ΑΝΤ1 - ΣΚΑΙ - ALPHA: Τα μυστικά των καναλιών για να ανεβάσουν την τηλεθέαση!

Μενεγάκη - Σκορδά, τι κρύβεται πίσω από την επιτυχία τους!

ΑΝΤ1 - ΣΚΑΙ - ALPHA: Τα μυστικά των καναλιών για να ανεβάσουν την τηλεθέαση!

Την πετυχημένη εκπομπή δεν την κάνει ο... παρουσιαστής αλλά το κοινό. Έχοντας στα χέρια του το τηλεκοντρόλ μπορεί να διαλύσει μια καριέρα ετών μέσα σε ένα μισάωρο. Η παραγωγή κάθε εκπομπής το γνωρίζει καλά αυτό και απαντά με... κινήσεις ματ.

Τι κάνει ένας παρουσιαστής με την ομάδα του όταν βλέπει τα νούμερα της εκπομπής του να διαγράφουν καθοδική πορεία; Αρχικά τον σταυρό του και στη συνέχεια «ξεθάβει» παλιές καλές τηλεοπτικές συνταγές που κανένας τηλεθεατής δεν απαρνιέται! Διαβάστε παρακάτω...

«Survivor»: Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το ριάλιτι επιβίωσης θα έκανε φέτος τέτοια «βουτιά» στον πίνακα της AGB. Και τι να σου κάνει και η Κατερίνα Δαλάκα; Τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού αλλά για λίγο. Οπως και οι... δήθεν τυχαίες νίκες των Ελλήνων και οι τσακωμοί. Εξαιρετικό ενδιαφέρον ωστόσο έχει και η συμμετοχή της συζύγου του παρουσιαστή, Χριστίνας Μπόμπα στο «συμβούλιο των νησιού». Γλύκες, φιλιά και αγκαλιές στον βωμό της AGB! Ο,τι μπορεί κάνει ο καθείς...

Φαίη Σκορδά εκπομπή

«To Πρωινό»: Η Φαίη έκρυβε έναν άσο στο μανίκι, όπως οφείλει κάθε παρουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του. Φέτος, όταν είδε τα χαμηλά της νούμερα, άρχισε να δίνει λεπτομέρειες από τη ζωή της, τις οποίες λατρεύει η νοικοκυρά που τη βλέπει από τη μικρή της οθόνη. Πριν λίγες ημέρες τόνισε πώς πρέπει να είναι ο «μάγκας άντρας» που θα την κυνηγήσει, ενώ δεν δίστασε μετά από μια γρίπη που πέρασε στο σπίτι της, να τονίσει πόσο άσχημη είναι η μοναξιά. Και... τσουπ τα νούμερα άρχισαν να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα. Να τονίσουμε πως η Φαίη, ούτε καν την περίοδο του χωρισμού της είχε μεταφέρει προσωπικές της στιγμές.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

«Ελένη»: Η βασίλισσα της πρωινής και μεταγενέστερα της μεσημβρινής ζώνης, γνώρισε την απογοήτευση πριν περίπου δύο χρόνια όταν είδε τα νούμερά της. Επειδή όμως το Ελενάκι είναι παλιά καραβάνα, άκουσε τον παλμό των τηλεθεατών της που της υπέδειξαν με τρόπο πως καλά τα λεφτάκια που παίρνει η ίδια, αλλά η εκπομπή δεν είναι... telemarketing. Κάπως έτσι τα έκοψε τα πολλά πελατιακά/προϊοντικά «πήγαινε-έλα» και τα νούμερα ανέβηκαν!

«Στην υγειά μας»: Ξέρετε τι κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος όταν θέλει να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής του; Kαλεί την Πάολα φυσικά. Δεν είναι τυχαίο που οι εκπομπές που φιλοξενεί τη συγκεκριμένη αοιδό φτάνουν τα παλιά και ένδοξα... 30άρια στον πίνακα της AGB!

«H επιστροφή»: Αν αυτή δεν ήταν κίνηση ματ, τότε ποια είναι; Το σίριαλ του ΑΝΤ1 ήταν το πρώτο μετά τη διακοπή προγράμματος για τις διακοπές των Χριστουγέννων που επανήλθε με ένα επεισόδια. Ετσι.. οι τηλεθεατές «τσίμπησαν» από το φρέσκο υλικό, συνέχισαν να το βλέπουν και η τηλεθέαση από το 15% που έφτανε οριακά, κατέγραψε μέχρι και 22%.

«Καλημέρα Ελλάδα»: Ο μακροβιότερος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, όταν είδε τα νούμερά του να πέφτουν, απλά έβαλε το ξυπνητήρι του πιο... νωρίς. Φέτος η εκπομπή του ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα σε σχέση με κάθε άλλη χρόνια, κερδίζοντας έτσι τους τηλεθεατές που σε εκείνα τα 30 λεπτά επέλεγαν τον ανταγωνισμό και μοιραία δεν άλλαζαν κανάλι.

«Όσο έχω εσένα»: Η πρώτη απόπειρα του ΣΚΑΪ δεν στέφθηκε με επιτυχία, αλλά τουλάχιστον κινητοποίησε το κοινό να αλλάξει κανάλι αφού κατάφερε και κέρδισε έστω και μια μικρή μερίδα τηλεθεατών. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της, οι σεναριογράφοι είχαν προσθέσει στο καστ τους το αγαπημένο παιδί της μυθοπλασίας, τον Γιώργο Καπουτζίδη, όμως ούτε η δική του παρουσία ήταν ικανή να αλλάξει το τοπίο. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε

Τηλεθέαση 26/3:Απίστευτες μάχες και ανατροπές μέχρι τελικής πτώσης! Δείτε τα νούμερα αναλυτικά...

ΠΗΓΗ: ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Alpha: H κίνηση ματ του σταθμού! Τα νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι!

Μετά από τρία χρόνια προβολής, όπως όλα δείχνουν, η κωμωδία «Έλα στη θέση μου» στο τέλος της σεζόν θα κατεβάσει αυλαία.

Έτσι το κανάλι της Κάντζας ψάχνει το σενάριο εκείνο που θα την αντικαταστήσει. Και η αλήθεια είναι ότι... κάτι έχει βρει. Διαβάστε παρακάτω...

Αναζητείται καθημερινή σειρά. Η κωμωδία «Ελα στη θέση μου» κατάφερε καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής της να διανύσει μια επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία και συνεχίζει να διαγράφει υψηλά ποσοστά. Ωστόσο, ιθύνοντες της Κάντζας αλλά και οι δημιουργοί θεωρούν ότι η παραγωγή θα πρέπει να ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς, καθώς οι ιστορίες έχουν αρχίσει να εξαντλούνται σεναριακά και φοβούνται ότι η συνέχισή της θα κουράσει τους τηλεθεατές. Ετσι στον ALPHA βολιδοσκοπούν και πάλι την αγορά της Λατινικής Αμερικής προκειμένου να βρουν σενάριο για να το προσαρμόσουν στα ελληνικά δεδομένα. Πληροφορίες θέλουν τους υπεύθυνους να έχουν βρει όχι ένα αλλά δύο σειρές, τα δικαιώματα των οποίων έχουν ήδη εξασφαλίσει. Πρόκειται για το δράμα «Love after love (Αγάπη μετά την αγάπη)» και την κομεντί «Educando a Nina (Εκπαιδεύοντας τη Νίνα)».

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του και όλα κρέμονται από μία κλωστή!

«Love after love (Αγάπη μετά την αγάπη)»
Πρόκειται για μια δραματική σειρά, παραγωγής Αργεντινής, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 2018 και έχει προβληθεί προσαρμοσμένη από πολλές χώρες. Σύμφωνα με το σενάριο, όλα ξεκινούν με ένα αυτοκινητικό ατύχημα. Στο όχημα επιβαίνει ένα ζευγάρι. Μετά το τραγικό συμβάν αρχίζουν να πλανώνται δεκάδες ερωτήσεις. Κι αυτό γιατί το σώμα της γυναίκας έχει εξαφανιστεί, ενώ ο άντρας είναι σε κώμα. Η αποκάλυψη της ταυτότητάς τους φέρνει στο φως ένα μυστικό: Οι δύο αυτοί άνθρωποι δεν είναι σύζυγοι αλλά εραστές. Η σειρά κινείται μεταξύ παρόντος και παρελθόντος. Τρία χρόνια πριν, μια φιλία μεταξύ δύο γάμων γίνεται το προοίμιο αυτής της απαγορευμένης αγάπης. Ο Ρακέλ και ο Δαμιανός, επιχειρηματίες που αγαπούν την αλιεία, συναντούν την Καρολίνα και τον Σαντιάγκο, μια νεαρή νοικοκυρά και τον σύζυγό της. Αυτή η συνάντηση θα επιφέρει την αναπόφευκτη σχέση μεταξύ Καρολίνας και Δαμιανού που έχουν και οι δύο παιδιά στην εφηβεία. Μια ιστορία ενός κρυφού έρωτα στο παρελθόν. Ο πόνος των εξαπατημένων στο παρόν. Αυτό είναι το στόρι που ξετυλίγεται σιγά-σιγά και ξεδιπλώνει τη δραματική ιστορία.

«Educando a Nina (Εκπαιδεύοντας τη Νίνα)»
Αλλη μια παραγωγή Αργεντινής του 2016 έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπευθύνων του ALPHA. Πρόκειται για μια κομεντί, άλλωστε το κανάλι έχει δείξει την προτίμησή του σε αυτό το είδος σειρών, κι έχει τίτλο «Εκπαιδεύοντας τη Νίνα». Η υπόθεσή της; Δύο δίδυμες αδελφές χωρίζονται κατά τη γέννησή τους και οδηγούνται σε αντίθετες ζωές, αγνοώντας η μια την ύπαρξη της άλλης. Η καθημερινότητα και των δύο θα αλλάξει ριζικά όταν αναγκάζονται να ανταλλάξουν ζωές. Πριν από τριάντα χρόνια, ο Μανουέλ, ιδιοκτήτης ενός εκδοτικού οίκου και παντρεμένος, έχει μια παράνομη ιστορία με τη Λουίζα, μια όμορφη χορεύτρια. Η κοπέλα μένει έγκυος. Ομως επιλέγει να μη ζητήσει ευθύνες από τον σύντροφό της κι εξαφανίζεται καταφεύγοντας στον αδελφό της Χοσέ. Η Λουίζα γεννάει δίδυμα και πεθαίνει κατά τον τοκετό. Ο Χοσέ αρνείται να δώσει τα κορίτσια στον πατέρα τους τον οποίο κατηγορεί για τον θάνατο της αδελφής του. Ωστόσο, δεν μπορεί να κρατήσει και τα δύο. Ενημερώνει τον Μανουέλ ότι είναι πατέρας, αλλά του δίνει μόνο το ένα και κρύβει την ύπαρξη της δίδυμής του. Στη συνέχεια δηλώνει την μπέμπα ως βιολογική κόρη του και της δίνει το όνομα Νίνα. Οταν τα κορίτσια μεγαλώσουν, η ιστορία αρχίζει να περιπλέκεται...

ΠΗΓΗ: ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr