Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκπληξη από τον ΑΝΤ1! Το πρόσωπο φωτιά που μπαίνει στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Αποκλειστικά η εξέλιξη!

Έκπληξη από τον ΑΝΤ1! Το πρόσωπο φωτιά που μπαίνει στο Γυναίκα χωρίς όνομα!
TV24 20.03.2019 12:41

Μια κίνηση ματ έκανε ο ΑΝΤ1, για να απογειώσει την τηλεθέαση του αγαπημένου σήριαλ, Γυναίκα χωρίς όνομα!


Η σειρά σαρώνει, και εμείς στο Youweekly.gr, φιλοξενούμε καθημερινά στο TV24 αποκλειστικά ρεπορτάζ! Διαβάστε παρακάτω...


Σήμερα δε, σας έχουμε μια εξέλιξη βόμβα που θα συζητηθεί! Ο Ιβάν Σβιτάιλο, εισβάλλει στην σειρά ως Άρης και φέρνει τα πάνω κάτω!


Λίγα λόγια για τον ρόλο του Ιβάν Σβιτάιλο

O Ιβάν Σβιτάιλο μπαίνει στην σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα
Ο Άρης είναι επαγγελματίας αναβάτης που αναλαμβάνει να διευθύνει τον ιππικό όμιλο όπου είναι μέλος η Έλλη. Η πρόσληψή του εκεί συμβαίνει παράλληλα με την απόφαση της Έλλης να εργαστεί σαν εκπαιδεύτρια στον ιππικό, κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή της. Η παρουσία του Άρη, όμως, κάνει τα πράγματα δύσκολα γι’ αυτήν, καθώς η αυστηρότητα και η πειθαρχία του έρχονται σε αντίθεση με τον χαρακτήρα της. Ο Άρης αντιμετωπίζει με ακεραιότητα και ευθύτητα τα ελαττώματα της Έλλης και τις προσπάθειές της να τον διώξει από τον ιππικό. Ο ίδιος έχει γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Είχε διακριθεί κάνοντας πρωταθλητισμό, αλλά ένα ατύχημα ανέκοψε την πορεία του τη στιγμή που η καριέρα του ήταν έτοιμη να απογειωθεί και από τότε στράφηκε στην εκπαίδευση. Έχει έναν αποτυχημένο γάμο στο ενεργητικό του με μια εύπορη γυναίκα που σαν χαρακτήρας, είχε αρκετά κοινά με την Έλλη. Η σχέση τους εκρηκτική από την αρχή αφήνει ερωτηματικά για την εξέλιξή της. Δυο άνθρωποι με δυνατές και πολύ διαφορετικές προσωπικότητες σ’ έναν αγώνα να επιβληθεί ο ένας στον άλλον ενώ παράλληλα γεννιέται ένας έρωτας... Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό;

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! «Χάνω ξανά το παιδί μου»! Δράμα για τη Μάρθα...

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24!

Η Μάρθα υποφέρει από τύψεις καθώς γνωρίζει την αλήθεια για το ποιοι είναι οι πραγματικοί γονείς της Μαρίνας. Ωστόσο θα δώσει μάχη με τον εαυτό της μέχρι να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό. Και όταν το κάνει, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο...

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Μετά την απώλεια της κόρης της, η Μάρθα έχει βάλει στην καρδιά της τη Μαρίνα. Για εκείνη δεν είναι απλά μια κοπέλα συνομήλικη της Νάντιας που τη βοηθάει να εκπληρώσει τους στόχους της. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι η ίδια της η κόρη.

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Στην ψυχή της έχει πάρει πλήρως αυτή τη θέση και μπορεί να μην τις ενώνουν δεσμοί αίματος, αλλά για εκείνη αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Γι’ αυτό και δεν θέλει με κανέναν τρόπο να την αποχωριστεί. Η στάση της Κάτιας και όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, της απαλύνουν τις τύψεις που έχει με αυτό το μεγάλο μυστικό. Θεωρεί ότι η Μαρίνα δεν της αξίζει να είναι κόρη της κι ας τη γέννησε. Πιστεύει ότι είναι άδικο να χαρίσει σε αυτή την αδίστακτη γυναίκα ό,τι πολυτιμότερο έχει στη ζωή της. Η σκέψη και μόνο την κάνει να υποφέρει. Αντιδρά σε αυτό το ενδεχόμενο και προσπαθεί να το σβήσει από το μυαλό της. Οσο της το επιτρέπουν οι συνθήκες, εκείνη θα κρατήσει το στόμα της κλειστό. Ομως, κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να πει αυτό που μόνο εκείνη ξέρει. Οσο οδυνηρό κι αν είναι.

Η Μάρθα από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Οταν πάρει τη μεγάλη απόφαση, ο κόσμος θα χαθεί από γύρω της. «Εχασα κόρη για πάντα την πρώτη φορά και τώρα που τη βρήκα την ξαναχάνω», είναι η μόνη σκέψη της και είναι απαρηγόρητη. Παρ’ όλα αυτά, η Μάρθα είναι μια γυναίκα που έχει το αίσθημα του δικαίου και θα κάνει αυτό που πρέπει κι ας την πονάει. «Μαρίνα, πρέπει να σου μιλήσω για τους γονείς σου. Πρέπει να μάθεις», της λέει. «Τι εννοείς; Τι να μάθω;», τη ρωτάει η κοπέλα με απορία.

Η Μάρθα από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

«Οι γονείς σου ζουν. Ξέρω ποιοι είναι». Η Μαρίνα είναι σε απόλυτο σοκ και κρέμεται από τα χείλη της. «Η Κάτια και ο Φώτης είναι η μάνα σου και ο πατέρας σου». Εκείνη την ώρα όλα γυρίζουν στο μυαλό της Μαρίνας. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτά που της λέει. Είναι τα μόνα άτομα πάνω στη γη που δεν περίμενε να ακούσει. Και μπορεί ο Φώτης να είναι ένας άνθρωπος που της στάθηκε και είναι κοντά της, αλλά πώς να διαχειριστεί ότι η Κάτια είναι μάνα της; Ο ασκός του Αιόλου θα ανοίξει και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Share