Master Chef: Αποκλειστικά η τριάδα του τελικού! Ποιοι θα φτάσουν μέχρι την πηγή;

Το απόλυτο spoiler για τον τελικό του ριάλιτι του Star!

Master Chef: Αποκλειστικά η τριάδα του τελικού! Ποιοι θα φτάσουν μέχρι την πηγή;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την τριάδα του τελικού του Master Chef! Ποιοι παίκτες φτάνουν στον τελικό του ριάλιτι του Star!

Όσο κάποιοι παίκτες κοντράρονται για το «εν κουλί αυτό;», κάποιοι άλλοι θέλουν να δείρουν τον Σωτήρη Κοντιζά και κάποιοι (ή κάποιες) τρίτοι καλοπιάνουν τους πάντες γύρω τους (από κριτές μέχρι κατσαρόλες) για μια θέση στον τελικό, εμείς σας παρουσιάζουμε την τριάδα που θα διεκδικήσει τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του τρίτου Ελληνα MasterChef. Διαβάστε παρακάτω...


Αν το δεις μια εβδομάδα συνεχόμενα, δεν θα δυσκολευτείς να δεις ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό. Αν το βλέπεις δε από την αρχή, θα έχεις αντιληφθεί σίγουρα και ποιος θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 50.000 ευρώ σε λίγους μήνες, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι της παρούσης.

Οι φετινοί παίκτες του «ΜasterChef» κατάφεραν να γίνουν viral και να αποκτήσουν το δικό τους 15λεπτο δημοσιότητας - δυστυχώς όχι όμως λόγω των μαγειρικών τους ικανοτήτων. Θύματα μπούλινγκ, μετανάστες, γονείς που παλεύουν για τα βλαστάρια τους, κορίτσια που θέλουν διακαώς μια θέση στην τηλεόραση, στην πλειονότητά τους ερασιτέχνες της κουζίνας, κατάφεραν ο καθένας για τον δικό του τρόπο να ξεχωρίσουν και να πάρουν μια ποδιά. Μέχρι εκεί όλα καλά.

* Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι έγινε όμως από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα mystery box, οι ομαδικές αποστολές και οι αποχωρήσεις; Πολύ απλά, «έλαμψαν» μόλις τα τέσσερα-πέντε άτομα (από τους 21 που μπήκαν αρχικά στο σπίτι), οι οποίοι πριν την κουζίνα του «MasterChef» είχαν γνωρίσει και άλλες στη ζωή τους. Από αυτούς εμείς σας παρουσιάζουμε την επικρατέστερη τριάδα.


Μανώλης Σαρρής:

Ο Μανώλης Σαρρής από το Master Chef

«Τι τσέκαρες μόλις με τα γυμνά σου χέρια;», τον είχε ρωτήσει ο Σωτήρης Κοντιζάς στο bootcamp και εκείνος είχε απαντήσει αν έγινε το αρνί, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο αργότερα είχε τονίσει: «Είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του μάγειρα που έχει έπαρση και βαθιά μέσα του νομίζει πως είναι πολύ καλύτερος από τους γύρω του». Παρά ταύτα, ο Μανώλης με δύο «ναι» κατέκτησε την πολυπόθητη ποδιά και μάλιστα με την καρφίτσα του Πάνου Ιωαννίδη. Μέχρι σήμερα έχει -όντως- αποδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες, τα πιάτα του βρίσκονται στα πρώτα, ενώ ποτέ δεν χρειάστηκε να παλέψει για την παραμονή του στο project μαγειρικής.

Αρνητικό: Ξέρει πόσο καλός είναι.

Θετικό: Δεν μπλέκει ποτέ σε κουτσομπολιά και συζητήσεις.


Πάνος Τόγιας:

Ο Πάνος από το Master Chef

Εξι τα τεστ δημιουργικότητας μέχρι στιγμής, στα πέντε το πιάτο του ήταν ανάμεσα στα τρία καλύτερα. Οι ικανότητες του Πάνου Τόγια από την Κάρυστο έγιναν αντιληπτές από την πρώτη στιγμή που στάθηκε μπροστά στους κριτές και παρουσίασε το πιάτο του, καραβίδες με άνηθο. Από τότε... ο Πάνος έγινε Πανούλης, τα πιάτα του αποτελέσματα τέχνης και φαντασίας και οι κάλτσες του είδος προς συζήτηση. Ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα του Κουτσόπουλου και όπως όλα δείχνουν είναι άξιος διεκδικητής του μεγάλου επάθλου.

Αρνητικό: Οι κάλτσες του, όπως λέει και ο κόουτς του.

Θετικό: Η καθαριότητα του.


Χρήστος «κρατς» Μπάρκας:

Ο Χρήστος από το Master Chef

Ακόμα και αν δεν έχεις δει ούτε μια φορά το παιχνίδι, τον Χρήστο οφείλεις να τον ξέρεις καθώς έκανε όλη τη χώρα να «κλάψει» όταν τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην οντισιόν αν ακούει το... κρατς που έκανε το χώμα στα χόρτα του και εκείνος το ερμήνευσε διαφορετικά. Αυτό που σίγουρα λίγοι έχουν καταλάβει είναι η ταπεινότητά του καθώς και οι μαγειρικές του ικανότητες. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι οι συμπαίκτες του του χάρισαν την ασυλία, ενώ ακόμα και εκείνοι που δεν τον ψήφισαν κάνουν λόγο για ένα παιδί με βαθύ σεβασμό προς τους γύρω του, που θέλει μόνο να μαγειρεύει. Τα social media πάντως έχουν «στήσει» παιχνίδι στην πλάτη του και τον έχουν ανακηρύξει ήδη... νικητή!

Αρνητικό: Η αφέλειά του.

Θετικό: Η αφέλεια του.