Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτη 27/3: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλες οι εξελίξεις για τις σειρές της τηλεόρασης!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτη 27/3: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές από το Υοuweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά τις εξελίξεις στις σειρές, από το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι εξελίξεις για όλες τις σειρές

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η Βέλη επιστρέφει στο φροντιστήριο και αρχίζει το μαρτύριο, η χήνα του Μηνά καταπίνει ένα πλαστικό σκουπίδι, η κόρη της Καίτης ειρωνεύεται συνέχεια τον Ηλία και η Ξένια είναι σε μεγάλο δίλημμα.

Ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν επιτέλους τη σχέση τους, νηφάλιοι αυτή τη φορά. Μόνο που ο ενθουσιασμός θα τους παρασύρει και θα ξεχάσουν να σταματήσουν.

Η Βέλη, πάλι επιστρέφει στο παλιό της φροντιστήριο αγωνιώντας για την αντίδραση των δεκαεφτάχρονων συμμαθητών της. Και εκείνοι κάνουν ό,τι χειρότερο… τη λένε «κυρία»!

Οσο για τον Μηνά, αναλαμβάνει να διορθώσει ένα πρόσφατο λάθος της Βούλας, χωρίς να της το πει. Και η έκπληξη που της ετοιμάζει είναι μεγάλη.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει επίσης θέμα. Γίνεται γενικό μπλακ άουτ. Πώς θα αντέξουν ο Μπάμπης, η Ξένια και η Σοφούλα χωρίς ρεύμα; Δύσκολη η επιβίωση στην πόλη.

Μην ψαρώνεις: Η επιστροφή του Διονύση είναι γεγονός!

Ενός κακού μύρια έπονται, λένε και το γνωμικό αυτό βρίσκει τεράστια απήχηση στο Αγραφιώτικο και το Αραποσταθέικο. Μετά την επιστροφή του Διονύση, άπαντες δείχνουν να είναι προβληματισμένοι για τις εξελίξεις στις ζωές του. Αραγε η αγαπημένη γειτόνισσα του Μανώλη θα μετακομίσει ξανά στα βόρεια προάστια;

Η επιστροφή του Διονύση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που φανταζόταν η οικογένειά του και αυτό γιατί όλοι περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν μετά από τόσο καιρό τις απαντήσεις του για την επικείμενη εξαφάνισή του. Αντ’ αυτού όμως, εκείνος γυρνάει με αμνησία και χιλιάδες αναπάντητες ερωτήσεις. Μανώλης, Λεωνίδας, Κάρολος, Αλέξης, σκέφτονται πως η Σάντυ και τα κορίτσια θα γυρίσουν τώρα στην Εκάλη και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πιθανή απώλεια των «κοριτσιών» τους. Η μόνη που χαίρεται είναι η Στέλλα, που πιστεύει ότι επιτέλους θα απαλλαγεί από τη Σάντυ και θα ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον Μανώλη. Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Διονύση συνιστά στην οικογένεια να του προσφέρουν όσο περισσότερο μπορούν ηρεμία και αγάπη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η Σάντυ είναι συγκλονισμένη από την επιστροφή του, αλλά και υποχρεωμένη να ζήσει ξανά στο ίδιο σπίτι με τον Διονύση που πριν μήνες την παράτησε, χρεωμένη. Αυτό όμως που την πειράζει περισσότερο είναι που η καρδιά της χτυπάει μόνον για τον Μανώλη και δεν μπορεί να το ζήσει. Η καθημερινότητά της μοιάζει τραγική.

Τατουάζ: Η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεσή της είναι ήπια εναντίον του Ορφέα!

