Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Όλες οι εκπομπές που θα παρακολουθήσουμε!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Παρασκευή 22/3: Όλες οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά τις εκπομπές από το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα

ΣΚΑΪ - Μαζί σου 11:30

Η Τατιάνα Στεφανίδου έρχεται αποφασισμένη να ακούσει. Και να ασχοληθεί με θέματα που φωτίζουν όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής. Με αποκαλύψεις και έρευνα. Για όλα αυτά που πρέπει να μαθαίνουμε και να μην προσπερνάμε. «Μαζί Σου». Σε μια εκπομπή που ξέρει να αναδεικνύει τις ανθρώπινες ιστορίες, στις πιο ευαίσθητες πτυχές τους. Η επικαιρότητα, όπως την αντιλαμβάνονται οι πολίτες και όχι όπως την προτιμούν οι πολιτικοί. Ειδήσεις, όχι μόνον όπως φαίνονται, αλλά και το παρασκήνιό τους. Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το κοινό, που είτε βρίσκεται στο στούντιο για να παρέμβει, είτε καταθέτει την άποψή του από τα social media.

STAR - Αλήθειες με τη Ζήνα 12:00

Πρωταγωνιστές της ζωής, για ακόμη μία χρονιά, στο επίκεντρο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Θέματα επικαιρότητας, κοινωνικοί προβληματισμοί, ήρωες της διπλανής πόρτας, ανθρώπινες ιστορίες, που αξίζει να μοιραστούμε.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, θα βρίσκεται η κάμερα της εκπομπής αναζητώντας την αλήθεια για να μοιραστείτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ό,τι σας αγγίζει και σας απασχολεί κάθε λεπτό.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα αποτυπώνει καθημερινά, για 4η συνεχή χρονιά, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, τη δική σας Αλήθεια μέσα από τη συχνότητα του Star.

Αlpha - Ελένη 13:00

Ελένη είναι: Η παρέα που θέλεις δίπλα σου. Το πρόσωπο που σπάει το γυαλί και σε συναντά.

Ελένη είναι: Η λάμψη της διπλανής πόρτας.

Ελένη είναι: Τα μεσημέρια μας. Το χαμόγελο που μένει πάντα εκεί. Το δυνατό γέλιο που δεν φοβάται. Τα χρόνια που περνάνε όμορφα.

Ελένη είναι: Η φίλη που θέλεις να έχεις. Η πιο αυθόρμητη εκδοχή της τηλεόρασης. Η κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου. Εσύ.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει καθημερινά στις 13:00 στον Alpha.

ΕΡΤ1 - Για την Ελλάδα 13:00

Η μεσημβρινή ενημέρωση στη Δημόσια Τηλεόραση αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, εντοπίζοντάς τους στη γεμάτη δοκιμασίες και προκλήσεις καθημερινότητα των πολιτών. Με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Οpen - Για την παρέα 15:00

Καθημερινότητα, επικαιρότητα, social media και φυσικά τηλεόραση, περνούν από το … «μεγεθυντικό φακό» του Νίκου Μουτσινά.

ΣΚΑΪ - After dark 00:30

Ο Θέμης Γεωργαντάς κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: συναρπαστικές συνεντεύξεις σε αγαπημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής, δύο δημοφιλείς καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να συστηθούν εκ νέου στο κοινό αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους μέσα από "αιρετικές" ερωτήσεις κάθε είδους. Τον πυρήνα της εκπομπής αποτελεί το "Εξομολογητήριο", γνωστό από παλιότερες εκπομπές του Θέμη. Στην εκπομπή φιλοξενείται και ένα αγαπημένο πρόσωπο για τον καλεσμένο, φίλος ή συνεργάτης, το οποίο μας βοηθά να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Επίσης, στην παρέα συμμετέχει ο ταλαντούχος chef Alsi Sinanaj, ο οποίος πραγματοποιεί κάθε γαστρονομική επιθυμία των καλεσμένων, καθώς και η "γειτόνισσα" Gian Mamaki, η οποία εισβάλλει στο σπίτι και ξαφνιάζει με τις απορίες της. Τέλος, δεν λείπουν οι ευρηματικές δράσεις σε ένα αστικό σκηνικό μέσα από μία ατμοσφαιρική κινηματογράφηση και φωτογραφία.

Τηλεθέαση 21/3: Ποιες εκπομπές εκτοξεύτηκαν και ποιες δεν σώζονται ούτε με θαύμα; Δείτε αναλυτικά τα νούμερα...

Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3: Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3Πρόγραμμα τηλεόρασης Παρασκευή 22/3

Διαβάστε τα πάντα για την τηλεόραση με ένα κλικ εδώ