Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif - Αποκλειστικά η απόπειρα δολοφονίας! Η Αρζού ρίχνει στο πηγάδι την Elif!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Elif - Αποκλειστικά η απόπειρα δολοφονίας! Η Αρζού ρίχνει στο πηγάδι την Elif!
TV24 01.03.2019 15:55

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την απόπειρα δολοφονίας μόνο από το TV24! Διαβάστε παρακάτω....

Η Νουρτέν πάει την Ελίφ στο κτήμα και η Αρζού σοκάρεται που τη βλέπει ζωντανή. Προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη μικρή, αλλά η Νουρτέν καταφέρνει να τη σώσει από τα χέρια της αδίστακτης γυναίκας. Στο μεταξύ, η Γκοντζά δεν φεύγει από το πλευρό του Νετζντέτ, ο οποίος ξυπνάει τελικά από το κώμα.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου


Η Κιράζ μιλάει ξανά με τον Σαντίκ και αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στην οικογένεια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο χωριό τους. Στο μεταξύ, η Ελίφ κάθεται σε ένα παγκάκι, άρρωστη και πεινασμένη. Ακολουθεί έναν πωλητή κουλουριών και χάνει το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά της. Ο Μουχσίν και η Νουρτέτν δεν μπορούν να τη βρουν και κουρασμένοι επιστρέφουν σπίτι τους. Το επόμενο πρωινό, όταν ο Μουχσίν πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ, η Νουρτέν τηλεφωνεί στην αδελφή της και της μιλάει για την ανταμοιβή που δίνει η οικογένεια της Ελίφ. Ο Μουχσίν βρίσκει την Ελίφ αναίσθητη στο πάρκο. Η Γκοντζά είναι ανήσυχη και λυπημένη επειδή υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Ερκούτ την παρακολουθεί και η Γκοντζά συνειδητοποιεί πως η Αρζού τον κοροϊδεύει χρησιμοποιώντας τη Ζεϊνέπ. Προσπαθεί να τον πείσει γι’ αυτό αλλά ο Ερκούτ δεν την ακούει. Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η ναυτία της Ζεϊνέπ οφείλεται στην εγκυμοσύνη της: «Ζεϊνέπ, είσαι έγκυος και δεν έχεις πει τίποτα; Γιατί;», τη ρωτάει και η κοπέλα της απαντάει πως δεν θέλει ακόμα να το μάθει κανείς. Η Κιράζ και ο Σαντίκ θέλουν να μιλήσουν στον Κενάν και την Αλιγέ αλλά μητέρα και γιος δέχονται ένα τηλεφώνημα από την Τουλάι σχετικά με τη Ζεϊνέπ και φεύγουν. Η Αρζού τους προσφέρει χρήματα για να φύγουν από το κτήμα, απειλώντας τους ταυτόχρονα πως αν δεν δεχθούν οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές.

Η Κιράζ και ο Σαντίκ αρνούνται την προσφορά και αποφασίζουν να επιστρέψουν στο χωριό τους. Η Αρζού είναι χαρούμενη και ο επόμενος στόχος της είναι να χωρίσει τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Για να τον πετύχει, επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή. «Αναρωτιέμαι γιατί πυροβόλησες τον πατέρα μου! Μήπως έχει να κάνει με τη Ζεϊνέπ;», του λέει και εκείνος της ζητάει να φύγει. Ομως η αδίστακτη γυναίκα επιμένει: «Εσύ είσαι φυλακή, αλλά η γυναίκα σου άραγε πού βρίσκεται; Αυτό το σάλι το βρήκα στο δωμάτιο του Ερκούτ! Τι δουλειά είχε εκεί; Λογικό είναι η κοπέλα να συνεχίσει τη ζωή της αφού εσύ είσαι εδώ μέσα». Ο Μουχσίν φροντίζει την Ελίφ αλλά δεν ξέρει πως η αλλαγή στη συμπεριφορά της Νουρτέν απέναντι στην Ελίφ οφείλεται στα χρήματα της ανταμοιβής. Η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα και στη διαδρομή η μικρή έχει κάποιες αναμνήσεις. Η Αλιγέ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να επιστρέψει στο κτήμα, ενώ η Γκοντζά και ο Ερκούτ περιμένουν στο νοσοκομείο να συνέλθει ο Νετζντέτ. Η Γκοντζά είναι λυπημένη και νιώθει μεγάλη αγάπη για τον άντρα της. Φοβάται όμως τι θα συμβεί όταν αποκτήσει τις αισθήσεις του. Επίσης λέει στον Ερκούτ πως δεν είναι δυνατό να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ και πως έκανε μεγάλο λάθος να εμπιστευθεί την Αρζού και θα το μετανιώσει αργότερα.


Η Ελίφ ξανά στο κτήμα

Η Νουρτέν και η Ελίφ φτάνουν στο κτήμα και την πόρτα ανοίγει η Αρζού, η οποία σοκάρεται όταν βλέπει τη μικρή ολοζώντανη μπροστά στης. Οταν συνειδητοποιεί πως έχει αμνησία, συμπεριφέρεται σαν η Ελίφ να είναι πραγματική της κόρη. Η συμπεριφορά της, όμως, βάζει σε υποψίες τη Νουρτέν αλλά το μόνο που την αφορά είναι να πάρει τα χρήματα και να φύγει. Η Νουρτέν ζητάει το ποσό της ανταμοιβής και η Αρζού της δίνει ένα μέρος από τα χρήματα και πολλά κοσμήματα. Την ίδια ώρα, η Αλιγέ και ο Κενάν επιστρέφουν στο κτήμα μαζί με τη Ζεϊνέπ και η Αρζού κρύβει τη Νουρτέν και την Ελίφ στην αποθήκη. Η Νουρτέν μαζί με την Ελίφ το σκάνε από το κτήμα γιατί η γυναίκα δεν εμπιστεύεται την Αρζού. Η Αλιγέ θυμώνει όταν διαπιστώνει πως ο Σαντίκ και η Κιράζ έχουν εξαφανιστεί και ενημερώνει τον Κενάν. Ο Νετζντέτ συνέρχεται και η Γκοντζά δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του, γεγονός που τον εντυπωσιάζει. Η Αρζού βλέπει τη Νουρτέν και την Ελίφ να φεύγουν. «Τι θέλεις να κάνεις στο κορίτσι; Γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι;», λέει η Νουρτέν καθώς παλεύει με την Αρζού, η οποία της απαντάει: «Εσένα τι σε νοιάζει; Πάρε τα χρήματα και φύγε». Η Αρζού χτυπάει με ένα ξύλο τη Νουρτέν, πιάνει την Ελίφ και αποφασίζει να την πετάξει μέσα σε ένα πηγάδι: «Τελείωσες πια μικρέ σατανά! Τελείωσες μια για πάντα». Η μικρή αρχίζει να θυμάται όταν εκείνη την είχε ρίξει από τον γκρεμό και φοβάται, αλλά η Νουρτέν ανακτά τις αισθήσεις της και σώζει την Ελίφ.


«Βοήθησέ με να τους τιμωρήσω»

Ο Μουχσίν ανησυχεί για τη Νουρτέν και την Ελίφ και η Σεχέρ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Αργότερα η Νουρτέν λέει στην αδελφή της τι έγινε και εκείνη δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο επέστρεψε μαζί με την Ελίφ αφού πήρε χρήματα και κοσμήματα. Η Σεχέρ φοβάται πως θα μπλέξουν αλλά η Νουρτέν θέλει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της Ελίφ ώστε να μπορέσει να βγάλει περισσότερα χρήματα. Οι δύο γυναίκες δεν λένε τίποτα στον Μουχσίν και φροντίζουν πολύ καλά την Ελίφ. Η Μελέκ εξακολουθεί να μην είναι ο εαυτός της. Ο Ερκούτ βρίσκει την Αρζού να κλαίει και την πηγαίνει στο δωμάτιο του να μιλήσουν. Η Αρζού του λέει πως η Γκοντζά την έδιωξε από το σπίτι και εκείνος τη συμβουλεύει να σταματήσει να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους και να αποδεχθεί την κατάστασή της αλλά εκείνη αρνείται: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή, σε παρακαλώ βοήθησέ με να τους τιμωρήσω». Η Τουγκτσέ συνεχίζει να είναι πολύ άρρωστη και η απουσία της μητέρας της χειροτερεύει την κατάστασή της. Η Αλιγέ και η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς δίπλα της και ο Κενάν προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Μουχσίν είναι χαρούμενος επειδή η Νουρτέν φροντίζει τόσο καλά την Ελίφ, ενώ η Σεχέρ πάει στο κτήμα να ζητήσει να την προσλάβουν για δουλειά. Στο μεταξύ, η Νουρτέν αποφασίζει να πάει την Ελίφ στο σπίτι της Μελαχάτ, η οποία συμπαθεί τη μικρή. Ο Μουράτ δεν μπορεί να τα βγάλει μόνος του πέρα στο εστιατόριο και ζητάει τη βοήθεια του Βεϊσέλ…Κενάν & Γκοντζά διώχνουν την Αρζού

Κι ενώ η Αρζού ασχολείται με το πώς να εκδικηθεί τη Μελέκ και την Ελίφ, η Τουγκτσέ την περιμένει μέσα στο κρύο να πάει να την πάρει από ένα παιδικό πάρτι. Καθώς η ώρα περνάει, η μητέρα του παιδιού που κάνει το πάρτι τηλεφωνεί στον Κενάν και τον ενημερώνει πως η Αρζού δεν εμφανίστηκε. Εκείνος εκνευρισμένος πάει να πάρει την κόρη του και ψάχνει παντού την Αρζού, χωρίς να μπορεί να τη βρει. Οταν η μικρή επιστρέφει σπίτι, λέει πως ο Σαντίκ και η Κιράζ επέστρεψαν στο χωριό τους και είναι πολύ λυπημένη γι’ αυτό. Παράλληλα, ανεβάζει πυρετό και αρρωσταίνει επειδή περίμενε για ώρα τη μητέρα της στο κρύο. Οταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι, η Αλιγέ την κατηγορεί: «Εξαιτίας σου η Τουγκτσέ ανέβασε πυρετό γιατί σε περίμενε στο κρύο! Είσαι ανεύθυνη». Αργότερα ο Κενάν επιστρέφει και λέει στην Αλιγέ: «Την έψαξα παντού και δεν τη βρήκα! Πού να έχει πάει πάλι;» και η εκείνη τον ενημερώνει πως η Αρζού είναι στο δωμάτιό της. Ο Κενάν ζητάει εξηγήσεις και εκείνη του λέει πως το αυτοκίνητό της χάλασε, βγήκε να ζητήσει βοήθεια και τη λήστεψαν. Ο Κενάν δεν πιστεύει λέξη: «Λες ψέματα, για άλλη μια φορά λες ψέματα! Μπούχτισα πια με τα ψέματά σου, φτάνει! Ως εδώ! Είμαι σίγουρος ότι εσύ ευθύνεσαι και για τη φυγή του Σαντίκ και της Κιράζ».

Και συνεχίζει: «Μένεις σ’ αυτό το σπίτι για να μη στερηθεί η Τουγκτσέ τη μητέρα της, αλλά είσαι ανίκανη! Δεν είσαι ποτέ κοντά της και την παρατάς. Δεν νοιάζεσαι για το παιδί σου και η Τουγκτσέ δεν έχει ανάγκη από μια τέτοια μητέρα! Δεν υπάρχει λόγος να μένεις άλλο εδώ μέσα, σήκω και φύγε τώρα», της λέει και την πετάει έξω με τις κλωτσιές. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει και πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της. Την ίδια ώρα η Γκοντζά κάνει ετοιμασίες για την επιστροφή του Νετζντέτ που έχει πάρει εξιτήριο, ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αρζού και καταλαβαίνει πως ο Κενάν την έδιωξε. Η Γκοντζά θέλει και εκείνη να τη διώξει αλλά η Αρζού της απαντάει πως δεν μπορεί να τη διώξει από το σπίτι του πατέρα της. Η Αρζού λέει στην Γκοντζά πως θα πει στον Νετζντέτ ότι δεν μίλησε στις Αρχές για τον Σελίμ. «Αλήθεια θα πεις τέτοιο πράγμα; Αν το πεις αυτό στον πατέρα σου δεν θα σε πιστέψει, αν όμως πω εγώ στον Κενάν ότι η Τουγκτσέ δεν είναι δικό του παιδί, έχεις σκεφτεί τι θα γίνει;» και η Γκοντζά την πετάει έξω από το σπίτι.

TAGS
Share