Η δίκη του Ορφέα συνεχίζεται και βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της οικογένειας Μελά. Έχει έρθει η μέρα να καταθέσουν η Άννα, η Μάρθα και ο Παύλος και όλοι είναι συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Η Άννα διηγείται τα γεγονότα και μιλά για τις επιθέσεις του Ορφέα εναντίον της. Η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεσή της είναι ήπια εναντίον του Ορφέα, ενώ ο Παύλος με μεγάλη οργή ζητά να κλείσουν τον Ορφέα στη φυλακή για πάντα. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης καταφέρνει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και βρίσκει μέσα πολλές χιλιάδες ευρώ. Στα Μετέωρα, η Όλγα συνεχίζει τις προσπάθειες απεξάρτησής της από το αλκοόλ και είναι έξαλλη με τον Αλέξανδρο που αρνείται να της επιστρέψει τη Λήδα και καβγαδίζει άγρια με τον Στέφανο επειδή δεν παίρνει το μέρος της. Η στιγμή της απολογίας του Ορφέα φτάνει και τους αφήνει όλους άναυδους με τα επιχειρήματά του, το παράλογο σκεπτικό του και την «υπόσχεση» που δίνει στο δικαστήριο στο τέλος της απολογίας του.

Η δίκη του Ορφέα συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ η Χριστίνα μεταφέρει τον παλμό από την αίθουσα μέσα από τα ρεπορτάζ της. Μετά την απολογία του Ορφέα, τον λόγο παίρνει ο Μάνος, αλλά η αγόρευσή του δεν θα ικανοποιήσει τον Ορφέα, που για μια ακόμη φορά νιώθει ότι πάει να τον βγάλει τρελό ενώ εκείνος πιστεύει πως έχει τα λογικά του. Η φιλία του Νικόλα και του Τόνυ λήγει άδοξα, καθώς ο Νικόλας δεν μπορεί να υποκρίνεται πια μπροστά του και του παραδέχεται ανοιχτά πως σκοπεύει να τον κυνηγήσει. Η Αθηνά και η Τατιάνα συλλέγουν στοιχεία για το παιχνίδι της Μπλε Φάλαινας και η παρεμβολή της αστυνομίας σώζει έναν νεαρό από βέβαιη αυτοκτονία. Η Πιλάρ φτάνει στην Αθήνα, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ στο ραντεβού της με τον Νικόλα, γεγονός που τον ανησυχεί. Η Βέρα προσπαθεί να χειριστεί τη γκρίνια και την ζήλεια του Μάριου. Η Όλγα, μην αντέχοντας άλλο τις συνεχόμενες αρνήσεις του Αλέξανδρου να της επιστρέψει το παιδί, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αλλάξει τακτική..

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του και όλα κρέμονται από μία κλωστή!

Ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του και όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η Ρενάτα ζητά από την Βασιλίνα να της πει τα πάντα για όσα κατηγόρησε κάποτε τον Αχιλλέα, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι του χωρισμού τους. Η Φαίη και ο Αντρέας σημειώνουν τη μεγάλη τους νίκη αφού το 60% της Sofo είναι πλέον στα χέρια τους! Μόνο που ο Γιαν δεν παρέδωσε τα όπλα τόσο εύκολα και έβαλε όρους που δεν κάνουν καθόλου χαρούμενη την Φαίη. Εν τω μεταξύ, η Μίκα συγκρούεται με την Ισμήνη για χάρη του Μίμη, ενώ το ειδύλλιο της Ζαφειρίας και του Ζαχαρία φουντώνει και αναστατώνει ολόκληρη την έπαυλη αλλά και την εταιρία.

Elif: Η Τουλάι μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τη βλέπει λιπόθυμη!

