Η επιστροφή: Η Ευγενία Ξυγκόρου μας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της σειράς!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η επιστροφή: Η Ευγενία Ξυγκόρου μας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της σειράς!

Εκανε φέτος την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 υποδυόμενη την κόρη της Ελενας και του Ορέστη Κορωναίου.

Η Ευγενία Ξυγκόρου, μιλά για τη σειρά που την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο και αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις εξελίξεις στη ζωή των ηρώων. Διαβάστε παρακάτω...

Η Δανάη ήταν κάπως μπερδεμένη στην αρχή της σειράς. Είχε ερωτευτεί τον Παύλο, ο οποίος είχε εμφανιστεί με άλλη ταυτότητα, αυτή του αδελφού τους, του Μάνου...
«Στην αρχή ήταν σοκ για εκείνη αλλά στη συνέχεια αντιμετώπισε με ανακούφιση την αποκάλυψη πως το άτομο που είχε ερωτευτεί δεν ήταν ο αδελφός της. Ανακούφιση επίσης ήταν για εκείνη και το γεγονός πως βρέθηκε ο πραγματικός της αδελφός. Η Δανάη πίστευε πως θα βρει τον μικρό της αδελφό, όμως τελικά συνάντησε ένα ώριμο και ολοκληρωμένο άντρα με άλλη οικογένεια που μάλιστα τυχαίνει να μη συμπαθεί καθόλου τη δική της. Μπερδεμένα τα πράγματα... Τελευταία όμως βλέπουμε πως ο Νίκος μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά με τον Ορέστη, όμως με τη Δανάη έχει πολύ καλή σχέση που δυναμώνει συνεχώς».

Αρα διπλά κερδισμένη!
«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια».

Βρήκε τον χαμένο της αδελφό αλλά μπορεί να ζήσει και τον έρωτά της...
«Μπορεί να τον ζήσει αλλά με δυσκολίες. Συνέχεια παρουσιάζονται εμπόδια, όμως δεν τους κρατάει και τίποτα μακριά...».

Δανάη και Παύλος όμως, σε αυτά τα επεισόδια, βιώνουν μια ακόμη ένταση.
«Αυτό θα γίνει χειρότερο γιατί καθετί που κάνουμε έχει ένα αποτέλεσμα, αλλά η Δανάη δεν πρόκειται να παρατήσει τον Παύλο. Γιατί αυτός βρίσκεται σε μια δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση, άρα δεν θα τον εγκατέλειπε η ηρωίδα μου. Μου αρέσει που στην αρχή την κυνηγούσε αυτός πολύ και τώρα τον κυνηγάει η Δανάη. Μου αρέσει που δεν είναι μονοδιάστατος αυτός ο έρωτας. Παλεύουν και οι δύο».

Η επιστροφή Ευγενία Ξυγκόρου

Αυτό στην πραγματική ζωή θα μπορούσε να συμβεί;
«Αν μιλάμε για τέτοια μεγέθη/προβλήματα, θα στηρίξεις, περισσότερο ως ηθική ευθύνη, αλλά δεν νομίζω πως γενικά έχουμε υπομονή να κυνηγήσουμε κάτι».

Η οικογένεια Κορωναίου θα ηρεμήσει κάποια στιγμή ή είναι η μοίρα της... κατατρεγμένη;
«Ποτέ δεν θα ηρεμήσει η οικογένεια αυτή. Οσο περνούν τα επεισόδια τόσο τη χτυπάει η μοίρα. Μα κι εγώ αναρωτιέμαι... δεν θα μας γράψουν μια σκηνή χαρούμενη; Οχι. Να μη γελάσει και το χειλάκι του τηλεθεατή όταν γυρίζει κουρασμένος από τη δουλειά του; Οχι!».

Πώς δέχτηκε η Δανάη την... «επιχείρηση» του Ορέστη, πίσω από τις πλάτες όλων;
«Απ’ όσο έχει τονίσει και η ίδια, τον έχει συγχωρέσει καθώς χάρη σε αυτόν έχει έρθει στη ζωή της ο Παύλος. Σε ό,τι αφορά το ότι παρίστανε τον νεκρό ενώ δεν ήταν, θα μάθει πως ο παππούς της ήταν πίσω απ’ όλο αυτό. Στην αρχή δεν μπορεί να τον συγχωρέσει αλλά τελικά τον καταλαβαίνει. Πάντως, στον πατέρα της ποτέ δεν θα γυρίσει την πλάτη».

