Elif: Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ!

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κενάν δεν φεύγει από το πλευρό της Τουγτσέ. Φεύγει μόνο όταν έρχεται η Αρζού. Η Τουγτσέ είναι ευτυχισμένη επειδή και οι δύο γονείς της είναι μαζί της στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα πάρει εξιτήριο. Η Αρζού θέλει να μεταφέρει την κόρη της στο σπίτι του Νετζντέτ αλλά ο Κενάν της ξεκαθαρίζει πως η Τουγτσέ θα επιστρέψει στο κτήμα. Η Αρζού δεν επιμένει και λέει στην Τουγτσέ πως κάποιες φορές μια μητέρα και ένας πατέρας μπορεί να έχουν κάποια θέματα να λύσουν αλλά αυτό δεν θα πρέπει να την επηρεάζει και θα πρέπει να ακολουθήσει τον πατέρα της.

Η Αρζού ενημερώνει τον Νετζντέτ για το εξιτήριο της Τουγτσέ και του λέει πως δεν ξέρει τι να κάνει με τον Κενάν και ζητάει τη βοήθειά του. Ο Νετζντέτ της ζητάει να έχει υπομονή και θα λύσει εκείνος το πρόβλημα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ. Του λέει πως το εγγόνι του σώθηκε και πως τώρα είναι η σειρά για το δικό του αγέννητο εγγόνι. Συνεχίζει λέγοντάς του πως ξέρει όλα όσα έχει κάνει. Ο Νετζντέτ τα παραδέχεται όλα αλλά λέει στον Βεϊσέλ πως δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και τον διώχνει. Ο Βεϊσέλ έχει καταγράψει όλη τη συνομιλία τους. Ο Νετζντέτ καλεί τον Ερκούτ στο γραφείο του και του λέει πως ήρθε ο Βεϊσέλ και τον απείλησε με όπλο. Η Αρζού έρχεται και λέει στον πατέρα της πως ο Κενάν πήγε την Τουγτσέ στο κτήμα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ είναι ο Ερκούτ και αισθάνεται τόσο άσχημα που δεν ξέρει ούτε πως να το πει αλλά ούτε και σε ποιον να το πει.

Το επόμενο πρωί η Αλιγιέ βλέπει στο κτήμα τον Ερκούτ και πηγαίνει να του μιλήσει. Ο Ερκούτ της λέει πως ήρθε να δει τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη. Εκείνη τη στιγμή, όπως και ο Κενάν, θυμάται πως η Αρζού τους είχε πει πως ο Ερκούτ ήταν ο άντρας, που την είχε βοηθήσει και συνειδητοποιεί πως οι δυο τους συνεργάζονται εναντίον τους. Η Αλιγιέ λέει στον Ερκούτ πως κατέστρεψε τη ζωή της Ζεϊνέπ και εκείνος της απαντάει πως η κοπέλα σκοπεύει να χωρίσει από τον Σελίμ και πως στην πραγματικότητα αγαπάει εκείνον. Η Αλιγιέ δεν τον πιστεύει και τον διώχνει. Τα βάζει με τον εαυτό της επειδή αμφέβαλλε για τη Ζεϊνέπ και της ετοιμάζει μια σούπα. Ένας φάκελος για τον Σελίμ φτάνει στο κτήμα. Η Σεχέρ τον παραδίδει στην Αλιγιέ. Είναι τα χαρτιά του διαζυγίου, που ζήτησε η Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει. Όταν λιποθυμάει, η Ζεϊνεπ προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά η Αλιγιέ δεν αντέχει ούτε να την αντικρίζει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αλιγιέ της συμπεριφέρεται τόσο σκληρά. Η Τουλάι προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση της Αλιγιέ και λέει στη Ζεϊνέπ πως η πεθερά της έχει περάσει πολλά τελευταία και για αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξει κατανόηση και να μην το παίρνει προσωπικά.

Ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Τουγτσέ και η Αλιγιέ τον ρωτάει τι συνέβη. Ο Κενάν της ζητάει να του δείξει εμπιστοσύνη και η Αλιγιέ δεν του αποκαλύπτει πως η Ζεϊνέπ έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Σελίμ μετράει τις μέρες, που βρίσκεται στη φυλακή. Κοιτάζει τις φωτογραφίες της Ζεϊνέπ και δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως η αγαπημένη του τον απάτησε. Ο σπιτονοικοκύρης του Μουχσίν, ο Σαμπρί, βάζει έξω από το σπίτι του ένα ενοικιαστήριο. Ο Μουχσίν ζητάει δανεικά από τον φίλο του Τσεμάλ. Εκείνος δεν έχει να του δώσει χρήματα αλλά του προτείνει να πουλάει σάντουιτς για να κερδίσει χρήματα και να πληρώσει το ενοίκιο. Ο Μουχσίν χαίρεται. Η Νουρτέν συνεχίζει να φροντίζει τη Μελαχάτ, η οποία γκρινιάζει συνέχεια…

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νετζντέτ συλλαμβάνεται!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού εκδικείται σκληρά τον πατέρα της!

