Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν επιτέλους τη σχέση τους!

Τι θα δούμε σήμερα;

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα:  Ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν επιτέλους τη σχέση τους!

Τι θα δούμε στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και στα επόμενα επεισόδια;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24 Διαβάστε παρακάτω....

Η Βέλη επιστρέφει στο φροντιστήριο και αρχίζει το μαρτύριο, η χήνα του Μηνά καταπίνει ένα πλαστικό σκουπίδι, η κόρη της Καίτης ειρωνεύεται συνέχεια τον Ηλία και η Ξένια είναι σε μεγάλο δίλημμα. Ο Ηλίας και η Καίτη ολοκληρώνουν επιτέλους τη σχέση τους, νηφάλιοι αυτή τη φορά. Μόνο που ο ενθουσιασμός θα τους παρασύρει και θα ξεχάσουν να σταματήσουν.

Η Βέλη, πάλι επιστρέφει στο παλιό της φροντιστήριο αγωνιώντας για την αντίδραση των δεκαεφτάχρονων συμμαθητών της. Και εκείνοι κάνουν ό,τι χειρότερο… τη λένε «κυρία»!

Οσο για τον Μηνά, αναλαμβάνει να διορθώσει ένα πρόσφατο λάθος της Βούλας, χωρίς να της το πει. Και η έκπληξη που της ετοιμάζει είναι μεγάλη.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει επίσης θέμα. Γίνεται γενικό μπλακ άουτ. Πώς θα αντέξουν ο Μπάμπης, η Ξένια και η Σοφούλα χωρίς ρεύμα; Δύσκολη η επιβίωση στην πόλη.

Elif: Η Φεριντέ συνειδητοποιεί πως η Μελέκ δεν παίρνει τα φάρμακά της!

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από τους Έλληνες τηλεθεατές

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι μια ελληνοκυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2018. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas De Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και προβάλλεται από τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Από το 2013-2016, στην Κύπρο η σειρά προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους.

Τη συγγραφική ομάδα των επεισοδίων αποτελούν διάφοροι σεναριογράφοι σε κάθε κύκλο, ανάμεσά τους οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωστής Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Φώφη Κώττη, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Φωτεινή Αθερίδου, Θέμης Γκύρτης, Σάρα Γανωτή, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Αριστοτέλους και άλλοι, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος για την Ελλάδα και οι Στάμος Τσάμης, Θοδωρής Νικολαΐδης και Ναστάζια Χριστοδούλου για την Κύπρο.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού «Η γυναίκα μου η Μουρμούρα» από το συγκρότημα Imam Baildi. Η αυθεντική ενορχήστρωση ανήκει στον Βασίλη Τσιτσάνη και το ερμήνευσε πρώτος ο Μανώλης Αγγελόπουλος το 1966.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις σειρές στο Youweekly.gr