Πώς θα αντιμετωπίσει την εισβολή του Στέφανου στη ζωή της;
«Δεν καταλαβαίνει πως είναι απειλή για εκείνη και όταν ο Παύλος αρχίζει να τον υποψιάζεται για τον φόνο του αδελφού του, η Δανάη εξακολουθεί να μην πιστεύει πως είναι όντως ύποπτος για κάτι. Η Δανάη τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον Στέφανο, όχι ερωτική, και ώρες-ώρες την κολακεύει όλο αυτό... αλλά είναι κολλημένη στον Παύλο. Τελεία και παύλα!».

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει μεταξύ τους κάποιου είδους ειδύλλιο;
«Δεν ξέρω πού θα πάει στο μέλλον αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή η Δανάη δεν θέλει κανέναν άλλον πέραν του Παύλου».

«Η επιστροφή», όπως λέγεται, δεν θα συνεχιστεί...
«Και εγώ έτσι ξέρω και ελπίζω. Τι άλλο να πάθει άλλωστε αυτή η οικογένεια; Πρέπει να τελειώσουν τα βάσανά τους κάποια στιγμή».

Αρα πώς θα έπρεπε να δούμε τη Δανάη στα τελευταία επεισόδια;
«Νομίζω πως θα έπρεπε να φύγει από αυτό το σπίτι. Είναι αρρωστημένο που έχουν μαζευτεί όλοι εκεί μέσα».

Με τον Παύλο;
«Και χωρίς τον Παύλο. Εχει μαζευτεί πολύ δηλητήριο και ίντριγκα και σε αυτή τη σχέση. Αγαπιούνται και υπάρχει πάθος, το καταλαβαίνω, αλλά το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι αυτό... Η Ευγενία τουλάχιστον αυτό θα ήθελε».

Και μετά το τελευταίο επεισόδιο της «Επιστροφής» τι; Ποια τα σχέδιά σου;
«Δεν έχω κανονίσει ακόμα τίποτα. Είναι νωρίς. Αλλωστε είμαι στον τέταρτο χρόνο της σχολής μου (Τμήμα Θεατρικών Σπουδών) και δεν μπορούσα να το παρακολουθήσω λόγω της δουλειάς. Μάλλον εγώ θα πρέπει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δώσω προτεραιότητα σε αυτό. Στη συνέχεια σκοπεύω να πάω σε μια θεατρική σχολή».

Ωστόσο, αν προκύψει κάποια καλή πρόταση;
«Φαντάζομαι πως πρέπει να είναι πολύ καλή... Γενικά δεν βιάζομαι».

Οταν η σεζόν τελειώσει τι θα σου λείψει περισσότερο;
«Το γεγονός ότι δεν θα είμαι με αυτούς τους ανθρώπους τόσες ώρες! Θα μου λείψουν πάρα πολύ... έχουμε δεθεί».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιστροφή: Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και αυτή την εβδομάδα για την «Επιστροφή» του ANT1! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο και μαζί την ψευδαίσθηση ότι ένα μέτωπο έκλεισε! Από την άλλη η Έλενα δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την επίθεση που δέχτηκε. Ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και η ισορροπία αρχίζει να χάνεται.

Στο μεταξύ ο Παύλος προσπαθεί να ανακαλύψει με ποιον επικοινωνεί τόσο συχνά η Βίκυ ενώ ο Γιάνναρης συνεχίζει να ερευνά το κατά πόσο η Άννα θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στο γάμο. Ο Νίκος με τη Λίλα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανακαλύπτοντας ωστόσο ότι η συνέχεια δεν τους βγαίνει αβίαστα! Κι ενώ η έρευνα του Πέτρου φαίνεται να προχωράει ένα λάθος του, επιτρέπει στην Αθηνά να ανακαλύψει τις κάμερες παρακολούθησης!

Επιστροφή - Εξέλιξη σοκ! Χωρισμός βόμβα για Πέτρο και Έλενα!

