Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3: Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά και όλες τις εξελίξεις για όλες τις σειρές!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3: Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου. Διαβάστε παρακάτω...

To πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3
To πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3
To πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3
To πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3
To πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3
To πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3
To πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτης 21/3

Όλες οι εξελίξεις για όλες τις σειρές σήμερα

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr! Δείτε αναλυτικά και όλες τις εξελίξεις για όλα τα προγράμματα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα συνεχίζει να κινείται μυστικά από όλους για να μάθει τις πληροφορίες που χρειάζεται!

Η Μαρίνα συνεχίζει να κινείται μυστικά από όλους για να μάθει τις πληροφορίες που χρειάζεται για την Ελπίδα. Η Κάτια, όμως, θα είναι η πρώτη που θα ανακαλύψει τις κινήσεις της Μαρίνας και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την εμποδίσει από το να μάθει το οτιδήποτε. Η Σοφία μαθαίνει για τις εξόδους της μητέρας της με τον Δημήτρη και η αντίδρασή της θα είναι πολύ έντονη…

Μια αλλαγή στο πρόγραμμα του Σταύρου θα τον φέρει πίσω στο σπίτι του, την ώρα που η Λίλιαν είναι εκεί με τον Κωστή και την Ελπίδα… Η γνωριμία της Έλλης με το νέο υπεύθυνο του ιππικού ομίλου αποδεικνύεται επεισοδιακή, με την Έλλη να θυμάται το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που κρύβει μέσα της και να ζητά την απόλυσή του. Ο Κωστής θα δει το όνομα στο κουδούνι της Λίλιαν…

Η επιστροφή: Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο!

Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο και μαζί την ψευδαίσθηση ότι ένα μέτωπο έκλεισε! Από την άλλη η Έλενα δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την επίθεση που δέχτηκε. Ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και η ισορροπία αρχίζει να χάνεται.

Στο μεταξύ ο Παύλος προσπαθεί να ανακαλύψει με ποιον επικοινωνεί τόσο συχνά η Βίκυ ενώ ο Γιάνναρης συνεχίζει να ερευνά το κατά πόσο η Άννα θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στο γάμο. Ο Νίκος με τη Λίλα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανακαλύπτοντας ωστόσο ότι η συνέχεια δεν τους βγαίνει αβίαστα! Κι ενώ η έρευνα του Πέτρου φαίνεται να προχωράει ένα λάθος του, επιτρέπει στην Αθηνά να ανακαλύψει τις κάμερες παρακολούθησης!

Elif: Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου!

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως εκείνο το πρωινό δεν είδε τη Τουγτσέ να ανεβαίνει στο σχολικό και φοβάται πως την απήγαγαν. Επίσης της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι. Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν. Η Ελίφ βλέπει στα όνειρά της τη Μελέκ. Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για το περιστατικό με τη Μελέκ. Όταν η Τουγτσέ βλέπει τον Σερντάρ μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, διστάζει να πάει. Ζητάει βοήθεια από ένα οδηγό ταξί αλλά εκείνος αρνείται επειδή η μικρή δεν έχει χρήματα. Νυχτώνει και η Τουγτσέ φοβάται. Αποκοιμιέται σε ένα παγκάκι στο πάρκο και την επόμενη μέρα, τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά. Ένας περαστικός σώζει την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού απήγαγε την Τουγτσέ.

Πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και ρωτάει την Αρζού για την Τουγτσέ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα. Η Αλιγιέ της λέει πως αν μάθει ότι η Αρζού έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της Τουγτσέ θα της ζητήσει εξηγήσεις. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και κατεβαίνει στο σαλόνι και διώχνει την Αλιγιέ. Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγτσέ. Όταν λέει στον Νετζντέτ πως ο Σερντάρ την ενοχλεί συνεχώς και πως αυτός έχει απαγάγει την Τουγτσέ, ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος. Της λέει πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ο Νετζντέτ είναι αποφασισμένος να βρει την Τουγτσέ και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του.

Η Γκόντζα ακούει τον Νετζντέτ και την Αρζού να μιλάνε και μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι ο απαγωγέας της Τουγτσέ. Τηλεφωνεί στον Σερντάρ και τον ενημερώνει για την κατάσταση. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει που ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγτσέ. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Τουλάι και ο Μουράτ τον σκέφτονται συνεχώς. Η Τουλάι του τηλεφωνεί και εκείνος της λέει πως όλα είναι καλά και πως έχει βρει ένα ασφαλές μέρος. Πηγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγτσέ μόνη της. Η Τουγτσέ θυμάται πως είναι ο πατέρας της Ζεϊνέπ και χαίρεται πολύ που τον βλέπει. Του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Ερκούτ μαθαίνει για το νέο διαβατήριο που έβγαλε ο Σερντάρ και ενημερώνει τον Νετζντέτ…

Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός προσπαθεί να διώξει την Φαίη από τη Sofo!

