Το σόι σου: Το μυστικό που κρατά καλά κρυμμένο η Μπέλα αποκαλύπτεται!

Τι θα δούμε απόψε;

Το σόι σου: Το μυστικό που κρατά καλά κρυμμένο η Μπέλα αποκαλύπτεται!

Τι θα δούμε σήμερα στο «Σόι σου» στον Alpha;

Μάθετε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια! Διαβάστε παρακάτω...

«Μηδένα προ του τέλους…»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Ένα τηλεοπτικό κανάλι ενδιαφέρεται να κάνει σήριαλ ένα διήγημα της Μπέλας με την προϋπόθεση να μπορέσει να μεγαλώσει την ιστορία. Η εκδοτική της εταιρεία την πιέζει με τους χρόνους αλλά η έμπνευση της έχει στερέψει και όπως φαίνεται θα χάσει την ευκαιρία. Μέσα στην απόγνωση της στρέφεται στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Χαμπέα για να την βοηθήσουν και όλοι σπεύδουν να δώσουν την δική τους ανατροπή στην ιστορία του απεγνωσμένου έρωτα της Ερριέτας και του Χάρη. Η Μπέλα καταφέρνει στο παρά πέντε να παραδώσει την πρόταση της στο κανάλι, το οποίο ενθουσιάζεται με την νέα εξέλιξη της ιστορίας και διατίθεται να πληρώσει καλά για τα δικαιώματα. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ενθουσιάζονται με την επιτυχία τους και την πιέζουν να τους πει με ποιανού πρόταση πήρε την δουλειά αλλά η Μπέλα δεν τους το αποκαλύπτει με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν έριδες ανάμεσά τους. Ποιου τελικά η ιδέα επικράτησε και γιατί η Μπέλα αρνείται να του δώσει τα εύσημα; Η απάντηση θα τους ξαφνιάσει όλους…

Το σόι σου: Αντωνία και Λυδία συμμαχούν για να εξουδετερώσουν την Αλεξάνδρα!

Σάββας και Λυδία... ξαναζούν την ημέρα του γάμου τους με όλα τα παρατράγουδα, ενώ Αντωνία και Λυδία συμμαχούν, έστω και κατά φαντασία, για να εξουδετερώσουν την Αλεξάνδρα.

Ποιο ήταν το πιο σπουδαίο γεγονός του 2004; Οι περισσότεροι Ελληνες θα έλεγαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή το Euro στην Πορτογαλία. Για τους Χαμπέους όμως και τους Τριαντάφυλλους υπήρχε κάτι ακόμη πιο μεγάλο από όλα αυτά. Ποιο; Μα φυσικά ο γάμος του Σάββα και της Λυδίας. Αυτή η μέρα θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Και μη νομίζετε ότι κύλησε ειδυλλιακά και χωρίς προβλήματα. Τα απρόοπτα ήταν τόσα πολλά που όλοι ήταν εκτός εαυτού και στις δύο οικογένειες. Η ευτυχέστερη μέρα της ζωής του ζευγαριού περιελάμβανε ένα κουμπί που δεν κούμπωνε, ένα τρακάρισμα, έναν χυμένο καφέ, έναν απατημένο σύζυγο και πολλούς πολλούς καβγάδες. Καλά λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Νύφες εναντίον πεθεράς
Λυδία και Αντωνία είναι έξαλλες. Για να λέμε και την αλήθεια... είναι έξαλλες και πάλι. Και για να ακριβολογούμε συγκεκριμένα είναι και πάλι -με ποια άλλη;- με την Αλεξάνδρα. Ως πότε θα υποφέρουν; Ως πότε πια θα την ανέχονται; Ωσπου να γεράσουν; Και τότε εκείνες τι θα κάνουν; Εχετε σκεφτεί; Γιατί εκείνες σκέφτονται και η φαντασία τους αρχίζει να οργιάζει και τα σενάρια παίρνουν και δίνουν! Λυδία και Αντωνία συμμαχούν, έστω και μόνο στο μυαλό τους, σε ένα επεισόδιο για βαθιές επιθυμίες και βαθιά γεράματα. Και τι δεν βάζουν με τον νου τους. Δηλητηριασμένα φαγητά, φρένα που δεν πιάνουν και πισώπλατα χτυπήματα είναι λίγα μόνο απ’ όσα οραματίζονται. Θα καταφέρουν άραγε, έστω και στα 80 τους, με μπαστούνια και μασέλες, να απαλλαγούν από την Αλεξάνδρα ή ούτε στη φαντασία δεν κερδίζεται αυτή η μάχη; Και οι άντρες τους τι λένε για όλα αυτά; Η μήπως δεν έχουν καμία συμμετοχή λόγω της μανούλας; Η συνέχεια επί της οθόνης.