Αγαπημένη ηθοποιός εισβάλει στο «Έλα στην θέση μου» και φέρνει τα πάνω κάτω!

Ο λόγος για την...

Αγαπημένη ηθοποιός εισβάλει στο «Έλα στην θέση μου» και φέρνει τα πάνω κάτω!

Είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Την αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην «Πολυκατοικία» του Mega και τώρα εισβάλει στο «Έλα στη θέση μου» Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Νικολέτα Βλαβιανού. Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Γρηγορόπουλος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας φωτογραφίες από backstage στιγμές των γυρισμάτων.

«Τα γυρίσματα και οι σκηνές μας έχουν πολλή πλάκα! Γελάει και το συνεργείο. Όταν το πετυχαίνεις αυτό σε μία σειρά, είναι καλό», έχει δηλώσει πρόσφατα η ίδια.

Αγαπημένη ηθοποιός εισβάλει στο «Έλα στην θέση μου»

Αθηνά Οικονομάκου: Πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει από το «Έλα στη θέση μου»; Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Ρεπορτάζ φωτιά σας έχω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Έχω στα χέρια μου αναλυτικά τα κασέ όλων των ηθοποιών που παίζουν σε σειρές του Alpha, αλλά και σε όλα τα μεγάλα κανάλια!


Θα ξεκινήσω ωστόσο με την Αθηνά Οικονομάκου, αφού ξέρω πως την αγαπάτε πολύ! Διαβάστε παρακάτω....


Η Αθηνά, ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, μιας και είναι στα καλύτερά της και επαγγελματικά και προσωπικά! Η Αθηνά Οικονομάκου, παντρεύτηκε πέρσι τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, λίγο μετά την έλευση του γιου τους, Μάξιμου!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου
Φυσικά, η Αθηνά απείχε και από τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου, μιας και είχε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της! Βέβαια, οι παραγωγοί της σειράς την ήθελαν τόσο που της πέρασαν όλα τα βέτο της!


Η ίδια η Αθηνά είχε πει σχετικά:


«Έχω διαβάσει ότι στα επτά πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο


Εκτός βέβαια, από το βέτο για τα γυρίσματα, η παραγωγή της σειράς πέρασε και μια άλλη απαίτηση της Αθηνάς! Τα πολλά, μα πολλά λεφτά που ζήτησε! Για να ξεκινήσω να σας δίνω μια πληροφορία, θα σας αποκαλύψω ότι η Αθηνά παίρνει χιλιάδες ευρώ!


Ναι, ναι, καλά ακούσατε, και η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και όλοι οι ηθοποιοί πρώτης γραμμής παίρνουν πολλές χιλιάδες ευρώ! Είναι τόσα πολλά δε τα χρήματα, που, για να καταλάβετε, οι ηθοποιοί β' διαλογής παίρνουν περίπου 12.000 ευρώ το μήνα!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο


Είστε ακόμα εδώ; Γιατί εγώ μόλις είδα τα κασέ λιποθύμησα! Πόσα χρήματα παίρνει λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου; Κρατιέστε.... Ούτε λίγο, ούτε πολύ 25.000 ευρώ το μήνα για τα γυρίσματα και εξτρά bonus ανάλογα με τον αριθμό επεισοδίων την εβδομάδα αλλά και για πόσες σεζόν θα πάει τελικά η σειρά! Μπράβο της και μαγκιά της, αφού είναι πολύ δουλευταρού και τα χρήματα της τα φέρνει πίσω και στο διπλάσιο μην σας πω!