Εκτός Open η Έλλη Στάη; Τι συμβαίνει;

Αποκλειστικές πληροφορίες!

Εκτός Open η Έλλη Στάη; Τι συμβαίνει;

Εκτός του Open θα βρίσκεται σήμερα η Έλλη Στάη.

Η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στην καρέκλα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως ενημερωθήκαμε, απόψε το βράδυ η Έλλη Στάη δεν θα παρουσιάσει τις ειδήσεις του καναλιού, καθώς οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα. Ωστόσο οι υπεύθυνοι του σταθμού δουλεύουν πάνω στην γρήγορη επίλυση τους.

Εκτός Open η Έλλη Στάη

Αποχώρηση "βόμβα" από το Open! Εκτός σταθμού το δυνατό χαρτί!

Μια αποχώρηση "βόμβα" από το Open, έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου».

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε πως βρίσκεται εκτός σταθμού το δυνατό χαρτί. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή, ο οποίος αποχώρησε από την αρχισυνταξία της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή! Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής, εγκαταλείπει την τηλεόραση και επιστρέφει στην Σύρο για να ζήσει με την οικογένεια του.

Σας είπα πως είναι η τελευταία ενασχόληση του Βαγγέλη Περρή με την τηλεόραση, λέω για την επιμέλεια της ταξιδιωτικής εκπομπής της Δέσποινας Βανδή και θα επιστρέψει στη Σύρο. Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως αποχωρεί από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδής. Ο Βαγγέλης δεν ήταν από την αρχή στην εκπομπή, ήρθε στην συνέχεια να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, να κάνει το σενάριο. Υπάρχει μία σκαλέτα και το λέω γιατί έχει σημασία. Ο Βαγγέλης κάθεται με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής και μοντάρουν της εκπομπή. Είναι εξωτερική παραγωγή δεν είναι του Open και δίνουν τον σκληρό δίσκο και η εκπομπή παίζει στον αέρα. Όταν παίζει στον αέρα λέει πως δεν είναι αυτή η εκπομπή που έχει παραδώσει και άλλη η εκπομπή που παίζει στον αέρα».

Αποχωρεί ο Βαγγέλης Περρής από το Open

OPEN: Εκτός αέρα ο Λάκης Λαζόπουλος σε δυο εβδομάδες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε πρεμιέρα πριν από δυο ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου!

Σε δυο εβδομάδες από τώρα, στις 26 Μαρτίου το Αλ τσαντίρι δεν θα προβληθεί από την συχνότητα του OPEN! Διαβάστε παρακάτω...

Εκτός OPEN ο Λάκης Λαζόπουλος σε δυο εβδομάδες!

Πριν από αυτό το ματς θα παίξει στις 21:00 μια εκπομπή με αντίστοιχο περιεχόμενο κι έτσι ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι για εκείνη μόνο την ημέρα θα μείνει εκτός OPEN!

Ο λόγος; Εκείνη την ημέρα είναι καθορισμένο να προβληθούν τα προκριματικά του EURO 2020 με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας να παίζει εναντίον της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στις 21.45 το βράδυ!

TAGS