Ο Κενάν περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η Πελίν και η Φεραγιέ εύχονται περαστικά στην Αλιγιέ και γρήγορη ανάρρωση για την Τουγτσέ. Στη συνέχεια αναφέρουν πως είδαν στην είσοδο του νοσοκομείου τον Σερντάρ. Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει και στη συνέχεια ευχαριστεί για την επίσκεψη τις δύο κοπέλες και τις συνοδεύει στην έξοδο. Η Γκόντζα λέει στον Σερντάρ πως πρέπει να φύγει αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα τελικά καταφέρνει να τον πείσει να φύγει, πριν τον δει η οικογένεια. Ο Ερκούτ βλέπει την Γκόντζα να μιλάει με τον Σερντάρ και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του. Ο Ερκούτ ζητάει συγνώμη από τον Νετζντέτ επειδή δεν μπόρεσε να είναι κοντά του όταν τραυματίστηκε η Τουγτσέ και ρωτάει για την κατάσταση της. Ο Νετζντέτ του απαντάει πως θα λογαριαστούν αργότερα οι δυο τους και πως έχουν πολλά να πουν. Η Τουλάι μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τη βλέπει λιπόθυμη. Ο Κενάν παίρνει άδεια από τους γιατρούς να επισκεφθεί την Τουγτσέ στην εντατική. Ενώ η μικρή κοιμάται ο Κενάν απολογείται επειδή δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος του Κενάν είναι έτοιμα και ο γιατρός του ζητάει να μιλήσουν. Του εξηγεί πως η ομάδα αίματος του δεν ταιριάζει με αυτή της Τουγτσέ και πως δεν μπορεί να είναι αυτός ο βιολογικός της πατέρας. Το σοκ για τον Κενάν είναι μεγάλο. Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν γιατί ο γιατρός ήθελε να του μιλήσει. Φοβάται πως ο Κενάν έχει ανακαλύψει πως η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του. Ο Κενάν δεν λέει κουβέντα.

Ο Νετζντέτ έρχεται και τους λέει πως ο γιατρός θέλει να τους μιλήσει για την επέμβαση της Τουγτσέ. Η Τουλάι λέει στον γιατρό πως η Ζεϊνέπ δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι αλλά δεν του εξηγεί πως έγινε αυτό. Η Τουλάι πηγαίνει στη γραμματεία να δώσει τα στοιχεία της Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ μπαίνει στο δωμάτιο. Η Αλιγιέ τον βλέπει μαζί με τη Ζεϊνέπ και εκείνη τη στιγμή η νοσοκόμα του λέει πως το μωρό είναι καλά και τον ρωτάει αν αυτός είναι ο πατέρας. Ο Ερκούτ απαντάει θετικά και η Αλιγιέ παθαίνει σοκ. Η Αλιγιέ βλέπει την Τουλάι και τη ρωτάει τι συμβαίνει στη Ζεϊνέπ. Εκείνη της απαντάει πως η κοπέλα είχε κάποιους πόνους και λιποθύμησε και συμπληρώνει πως δεν πρέπει να ανησυχεί, το εγγόνι της και η μητέρα του είναι καλά. Η Αλιγιέ όμως πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει ερωτική σχέση με τον Ερκούτ και είναι πολύ θυμωμένη μαζί της. Όταν ανακτά τις αισθήσεις της η Ζεϊνέπ, βλέπει στο πλευρό της την Αλιγιέ και την Τουλάι. Θεωρεί πως ο θυμός της Αλιγιέ οφείλεται στην ανάμιξη του Βεϊσελ και του Μουράτ στην υπόθεση του τραυματισμού της Τουγτσέ. Η Τουλάι λέει στην Αλιγιέ πως θα συνοδεύσει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και θα τη φροντίσει. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, η Τουλάι και η Αλιγιέ ρωτούν τη νοσοκόμα αν χρειάζεται κάποια ειδική φροντίδα η Ζεϊνέπ και εκείνη τους απαντάει πως αν ξεκουραστεί όλα θα πάνε καλά και πως ενημέρωσε και τον πατέρα του παιδιού. Και οι δύο μένουν άφωνες όταν το ακούν. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ήταν μαζί της στο δωμάτιο και είπε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Θυμωμένη θέλει να τον βρει αλλά η Τουλάι της ζητάει να μείνει ήρεμη και την εμποδίζει. Η Σεχέρ εκμεταλλεύεται την απουσία όλων από το σπίτι και πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού για να ψάξει. Δοκιμάζει τα ρούχα της και κλέβει ένα κόσμημά της…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Φώτης δίνει στην Μαρίνα τον φάκελο με τα αληθινά στοιχεία των θετών γονιών της κόρης της!

