Power of Love: Έβαλε τα κλάματα η Ρένια βλέποντας τον πατέρα της! (βίντεο)

Η Ρένια πέρασε την πιο συγκινητική της στιγμή μέσα στο παιχνίδι.

Power of Love: Έβαλε τα κλάματα η Ρένια βλέποντας τον πατέρα της! (βίντεο)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του Power of Love.

Μετά την επικοινωνία των αγοριών με τις μητέρες τους, οι παίκτριες του Power of Love ήρθαν σε επαφή με τους γονείς τους. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ρένια Τσακίρη, όταν είδε στα πλάνα τον πατέρα της, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«‘Ηθελα απλά να την βλέπω ευτυχισμένη, δεν ήθελα τίποτα άλλο και ο τελευταίος λόγος ήταν δικός της. Εγώ πάντα θα τη στήριζα, όποια απόφαση κι αν έπαιρνε στη ζωή της και έτσι δημιουργήσαμε μία πολύ δυνατή σχέση που κρατάει ακόμη και τώρα», είπε ο πατέρας της Ρένιας, κύριος Άγγελος.

Όσο για την απόφαση της κόρης του να δηλώσει συμμετοχή στο Power of Love, ίδιος ανέφερε: «Το μόνο που με απασχολεί είναι να την βλέπω ευτυχισμένη, όλα τα υπόλοιπα είναι επιλογές δικές της, νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά, είναι ευτυχισμένη, διασκεδάζει».

Δείτε το βίντεο

Απίστευτη καταγγελία για το Power of love - «Εξέθεταν κόσμο, μαζί κι εμένα για τα νούμερα»!

Χαμός επικρατεί στο φετινό κύκλο του Power of love.

Απίστευτοι καβγάδες, απειλές και "κλίκες" επικρατούν σε κάθε σχεδόν επεισόδιο της εβδομάδας. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ένας από τους παίκτες που είχε προκαλέσει αντιδράσεις ήταν ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο οποίος μετά την αποχώρηση τους εξαπέλυσε τις καταγγελίες του.

«Ήμουν ειλικρινής και το πλήρωσα. Φαίνεται πως ο κόσμος το θέλει το παραμυθάκι του», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Φέτος γίνεται της μουρλής στο Power of love. Είναι σουρεάλ κατάσταση που μου ζητούν αυτόγραφα στο δρόμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό, δεν είμαι ο Ρουβάς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Αντώνης είπε ότι η Κατερίνα είχε συνεβρεθεί ερωτικά με συμπαίκτης της. Θεωρητικά υπήρχε η πιθανότητα να συναντηθείς με κάποιον, δεν μας ελέγχει κανείς. Εγώ μάζεψα το ποσό που είχα βάλει ως στόχο, τα γυρίσματα είχαν καταντήσει αγγαρεία. Γινόντουσαν πράγματα που εξέθεταν κάποιους παίκτες κι εμένα. Τα νούμερα πρέπει να είναι υψηλά και με τον τρόπο αυτό, με είχαν βγάλει τον κακό της υπόθεσης. Για μένα το παιχνίδι τελείωσε. Ωστόσο η παραγωγή ήταν τυπικότατη, με πλήρωσαν, δεν το περίμενα. Με την Έλενα δεν βρεθήκαμε, έχω να τη δω δυο βδομάδες και αλλά μιλάμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο: