Alpha: Αποχώρηση-βόμβα πρωτοκλασάτου δημοσιογράφου! Τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τη Μενεγάκη!

Για ποιο λόγο έφυγε;

Alpha: Αποχώρηση-βόμβα πρωτοκλασάτου δημοσιογράφου! Τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τη Μενεγάκη!

Μία αποχώρηση-βόμβα δημοσιογράφου είχαμε από τον Alpha, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες όχι όμως και την Ελένη Μενεγάκη!

Τι συνέβη με τον δημοσιογράφο και το κανάλι της Κάντζας; Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τον Alpha!

O Γκουντάρας ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του ονομαστικά, ωστόσο εντύπωση προκαλεί πως δεν ανέφερε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

Aναλυτικά το μήνυμά του: Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1...Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες Δέθηκα με πολλούς(Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Ασημί και δεκάδες άλλους)και απογοητεύτηκα από πολλούς Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της...Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μουΘέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ.Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά(δε θα το ξεχάσω πότε...)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα...

Αποχώρηση-βόμβα πρωτοκλασάτου δημοσιογράφου! Τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τη Μενεγάκη!

Τι είχε συμβεί με τον Γκουντάρα και την Τσολάκη;

Alpha: Επιβεβαίωση του Youweekly.gr! "Σκοτώνονται" Τσολάκη - Γκουντάρας κάθε μέρα!

Έκπληξη στις δημοτικές εκλογές! Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη κατεβαίνει υποψήφιος!

Στον πολιτικό στίβο κατεβαίνει ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα!

Ο δημοσιογράφος, αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Σαρωνικού με τον συνδυασμό του Γιώργου Σωφρόνη,»Σαρωνικός Αύριο«.

Την αποκάλυψη, ωστόσο, δεν έκανε ο ίδιος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αλλά η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πάντα ο Σαρωνικός ήταν στην καρδιά μου,γι αυτό Γρήγορη μου γίνε ο χτύπος του… Καλή επιτυχία…Πάμε γερά #σαρωνικοςαυριο», σχολίασε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε και την παρακάτω κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο. «Ήταν τη δεκαετία του ‘70 όταν ο πατέρας μου ανακάλυψε τον ευλογημένο αυτο τόπο,το Λαγονήσι.. Με έφερνε από παιδάκι και έχω να θυμάμαι υπέροχες αναμνήσεις… Τις ίδιες αναμνήσεις προσπαθούμε ο Γρηγόρης κι εγώ να δημιουργήσουμε στον Οδυσσέα και το Μάρκο ..Πάλι στον ίδιο τόπο… Που λατρεύουμε και που πραγματικά είναι ευλογία να μεγαλώνεις τα παιδιά σου… Το Λαγονήσι μας… Σ αυτό τον τόπο λοιπόν, ο Γρηγόρης μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη και το συνδυασμό Σαρωνικός αύριο με μοναδικό του όραμα να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Σαρωνικού.. Γνωρίζοντας καλά τον Γρηγόρη, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για την εργατικότητα, το πάθος και την ηθική του… Και είμαι πολύ περήφανη για την υποψηφιότητα του, μιας και τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε… Καλή επιτυχία καρδούλα μου… Παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… #σαρωνικοσαυριο», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την τηλεόραση στο Youweekly.gr