Ο Αχιλλέας συνέρχεται, ενώ η Ρενάτα λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα από την Βασιλίνα και αποφασίζει να βρει επιτέλους ποιος φταίει για την αποβολή της. Ο Δαμιανός προσπαθεί να διώξει τηn Φαίη από τη Sofo, ενώ η Ισμήνη και ο Μίμης χωρίζουν οριστικά. Η Βάνα και η Σύλβια παλεύουν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν τον Ζούβα να μην καταδώσει την Ζαφειρία στον Χρηστόγιαλο.

Ο Βλάσης βάζει με τον Αντρέα ένα στοίχημα που κινδυνεύει να αλλάξει τα πάντα. Την ίδια ώρα, ενώ ο Αχιλλέας φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα, ένα πολύ δυσάρεστο νέο για την υγεία του τον περιμένει. Ένα νέο που θέλει να κρατήσει κρυφό απ’ όλους...

Τατουάζ: Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει!

Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει... Η Νικόλ σοκαρισμένη από το δυσάρεστο συμβάν με τη Μαργκώ, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και υποβάλλει την παραίτησή της. Η Αμαλία συνέρχεται από το κώμα κι όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Ο Στέφανος αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της Όλγας και η πρώτη φάση έχει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης! Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αφροδίτη, αλλά ο Παύλος δεν του το κάνει εύκολο. Ο Σωκράτης συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι του Ορφέα κι αυτή τη φορά βρίσκει ένα σετ κλειδιά. Ο Σέκερης συνειδητοποιεί πως βρίσκονται μπροστά σε ένα περιστατικό «Μπλε Φάλαινας», γεγονός που τον ανησυχεί πολύ. Η Μαργκώ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τα παλιά, ενώ την ίδια ώρα ο Τόνυ ενδίδει στο πάθος του για την Τατιάνα..


Ο Τόνυ, γνωρίζοντας ότι ο δρόμος που έχει πάρει με το εμπόριο των όπλων δεν έχει πια γυρισμό, δίνει οριστικό τέλος στη σχέση του με την Τατιάνα, ενώ στο Λονδίνο η Πιλάρ επιμένει να δει τη Μαργκώ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις παλιές τους εκκρεμότητες. Η Νικόλ πραγματοποιεί την απειλή της και παραιτείται, κάτι που εξοργίζει τη Μαργκώ. Η Αμαλία έχει πια συνέλθει και νιώθει έτοιμη να βγει μια μεγάλη βόλτα στο Λονδίνο μόνη της. Ο Θεοχάρης που ανησυχεί για την κατάστασή της, αποφασίζει να την ακολουθήσει, αλλά κάποια στιγμή τη χάνει από τα μάτια του. Στα Μετέωρα, ο Στέφανος έχει βάλει την Όλγα σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει γυμναστήριο, τρέξιμο, ιππασία, μασάζ και ό,τι άλλο θα την απομακρύνει από την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Η Όλγα είναι απόλυτα δεκτική σε όλα αυτά, αφού ξέρει ότι μόνο έτσι η Λήδα θα γυρίσει και πάλι κοντά της. Ο Σέκερης, η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν ότι μια υπόθεση της αστυνομικής διεύθυνσης, τους οδηγεί στα σκοτεινά μονοπάτια της «Μπλε Φάλαινας», έναν διαδικτυακό «κίνδυνο» που απειλεί τους έφηβους.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Αγγελος, γυρνά νωρίτερα για να κάνει έκπληξη στη Βέλη!

Ο Μπάμπης μαθαίνει λύρα για να παίξει ένα τραγούδι στην εκδήλωση της επετείου που διοργανώσει ο Ποντιακός Σύλλογος για τα εκατό χρόνια από τη Γενοκτονία. Το θέμα είναι ότι δεν έχει τραγουδίστρια και η Ξένια δεν δέχεται. Και τι δεν της τάζει για να την πείσει.

Ο Αγγελος, με τη σειρά του, γυρνά νωρίτερα από ένα ταξίδι για να κάνει έκπληξη στη Βέλη. Ομως σύντομα με αυτά που μαθαίνει, μάλλον του κάνει εκείνη την έκπληξη…

Στον Πύργο, πάντως, έρχονται νέα και μάλιστα μεγάλα. Το διαζύγιο του Ηλία επιτέλους εκδίδεται, και τώρα αυτό που μένει είναι να βγάλει και τη βέρα του. Η οποία όμως αρνείται πεισματικά να ξεκολλήσει. Πολλά τα χρόνια βλέπετε... Η Καίτη αναλαμβάνει πρόθυμα να βοηθήσει…

Η Βούλα, με τη σειρά της, έχει δανείσει χρήματα σε κάποιον της οικογένειας, χωρίς να το πει στον Μηνά, ο οποίος φυσικά δεν θα είχε αντίρρηση, εφόσον έγινε για λόγους υγείας του συγγενή τους. Τα πράγματα όμως είναι πιο μπερδεμένα.