Ενα φιλί ανάμεσα στους πρώην, αλλά και ένα μυστικό ετών, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να φτάσουν στα άκρα οι ήδη τεταμένες σχέσεις της Ελενας και του Πέτρου! Το TV24 σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου


Η επίσκεψη της Ελενας στο σπίτι του Ορέστη προκειμένου να δει αν είναι καλά μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, αλλά και το φιλί που αντάλλαξαν το πρώην ζευγάρι, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα σ’ εκείνη και τον νυν σύζυγό της, τον Πέτρο, ο οποίος παρακολούθησε live την τρυφερή τους στιγμή από τις κάμερες που έχει τοποθετήσει στο σπίτι του Ορέστη. Οταν η Ελενα επέστρεψε μετά στο σπίτι της, ο Πέτρος κάθε άλλο παρά της έκρυψε τα όσα είδε: «Τι φιλί ήταν αυτό με τον Ορέστη;», τη ρωτάει και εκείνη «παγώνει». «Τι εννοείς; Πώς το ξέρεις;», τον ρωτάει και εκείνος συνεχίζει:

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, η επιστροφή

«Εχω τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι του και σας είδα να φιλιέστε! Επρεπε να το φανταστώ ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα! Φαίνεται άλλωστε και από τη συμπεριφορά σου απέναντί του, που δεν τον πετάς μια και καλή από τη ζωή σου και τον αφήνεις να αλωνίζει». «Είσαι παράλογος... Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και από τη στιγμή που εκείνα θέλουν τον πατέρα τους δεν μπορώ να τους στερήσω αυτό το δικαίωμα! Από την άλλη το φιλί δεν σήμαινε τίποτε απολύτως... Οπως θα είδες, τον έδιωξα από κοντά μου! Φυσικά και δεν θέλω να τον ξαναδώ», του απαντάει, ενώ η Αθηνά ακούει τη συνομιλία τους και χαίρεται με τις εξελίξεις αφού το σχέδιό της με τον Ορέστη αρχίζει να πιάνει τόπο. Παράλληλα τον ενημερώνει για τον καβγά του ζευγαριού. Ωστόσο το φιλί δεν είναι το μοναδικό αγκάθι στον γάμο τους, αφού σύντομα θα αποκαλυφθεί πως ο Πέτρος έχει ένα ακόμη παιδί εκτός γάμου!

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, η επιστροφή


Το μυστικό που διαλύει τον γάμο τους

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Αθηνά θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της αδεφής της, της Λυδίας΄, και αυτό έχει να κάνει με το εξώγαμο παιδί που απέκτησε μαζί με τον Πέτρο! Η αδίστακτη γυναίκα ενημερώνει τον Ορέστη και εκείνος της προτείνει να ψάξει αν είναι ζωντανό το παιδί! Η Αθηνά δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα με όσα έμαθε και μονολογεί: «Ηξερα ότι το είχε ρίξει.. Πώς άντεχε τόσα χρόνια να μου το κρύβει! Πρέπει να βρω το παιδί». Ο Ορέστης από την άλλη, για τους δικούς του λόγους, ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο να βρεθεί το «άλλο» παιδί του Λειβαδά, αφού έτσι θα καταφέρει να τον διώξει μια για πάντα από τις ζωές τους, αλλά και να κερδίσει την οικογένειά του και την εταιρεία. Οταν η Ελενα μάθει την αλήθεια θα απογοητευτεί από τον άντρα της:

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, η επιστροφή

«Πώς μπόρεσες να κρατήσεις ένα τέτοιο μυστικό;», του λέει και εκείνος της εξηγεί πως δεν γνώριζε ότι είχε παιδί. Η Ελενα συνεχίζει: «Δεν ξέρω πια ποιος είσαι... Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά», αλλά ο Πέτρος της απαντάει: «Να σου θυμίσω ότι εσύ τόσα χρόνια μεγάλωνες ένα παιδί που ήταν δικό μου και εγώ δεν το ήξερα! Είχα μια σύντομη σχέση με την κοπέλα αυτή, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα ότι έχει γεννήσει το παιδί μου! Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκρυψε...». Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις η Ελενα και ο Πέτρος παίρνουν την απόφαση να μείνουν για λίγο χώρια...

Δείτε όλες τις εξελίξεις των αγαπημένων σας σήριαλ!