Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απασφάλισε η Ζήνα Κουτσελίνη! Η απάντηση κόλαφος στο ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής της!

Αναλυτικά η απάντηση της!

Απασφάλισε η Ζήνα Κουτσελίνη! Η απάντηση κόλαφος στο ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής της!
TV24 21.03.2019 14:57

Απασφάλισε η Ζήνα Κουτσελίνη!

Μετά την απόφαση του ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής της «Αλήθειες με την Ζήνα» η παρουσιάστρια απάντησε με ένα κείμενο κόλαφος. Διαβάστε παρακάτω...

Η απάντηση κόλαφος στο ΕΣΡ για το κόψιμο της εκπομπής της

Αναλυτικά η απάντηση

Πρωτόγνωρη για τα τηλεοπτικά χρονικά ήταν η απόφαση διακοπής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τρεις ολόκληρες μέρες από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Ο λόγος που οδήγησε την Ανεξάρτητη αρχή στο προσωρινό κόψιμο της εκπομπής τις 19, 20 και 21 Μαρτίου και την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στη Νεα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια του Star, ήταν ο τρόπος που κάλυψε η εκπομπή το θέμα της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Με τη διαφορά πως ο πατέρας της άτυχης κοπέλας απέστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ επιστολή στήριξης της εκπομπής στην οποία αναφέρει πως η εκπομπή όχι μόνο δεν έθιξε την οικογένειά του αλλά τη στήριξε τόσο από ηθικής πλευράς όσο και από πρακτικής και συντέλεσε στο να μην περάσει στο … ντούκου το θέμα της δολοφονίας της κόρης του.
Η κοινωνική εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είναι ένα τηλεοπτικό προιόν με ...πρότερο έντιμο βίο που έχει σταθεί στο πλευρό των τηλεθεατών με κάθε τρόπο μέσω τηλεοπτικών μαραθωνίων ή ρεπορτάζ που προβάλλουν πολλά σοβαρά θέματα που θα έμεναν στην αφάνεια και δεν θα έπαιρναν το δρόμο της δικαιοσύνης.
Το θέμα της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας καλύφθηκε αντιστοίχως από όλα τα κανάλια όμως το ΕΣΡ “είδε” κάτι το μεμπτό μόνο στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Αν αυτό δε δημιουργεί προβληματισμό για το μέλλον της τηλεόρασης, τότε ποιο θα έπρεπε;

Έσκασε τώρα! Εκτός STAR η Ζήνα Κουτσελίνη!

Βόμβα έπεσε στον STAR με την απουσία της Ζήνας Κουτσελίνη!

Σήμερα η εκπομπή δεν θα προβληθεί! Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog το ΕΣΡ επιτέθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη!

Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ επέβαλε στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Έτσι, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δε θα προβληθεί στις 19, 20 και 21 Mαρτίου. Και ο λόγος που οδήγησε το ΕΣΡ στο προσωρινό κόψιμο της εκπομπής ήταν ο τρόπος που παρουσίασε τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, κάνοντας λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος, προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος.

Δείτε περισσότερα νέα για την Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του παιδιού της!

Τατιάνα Στεφανίδου - Ζήνα Κουτσελίνη: "Μαλλιοτραβήχτηκαν" για τα νούμερα τηλεθέασης

Share