Χαμός στο Open! Η ξανθιά καλλονή με δική της εκπομπή στο κανάλι!

Η νέα κίνηση ματ του Σαββίδη!

Χαμός στο Open! Η ξανθιά καλλονή με δική της εκπομπή στο κανάλι!

Μετά τις μεταγραφές όλων των πρωτοκλασάτων παρουσιαστών και δημοσιογράφων, το OPEN ετοιμάζει να κάνει μια κίνηση ματ, αφού η γνωστή ηθοποιός πουλάει πολύ!


Ο Ιβάν Σαββίδης, της πρόσφερε γη και ύδωρ και τελικά κατάφερε να την κλείσει! Διαβάστε παρακάτω...


Τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν συνεχώς και ο σταθμός συνεχίζει να επενδύει σε νέα projects από το εξωτερικό αλλά και από ελληνικές εταιρίες παραγωγής! Έτσι λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να πείσει την Έλενα Τσαβαλιά να ξεκινήσει τη δική της εκπομπή, χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή!

Η Έλενα Τσαβαλιά

Το OPEN θα επενδύσει πάνω της το μεσημεριανό πρόγραμμα, με μια εκπομπή… έκπληξη. Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, ότι ο Μάρκος θα της δώσει τα φώτα του!

Η Έλενα Τσαβαλιά

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής

Αποκλειστικό! Στα μαχαίρια OPEN και ΑΝΤ1!

AdTech Ad

OPEN και ANT1 βρίσκονται στα μαχαίρια όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και στο Vanda's, φυσικά, σας έχω όλο το παρασκήνιο!

Τα κανάλια θέλουν να δυναμώσουν τις ζώνες του Σαββατοκύριακού τους και είπαν να δοκιμάσουν μια νέα συνταγή, μήπως ανέβουν τα νούμερά τους!

Οι ιθύνοντες των καναλιών, αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη την αναζήτηση νέων προσώπων για την δημιουργία νέων εκπομπών και να στραφούν στις... σειρές! Δηλαδή, είπαν να φέρουν, κορυφαίες σειρές από το εξωτερικό, που χτυπούν κόκκινο στην τηλεθέαση, για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Αφού έψαξαν πολύ, ανακάλυψαν πως μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές αυτή την περίοδο έξω είναι το «Las Estrellas»!

Το logo από την σειρά Las Estrellas που διεκδικούν OPEN και ΑΝΤ1

Πρόκειται για μια ισπανική σειρά, που επικεντρώνεται σε πέντε αδελφές από διαφορετικές μανάδες, οι οποίες συγκεντρώνονται με αφορμή τον θάνατο του πατέρα τους.

Κατά την ανάγνωση της διαθήκης, διαπιστώνουν ότι ο πατέρας τους τους επιβάλλει μια αναπόφευκτη προϋπόθεση: να συνυπάρξουν όλες μαζί και να μπορέσουν να διαχειριστούν με επιτυχία το ξενοδοχείο του, τουλάχιστον για έναν χρόνο.

Τo OPEN και ο ΑΝΤ1, λοιπόν, μετά από έρευνα ανακάλυψαν πως η συγκεκριμένη σειρά είναι τοπ έξω και έχει αυτό ακριβώς που θέλει το τηλεοπτικό κοινό: ίντριγκα και σασπένς!

Τα κανάλια αυτά, λοιπόν, σύμφωνα με επισφαλής πληροφορίες μου δίνουν προσφορές για να εξαγοράσουν τα δικαιώματα της σειράς και τα ποσά είναι... πολύ μεγάλα! Για να δούμε, ποιος θα βγει νικητής και θα πάρει στην κατοχή του το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

OPEN: Στον πάγο νέα εκπομπή του σταθμού! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Άσχημα τα νέα για το OPEN και ακόμα πιο άσχημα για παρουσιάστρια του σταθμού που περίμενε να βγει στον αέρα αλλά... έφαγε άκυρο πανηγυρικό!

Μια πληροφορία έφτασε σήμερα στο γραφείο του Youweekly.gr και θα την μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, λοιπόν, στο κανάλι είχε δρομολογηθεί να γίνει πρεμιέρα της νέας εκπομπή της Ιωάννας Λίλη, "Revenge Body", το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 20:00, όμως όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες οι ιθύνοντες πάγωσαν τα πάντα!

undefined

Ο λόγος; Θεώρησαν πως η εκπομπή θα καεί αν κάνει πρεμιέρα την συγκεκριμένη ημέρα, καθώς ακολουθεί τριήμερο λόγω καθαράς Δευτέρας και ο περισσότερος κόσμος θα απουσιάζει και δεν θα είναι συντονισμένος να την παρακολουθήσει!

Όπως αναφέρουν επίσης πληροφορίες μου, η παρουσιάστρια όταν άκουσε τα... μαντάτα, ξίνισε λίγο γιατί περίμενε πως και πως να βγει στον αέρα αλλά δεν είχε κι άλλη επιλογή αφού το κανάλι είχε πάρει ήδη τις αποφάσεις του!

Η πρεμιέρα της εκπομπής "Revenge Body", όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά το ήδη προγραμματισμένο, δηλαδή το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 20:00.