Η Αλιγέ έχει πλέον κάθε λόγο να πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει εξωσυζυγική σχέση με τον Ερκούτ, ενώ ο Κενάν κάνει τεστ DNA και έχει πια και επίσημα τις απαντήσεις στα χέρια του. Η Αρζού πάει στο σπίτι του πατέρα της, αλλά οι σχέσεις της με την Γκοντζά φτάνουν στα άκρα. Τέλος, ο Βεϊσέλ εκδικείται τον Νετζντέτ και η αστυνομία φτάνει στο κατώφλι του...


Η Τουγκτσέ είναι ευτυχισμένη επειδή και οι δύο γονείς της είναι μαζί της στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα πάρει εξιτήριο. Η Αρζού θέλει να μεταφέρει την κόρη της στο σπίτι του Νετζντέτ αλλά ο Κενάν της ξεκαθαρίζει πως η μικρή θα επιστρέψει στο κτήμα. Η Αρζού ενημερώνει τον Νετζντέτ και εκείνος της λέει να κάνει υπομονή και θα λύσει εκείνος το πρόβλημα. Στο μεταξύ, ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ:

Στιγμιότυπο από την σειρά Elif του Star

«Το δικό σου εγγόνι σώθηκε, ήρθε η ώρα να σωθεί και το δικό μου αγέννητο εγγόνι». Συνεχίζει λέγοντάς του πως ξέρει όλα όσα έχει κάνει: «Ξέρω ότι εσύ έβαλες τον Σελίμ στη φυλακή» και ο Νετζντέτ τα παραδέχεται όλα αλλά υποστηρίζει πως δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και τον διώχνει. Ο Βεϊσέλ έχει καταγράψει όλη τη συνομιλία τους.

Ο Νετζντέτ καλεί τον Ερκούτ στο γραφείο του και του λέει πως ήρθε ο Βεϊσέλ και τον απείλησε με όπλο. Η Αρζού έρχεται και λέει στον πατέρα της πως ο Κενάν πήγε την Τουγκτσέ στο κτήμα. Το επόμενο πρωί η Αλιγέ βλέπει στο κτήμα τον Ερκούτ και πηγαίνει να του μιλήσει: «Τι θέλεις εσύ εδώ; Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι σπίτι μας;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ». Η Αλιγέ θυμάται πως η Αρζού είχε πει πως ο Ερκούτ ήταν ο άντρας που την είχε βοηθήσει σ’ ένα ατύχημα και συνειδητοποιεί πως οι δυο τους συνεργάζονται εναντίον τους. Η Αλιγέ τότε θυμώνει: «Δεν θα καταστρέψεις τη ζωή της νύφης μου ούτε του γιου μου». Ο Ερκούτ τότε ισχυρίζεται: «Η Ζεϊνέπ με αγαπάει και θα χωρίσει από τον Σελίμ» και φεύγει. Η Αλιγέ τα βάζει με τον εαυτό της επειδή αμφέβαλλε για τη Ζεϊνέπ και της ετοιμάζει μια σούπα. Ωστόσο ένας φάκελος για τον Σελίμ φτάνει στο κτήμα και όταν η Αλιγέ το ανοίγει σοκάρεται που βλέπει τα χαρτιά του διαζυγίου που ζήτησε η Ζεϊνέπ. Δεν μπορεί να το πιστέψει και λιποθυμάει, αλλά όταν η Ζεϊνέπ προσπαθεί να τη βοηθήσει, εκείνη δεν αντέχει ούτε να την αντικρίζει. Η Τουλάι προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση της Αλιγέ και λέει στη Ζεϊνέπ πως η πεθερά της έχει περάσει πολλά τελευταία και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να δείξει κατανόηση και να μην το παίρνει προσωπικά. Ο σπιτονοικοκύρης του Μουχσίν, ο Σαμπρί, βάζει έξω από το σπίτι του ένα ενοικιαστήριο. Ο Μουχσίν ζητάει δανεικά από τον φίλο του Τσεμάλ αλλά εκείνος δεν έχει, ωστόσο του προτείνει να πουλάει σάντουιτς για να κερδίσει χρήματα. Η Σεχέρ ακούει τον Κενάν να λέει στην Αλιγέ πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει και ενημερώνει σχετικά τη Νουρτέν. Η Νουρτέν τηλεφωνεί στην Αρζού και ζητάει λεφτά. Ο Νετζντέτ απειλεί τον γιατρό της Τουγκτσέ να πει στον Κενάν πως το τεστ DNA ήταν λάθος, διαφορετικά θα βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Ο γιατρός δέχεται.

Στιγμιότυπο από την σειρά Elif του Star

Ο Κενάν έκανε τεστ DNA

Η Γκοντζά έχει ενοχληθεί από την παρουσία της Αρζού στο σπίτι και λέει στον Νετζντέτ: «Δεν μπορείς συνέχεια να ξελασπώνεις την Αρζού! Είναι μεγάλη κοπέλα και μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της, έτσι κι αλλιώς μόνη της φέρνει τα πράγματα ως εδώ. Ο Κενάν δεν πρόκειται να πιστέψει τον γιατρό ότι ήταν λάθος το DNA. Πρέπει πια να αποδεχτεί την κατάσταση». Στο εστιατόριο, ο Βεϊσέλ αναγκάζει τον Μουράτ να ακούσει την ηχογράφηση με τα λόγια του Νετζντέτ. Η Φεριντέ συνειδητοποιεί πως η Μελέκ δεν παίρνει τα φάρμακά της. Η Μελέκ πηγαίνει στη Μελαχάτ και εκεί βλέπει τη Νουρτέν και την αναγνωρίζει ως τη γυναίκα που έχει απαγάγει την Ελίφ. Την αρπάζει από τον λαιμό και τη ρωτάει πού είναι η κόρη της, ενώ η Μελάχατ της λέει πως η Νουρτέν δουλεύει για εκείνη και ότι κάνει κάποιο λάθος. Η Αλιγέ σχεδιάζει να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή και η Ζεϊνέπ της δίνει ένα κουτί για τον άντρα της. «Δεν θα το πάρω», της λέει η Αλιγέ και η Ζεϊνέπ αναρωτιέται γιατί. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν και η Αλιγέ του δίνει τα χαρτιά του διαζυγίου: «Η Ζεϊνέπ θέλει να χωρίσει τον Σελίμ! Φαίνεται πως μας κορόιδεψε για τα καλά η νύφη μας». Η Ζεϊνέπ φεύγει από το κτήμα. Η Αλιγέ λέει στον Κενάν για τις επισκέψεις του Ερκούτ στο κτήμα και πως εκείνος ισχυρίστηκε στο νοσοκομείο ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν σκέφτεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλα αυτά αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ μιλούσαν.

Ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά στη Ζεϊνέπ και με τη βία τη βάζει στο αυτοκίνητο και την πηγαίνει στο σπίτι που αγόρασε για εκείνους. Εκείνη του λέει να μην κάνει όνειρα κι αυτός την εκβιάζει πως δεν θα βγάλει από τη φυλακή τον Σελίμ αν αθετήσει τη συμφωνία τους. Ο Κενάν ζητάει από την Αρζού να πάει στο κτήμα και εκείνη πιστεύει πως ο γιατρός τηλεφώνησε στον Κενάν και τον έπεισε πως είναι ο πατέρας της Τουγκτσέ αλλά στην πραγματικότητα εκείνος έχει κάνει τεστ DNA και δείχνει τα αποτελέσματα στην Αρζού: «Είσαι ψεύτρα! Πώς μπόρεσες τόσα χρόνια να κρατήσεις ένα τέτοιο μυστικό; Τι σόι γυναίκα είσαι εσύ;» και τη διώχνει. «Δεν πρόκειται ποτέ να σας αφήσω σε ησυχία! Θα σας πολεμήσω όλους», μουρμουρίζει. Ο Μουράτ ετοιμάζει ένα CD με την ομολογία του Νετζντέτ και ο Βεϊσέλ το παίρνει και κατευθύνεται σπίτι γιατί ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ, η οποία του λέει πως έφυγε από το κτήμα και ότι η σχέση της με τον Σελίμ δεν είναι καλή. Εκείνος της ζητάει να κάνει υπομονή. Η Αλιγέ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Σελίμ και τον ενημερώνουν για την αίτηση διαζυγίου. Ο Σελίμ πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έφυγε με τον Ερκούτ. Ο Κενάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που έχει προσλάβει για να βρει την Ελίφ και του λέει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να ανακαλύψει την κόρη του. Η Σεχέρ ενημερώνει τη Νουρτέν.

