Alpha: Πέταξαν έξω τον Δήμο Βερύκιο - Όλες οι εξελίξεις!

Νέα εποχή στο κανάλι!

Alpha: Πέταξαν έξω τον Δήμο Βερύκιο - Όλες οι εξελίξεις!

Σε νέα εποχή βρίσκεται ο Alpha, καθώς από το κανάλι αποφάσισαν να αφήσουν εκτός τον Δήμο Βερύκιο!

Οι αλλαγές ήταν μεγάλες, με το κανάλι να έχει νέο πρόεδρο. Διαβάστε παρακάτω...

Μεγάλες αλλαγές στον Alpha, καθώς από τις 15 Μαρτίου ο Δήμος Βερύκιος αποτελεί παρελθόν από το ΔΣ!

Πλέον ο Μανώλης Δραϊνάκης ανέλαβε χρέη διευθύνοντος εκτελεστικού μέλους, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ο νέος Πρόεδρος του καναλιού.

Χρέη αντιπροέδρου ανέλαβε ο Στέφανος Μάγειρας, και μη εκτελεστικού μέλους ο Μιχάλης Μπιτζιος. Εκτός ΔΣ βρίσκεται και η Άννα Σούρπη.

Αναλυτικά:

  1. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος Μη Εκτελεστικό Μέλος.
    2. ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Αντιπρόεδρος Mη Eκτελεστικό Mέλος.
    3. ΔΡΑΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Διευθύνων Εκτελεστικό Μέλος.
    4. ΜΑΛΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Μη Εκτελεστικό Μέλος.
    5. ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, Μη Εκτελεστικό Μέλος.
    6. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, Εκτελεστικό Μέλος.

Θα συνεχίσει στον Alpha ο Βερύκιος; Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ. Δείτε εδώ:

Open: Σφήνα του Σαββίδη για Βερύκιο! Πρόταση μαμούθ... (Παρασκήνιο)

Ο Δήμος Βερύκιος ξεσπά: "Είμαι δημοσιογράφος όχι πανελίστας!" - Το άδειασμα στον ALPHA και η αποκάλυψη βόμβα!

Είδηση-σοκ έσκασε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο Δήμος Βερύκιος ανακοίνωσε στον αέρα του «Happy Day» πως θα περιορίσει την ενότητά του σε μόλις ένα τέταρτο.

Παγωμένη τον άκουγε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού ακόμα και για εκείνη αποτελούσε έκπληξη αυτό που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής. Δεν είναι μυστικό πως μεγάλο μέρος του κοινού συντονίζεται για να ακούσει όσα έχει να πει ο πολύπειρος δημοσιογράφος, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στις καθημερινά υψηλές μετρήσεις τηλεθέασης.

Μπορεί βέβαια εκείνος να... έριξε τη βόμβα χωρίς προηγουμένως να προειδοποιήσει την παρουσιάστρια, πίσω όμως από αυτή την απόφαση κρύβεται ένα έντονο παρασκήνιο με πολλές πλευρές, τις οποίες και φέρνει το Youweekly.gr στην επιφάνεια. Αρχής γενομένης από τον λόγο που το ανακοίνωσε στον αέρα, αφού παραμένουν άγνωστες οι βουλές του... Δήμου Βερύκιου ακόμα και σε άτομα που συνεργάζονται μαζί του επί καθημερινής βάσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος ξεσπά! Είμαι δημοσιογράφος όχι πανελίστας! Τι αποκαλύπτει για ALPHA

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως πίσω από αυτή την αλλαγή βρίσκεται η έντονη δυσαρέσκεια του σταθμού προς το πρόσωπό του, κυρίως για τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί κατά καιρούς από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κάτι ωστόσο που ο ίδιος διαψεύδει. Παράλληλα, η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές και στην πολιτική γραμμή του σταθμού, με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο ρόλος του και το βάρος της εκπομπής να δοθεί στο lifestyle μέρος, με δεδομένο ότι η χώρα μπαίνει σταδιακά σε προεκλογική περίοδο και θα υπάρχουν πολλές εκπομπές για να καλύπτουν τα πολιτικά δρώμενα. Όσον αφορά πάντως τις φήμες που τον θέλουν εκτός καναλιού, μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον... ξενοδόχο, αφού η στήριξη του Δημήτρη Κοντομηνά στο πρόσωπό του είναι δεδομένη.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας του Alpha προσπαθεί να κρατήσει διακριτικό ρόλο: Κατανοώντας τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν σε μία μεταβατική περίοδο, σέβεται τις αποφάσεις της νέας διοίκησης, αλλά δεν θα αφήσει μετέωρο τον φίλο και συνεργάτη του − αντιπρόεδρος γαρ στο κανάλι της Κάντζας. Η μείωση χρόνου ήταν μία Σολομώντεια λύση, «ήταν απλά αυτό που έπρεπε να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή», όπως περιγράφουν πηγές μέσα από το κανάλι.

«Δεν κάθομαι σαν τηλεοπτική κλώσα πάνω σε ξένα αυγά!»

To Youweekly.gr επικοινώνησε με τον Δήμο Βερύκιο λίγες ώρες αφότου έκανε γνωστή την απόφασή του, με εκείνον να επιμένει στην αρχική του απόφασή. «Ισχύει. Ό,τι λέω δεν ξελέω», είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος και διευκρίνισε όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ανακοίνωση: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται περί απόφασης της νέας ιδιοκτησίας λόγω προστίμων. Ήταν πέρα για πέρα δική μου απόφαση. Δεν μπορώ κάθε μέρα να γεμίζω 30 λεπτά μία εκπομπή με αποκλειστικές ειδήσεις. Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς σταματημό στο κυνήγι της είδησης. Είμαι δημοσιογράφος/ρεπόρτερ και δεν είμαι πανελίστας! Μιλάω μόνο όταν έχω κάτι να πω και δεν κάθομαι σαν τηλεοπτική κλώσα πάνω σε ξένα αυγά...».

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την τηλεόραση με ένα κλικ.