Power of Love: Έξαλλη αποχώρησε η Μπακοδήμου - «Αφήστε τις μαγκιές» (βίντεο)

Τρελάθηκε η Μαρία Μπακοδήμου με τη συμπεριφορά των αγοριών!

Power of Love: Έξαλλη αποχώρησε η Μπακοδήμου - «Αφήστε τις μαγκιές» (βίντεο)

Χαμός έγινε στο Power Of Lοve με την Μαρία Μπακοδήμου να γίνεται έξαλλη με τη συμπεριφορά των παικτών και να αποχωρεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια ανέφερε το θέμα της ψηφοφορίας από την οποία αποχώρησε η Ζένια. Διαβάστε παρακάτω...

Τα κορίτσια και πιο συγκεκριμένα η Νέρτζη έκανα λόγο για κλίκες ενώ ο Πάνος ανέφερε ένα περιστατικό που τον εκνεύρισε και τον θύμωσε πολύ. Το βράδυ της Παρασκευής μετά το αποτέλεσμά της ψηφοφορίας και την αποχώρηση της παίκτριας, ο Bill, άρχισε να τα χώνει στον Παύλο και να του λέει πως είναι πονηρός και έχει την ανάγκη να βγει νικητής του παιχνιδιού.

Τότε, ο Παύλος άρχισε να φωνάζει και η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα.

«Είσαι πολύ πονηρός και τα κάνεις όλα για τις κάμερες, όλα. Κάθε μέρα βλέπω κι άλλα πράγματα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη να κερδίσω και να πάω τελικό, εσύ έχεις ανάγκη. Το είπες και στο τηλέφωνο στον Τζόνι ότι αξίζεις να πας τελικό. Είσαι και ψεύτης», του είπε μεταξύ άλλων ο Bill.

Αυτό το θέμα, ζήτησε η Μαρία να εκκαθαριστεί αι εκεί άναψαν τα αίματα με την παρουσιάστρια να λέει σε έντονο ύφος. «Εγώ θα γυρίσω όταν η κατάσταση ξεκαθαριστεί. Αυτά τα παντελονάτα που μου λέτε και τις μαγκιές και οι τσιριτσάντζουλες να τις έχουμε μπροστά. Έτσι; Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και θα έρθω να την ακούσω», είπε και αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο

Απίστευτη καταγγελία για το Power of love - «Εξέθεταν κόσμο, μαζί κι εμένα για τα νούμερα»!

Χαμός επικρατεί στο φετινό κύκλο του Power of love.

Απίστευτοι καβγάδες, απειλές και "κλίκες" επικρατούν σε κάθε σχεδόν επεισόδιο της εβδομάδας.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ένας από τους παίκτες που είχε προκαλέσει αντιδράσεις ήταν ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο οποίος μετά την αποχώρηση τους εξαπέλυσε τις καταγγελίες του.

«Ήμουν ειλικρινής και το πλήρωσα. Φαίνεται πως ο κόσμος το θέλει το παραμυθάκι του», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Φέτος γίνεται της μουρλής στο Power of love. Είναι σουρεάλ κατάσταση που μου ζητούν αυτόγραφα στο δρόμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό, δεν είμαι ο Ρουβάς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Αντώνης είπε ότι η Κατερίνα είχε συνεβρεθεί ερωτικά με συμπαίκτης της. Θεωρητικά υπήρχε η πιθανότητα να συναντηθείς με κάποιον, δεν μας ελέγχει κανείς. Εγώ μάζεψα το ποσό που είχα βάλει ως στόχο, τα γυρίσματα είχαν καταντήσει αγγαρεία. Γινόντουσαν πράγματα που εξέθεταν κάποιους παίκτες κι εμένα. Τα νούμερα πρέπει να είναι υψηλά και με τον τρόπο αυτό, με είχαν βγάλει τον κακό της υπόθεσης. Για μένα το παιχνίδι τελείωσε. Ωστόσο η παραγωγή ήταν τυπικότατη, με πλήρωσαν, δεν το περίμενα. Με την Έλενα δεν βρεθήκαμε, έχω να τη δω δυο βδομάδες και αλλά μιλάμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο: