και παραπάνω- φωτογραφικό κλικ, αποσπώντας στη συνέχεια χιλιάδες likes και σχόλια από φαν της σειράς.

Πρώτη και καλύτερη η Ντάνυ Γιαννακοπούλου ή αλλιώς η αγαπημένη μας Μίκα που έχει τις περισσότερες φωτογραφίες. Σε κάποιες μάλιστα από αυτές τονίζει πως βρίσκεται με φίλους της και όχι απλά με συναδέλφους. Εξίσου θετική στις σέλφι αποδεικνύεται και η Μαρία Φιλίππου που «σηκώνει» το κινητό της ακόμα και όταν είναι μόνη στο φωτογραφικό πλατό. Ενα χαμόγελο και... «κλικ».

Και ο τηλεοπτικός Βλάσης όμως... δεν πάει πίσω. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ίσως ο μοναδικός άντρας πρωταγωνιστής που έχει στα προφίλ του στα social media φωτογραφίες με όλους. Και όταν λέμε με όλους, εννοούμε με όλους. Ο συγκεκριμένος, πάντα με χιουμοριστική διάθεση, αποτυπώνει τη στιγμή που ζει και τη μοιράζεται.
Ωστόσο, στο σίριαλ μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, στις φωτογραφίες όμως από τη σειρά πρωτοστατεί. Ο Μίμης ή αλλιώς ο Μάνος Ιωάννου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ισμήνη, όμως μέχρι να του απαντήσει φωτογραφίζεται με τους φίλους του. Ηρώ Λούπη και Ανδρη Θεοδότου δεν παραλείπουν να φωτογραφίζονται κατ’ εξακολούθηση καθώς ετοιμάζονται, ενώ και ο Χάρης Γρηγορόπουλος χαρίζει το καλύτερό του χαμόγελο στους χρήστες των social.

Δεν ξέρουμε αν τελικά η πετυχημένη σειρά του ALPHA θα συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν ή αν τον Ιούνιο θα δοθεί ένα οριστικό τέλος για τους πολύ ενδιαφέροντες ήρωές της. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως οι πρωταγωνιστές θα μας λείψουν πολύ!

Πηγή: tv24