Ο Αντρέας θυμώνει με την Κάτια που είπε στον Γιάννη τον πραγματικό λόγο που τον πλησίασε η Μαρίνα. Της λέει πως εξαιτίας της κινδυνεύει, γιατί ο Γιάννης θα της κάνει κακό. Τελευταία στιγμή ο Φώτης σώζει τη Μαρίνα από τη μανία του Γιάννη, αλλά ο Γιάννης κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει τη Μαρίνα. Ο Φώτης δίνει στην Μαρίνα τον φάκελο με τα αληθινά στοιχεία των θετών γονιών της κόρης της. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη πως η Μαρίνα δεν είχε καμία σχέση με την απαγωγή της Έλλης. Η Λίλιαν εξομολογείται στον Κωστή πως η Ελπίδα δεν είναι βιολογικό της παιδί, αλλά υιοθετημένο. Η Έλλη δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά του Άρη που της φέρεται πολύ αυστηρά και έρχονται σε σύγκρουση. Ο Φώτης λέει στην Κάτια πως έδωσε τα αληθινά στοιχεία στην Μαρίνα, ενώ η Μάρθα ανακαλύπτει πως ο Φώτης ήξερε τα πάντα και γίνεται έξαλλη μαζί του. Η Μαρίνα φτάνει έξω από το σπίτι της Λίλιαν, περιμένοντας να δει την Ελπίδα. Εκείνη την στιγμή βλέπει τον Κωστή να βγαίνει από το σπίτι.

Η επιστροφή: Θα δεχτεί η Έλενα το ψέμα με αντίτιμο την ελευθερία της ή θα πράξει το σωστό;

Ο Γιάνναρης προσπαθεί να πείσει την Έλενα και τον Πέτρο να δεχτούν την ψεύτικη κατάθεση του Παύλου, που οδηγεί στην αθώωση της Έλενας, γεγονός που φέρνει την έντονη αντίδραση του Πέτρου. Θα δεχτεί η Έλενα αυτό το ψέμα με αντίτιμο την ελευθερία της ή θα πράξει το σωστό; Παράλληλα ο Ορέστης και η Αθηνά εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να προσεγγίσουν την Έλενα και τον Πέτρο αντίστοιχα, ενώ η πρόταση του Παύλου θα οδηγήσει γι’ ακόμα μια φορά σε σύγκρουση τον Χάρη και τον Νίκο. Η Αθηνά αποκαλύπτει στον Ορέστη, τον πραγματικό λόγο που θέλει να καταστρέψει τον Πέτρο, ενώ η Βίκυ δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της, απ’ τον… Ορέστη. Ο Λευτέρης που ακόμα κρύβεται εκεί, θα δει μετά από έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά του τον ορκισμένο εχθρό του. Θα καταφέρει να κρατήσει την ψυχραιμία του;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια προσπαθεί να πλησιάσει τον Γιάννη!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτη 27/3: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Το youweekly.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα στην τηλεόραση!

Τι θα δούμε σήμερα; Διαβάστε παρακάτω...

Α προβολή! Δράσης Αυστραλιανής, Βρατενικής, Καναδικής συμπαραγωγής 2014. Σκηνοθεσία:Τζούλιους Έιβερι. Παίζουν:Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μπρένταν Κέρκβλιετ, Μπρέντον Θουάιτς, Αλίσια Βικάντερ, Γκέοφ Κέλσο, Τζάσεκ Κόμαν, Ματ Ναμπλ, Πίτερ Νιβς, Τομ Μπαντζ

OPEN - Ξένη ταινία «Γείτονες σε περιπολία» 21:00

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2012. Σκηνοθεσία: Ακίβα Σάφερ. Σενάριο: Τζάρεντ Στερν, Σεθ Ρόγκεν. Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Βινς Βον, Τζόνα Χιλ, Ρίτσαρντ Αγιοάντε. Υπόθεση: Για τους καλούς πολίτες των προαστίων του Γκλένβιου, πιο επικίνδυνο και από την εξωγήινη απειλή που σχεδιάζει να τους καταστρέψει, είναι οι τέσσερις τύποι που προσπαθούν να τους σώσουν. Οι πιο καυτοί Αμερικάνοι κωμικοί συνεργάζονται σε μια ξεκαρδιστική sci-fi κωμωδία με βιτριολικό χιούμορ.

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr