Έλενα Τσαβαλιά: Η «βόμβα» αποχώρησης από τα «Μεσημεριάτικα» - Το παράπονο της παρουσιάστριας

Tο ανακοίνωσε στο instagram!

Έλενα Τσαβαλιά: Η «βόμβα» αποχώρησης από τα «Μεσημεριάτικα» - Το παράπονο της παρουσιάστριας

Η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα «Μεσημεριάτικα» του Open Tv, κάνοντας παράπονα για το κανάλι.

Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή εξήγησε όλους του λόγους. Διαβάστε παρακάτω...

Η Έλενα Τσαβαλιά μέσω instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή της, λέγοντας: «Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται...ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου!
Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους
δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!!
Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται...ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Χάλια ήταν τα νούμερα της εκπομπής της Έλενας Τσαβαλιά! Δείτε εδώ:

Έλενα Τσαβαλιά: Πολύ λυπητερά τα νέα για την παρουσιάστρια!

Μάρκος Σεφερλής: Δύσκολα τα πράγματα για τον πασίγνωστο ηθοποιό και την σύζυγό του!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής! Ο αγαπημένος ηθοποιός το παλεύει αλλά... δεν του βγαίνει!

Αιτία φυσικά τα χαμηλά νούμερα που κάνει η εκπομπή της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά στο Open tv.

Ο Μάρκος, είναι πάντα στο πλευρό της Έλενας και στηρίζει όπως και όσο μπορεί! Άλλωστε, ήταν και πρώτος καλεσμένος της εκπομπής της, Μεσημεριάτικα, στο κανάλι! Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα την Τρίτη και τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής είναι τόσο... ανησυχητικά, που μέχρι και ο Ιβάν Σαββίδης έχει πέσει από πάνω της προκειμένου να την βοηθήσει!

Η Έλενα, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Υοuweekly.gr προχτές έβαλε τα κλάματα στο καμαρίνι της! Η ίδια, είναι μαχήτρια και πολύ δουλευταρού και δεν μπορεί να πιστέψει πώς το νέο της ξεκίνημα δεν πάει καλά, ενώ το έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή!

Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που η Έλενα δέχτηκε πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή, αλλά πίστευε τόσο ότι το Μεσημεριάτικα θα σκίσει, ώστε είπε το ναι στο Open tv και στον Ιβάν Σαββίδη! Δυστυχώς, τα νούμερα δείχνουν ότι ο χρόνος της είναι μετρημένος, αλλά εμείς είμαστε σίγουροι ότι η Έλενα θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για την τηλεόραση στο Youweekly.gr