Η Αρζού αρπάζει από τον λαιμό την Γκοντζά

Ο Κενάν πηγαίνει στον δικηγόρο του και του εξηγεί πως τα πράγματα για εκείνον θα είναι δύσκολα σχετικά με την Τουγκτσέ αν εμφανιστεί ο βιολογικός της πατέρας. Ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει να πουλήσει σάντουιτς μαζί με την Ελίφ αλλά η Νουρτέν τον εμποδίζει γιατί δεν θέλει να πάει μαζί του η Ελίφ, λέγοντάς του πως το κορίτσι θα κρυώσει και θα αρρωστήσει. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει λεφτά. Εκείνη της λέει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην της τηλεφωνήσει ξανά και τότε η Νουρτέν την εκβιάζει: «Αν δεν έχεις τα λεφτά αύριο, η Ελίφ θα επιστρέψει στο κτήμα» και κλείνει το τηλέφωνό της. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει τα κοσμήματα της Γκοντζά για να πληρώσει τη Νουρτέν, αλλά εκείνη την ανακαλύπτει. Η Αρζού αντιλαμβάνεται την επιρροή της Γκοντζά στον πατέρα της, θυμώνει και ξεσπάει ανάμεσα τους καβγάς, όπου η Αρζού την αρπάζει από τον λαιμό: «Θα σε σκοτώσω! Σου το ορκίζομαι ότι θα σε σκοτώσω». Ο Ερκούτ μπαίνει ανάμεσά τους για να τις χωρίσει.

Στιγμιότυπο από την σειρά Elif του Star
Η Ελίφ κρύβεται στο κτήμα

Η Αρζού θεωρεί πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Οταν του λέει πως είναι εκείνος υπεύθυνος για ό,τι περνάει, ο Νετζντέτ της απαντάει ότι πληρώνει απλά το τίμημα των πράξεών της: «Εσύ φταις για ό,τι γίνεται και θα σου το πω τελευταία φορά, μείνε μακριά από τη γυναίκα μου», της φωνάζει και τη διώχνει. Εκείνη ζητάει από τον Βεϊσέλ να συναντηθούν και του λέει πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και χρειάζεται κάποιο στοιχείο για να τον εκδικηθεί γιατί θέλει να τον δει στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Αρζού την ηχογράφηση που έχει και της λέει πως ο Νετζντέτ είναι βέβαιο ότι θα πάει φυλακή, γι’ αυτό τη συμβουλεύει να ηρεμήσει. Παράλληλα, η Νουρτέν φτάνει έξω από το κτήμα με την Ελίφ, όταν εμφανίζεται η Αρζού και κρατώντας ένα διαμαντένιο κολιέ. «Σου δίνω το διαμαντένιο κολιέ και μου δίνεις τη μικρή», της λέει, αλλά η Νουρτέν αρνείται και οι δύο γυναίκες καβγαδίζουν.

Η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται μέσα στο κτήμα. Η Νουρτέν και η Αρζού συνειδητοποιούν πως η μικρή έχει εξαφανιστεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η Νουρτέν ενημερώνει τη Σεχέρ αλλά και η Αρζού την καλεί και της λέει πως ένα παιδί ίσως να βρίσκεται μέσα στο κτήμα και της ζητάει να το βρει. Η Ελίφ κρύβεται στην αποθήκη τροφίμων και φοβάται μήπως τη βρει η Αρζού. Στο μεταξύ, η Γκοντζά και ο Νετζντέτ παίρνουν πρωινό όταν έρχονται αστυνομικοί και τον συλλαμβάνουν. Η Γκοντζά και ο Ερκούτ ξαφνιάζονται. Οι αστυνομικοί λένε στον Νετζντέτ πως έχουν στην κατοχή τους μια ηχογράφηση στην οποία ο Νετζντέτ ομολογεί τα εγκλήματά του. Ο Βεϊσέλ ενημερώνει την Αρζού. Η Αλιγέ και ο Κενάν έχουν άσχημη ψυχολογία και ενώ παίρνουν πρωινό έρχεται η Τουγκτσέ, η οποία τους λέει πως της λείπει πολύ η Ελίφ. Η Ζεϊνέπ πρόκειται να πάει στον γιατρό για να μάθει το φύλο του παιδιού που περιμένει αλλά είναι πολύ δυστυχισμένη εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα θέματα εξελίξεων στο Youweekly.gr

TAGS