Έλα στη θέση μου: Αποχώρηση "βόμβα"! Τους παράτησε κι έφυγε λίγο πριν το τέλος της σεζόν!

Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε να κλείσει την πόρτα στο κανάλι!

Έλα στη θέση μου: Αποχώρηση

Μια αποχώρηση βόμβα ήρθε να ταράξει την ηρεμία του ALPHA tv καθώς λίγο πριν το τέλος της σεζόν έφυγε από το Έλα στη θέση μου ο...

Η καθημερινή κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ALPHA και αυτό αποδεικνύεται από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει εδώ και τρία χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, οι ιθύνοντες του σταθμού και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης συμφώνησαν να συνεχίσουν τη σειρά και για τέταρτη χρονιά. Ωστόσο, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «MYtv» και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, θα υπάρξει μία ηχηρή αποχώρηση.

Ο σεναριογράφος Γιώργος Κρητικός αποφάσισε να μη συνεχίσει στο «τιμόνι» της σειράς αλλά θα βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση. Από εκεί και πέρα, αλλαγές θα υπάρξουν και στο πρωταγωνιστικό καστ όπου κάποιοι ηθοποιοί θα φύγουν και κάποιοι άλλοι θα έρθουν.

Έλα στη θέση μου: Απειλούν την Φλωρέτα! Ποιος και γιατί;

Έλα στη θέση μου - Σούπερ αποκλειστικό! Ο χωρισμός του Βλάση και η μοιραία συνάντηση!

Πολλά σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από τον γάμο της Μίκας και του Βλάση και μετά από έναν μεγάλο καβγά φαίνεται πως η ρήξη είναι οριστική. Φαίη και Μίμης είναι οι μόνοι που χαίρονται από αυτή την εξέλιξη.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο γάμος του Βλάση και της Μίκας φαίνεται πως αυτή τη φορά περνάει τη σοβαρότερη κρίση μέχρι σήμερα. Το ζευγάρι προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει, με τον Μίμη και τη Φαίη να καραδοκούν. Είναι σίγουρο ότι κανείς από τους δύο τελευταίους δεν θέλει να υπάρξει ευτυχής κατάληξη σε αυτή τη σχέση. Ο Μίμης μάλιστα προχωρά σε μια παράτολμη κίνηση για μια ακόμη φορά μετά την προσπάθεια να φιλήσει τη Μίκα. Μαζεύει όλο του το κουράγιο και της κάνει μια αποκαλυπτική συζήτηση για τα αισθήματά του. Δεν μένει όμως εκεί. Την επηρεάζει λέγοντάς της, όσο κι αν εκείνη δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλήθειες για τον γάμο της. Ξέρει ότι ο Μίμης έχει δίκιο σε μεγάλο βαθμό σε όσα λέει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, το αιμάτωμα του Αχιλλέα έχει υποχωρήσει και ο Βλάσης αποφασίζει να ετοιμάσει ένα τρικούβερτο γλέντι στο μαγαζί του Θοδωρή για να το γιορτάσουν.

Η οριστική ρήξη και η εγκατάλειψη


Στο μαγαζί του Θοδωρή έχει στηθεί η γιορτή που ετοίμασε ο Βλάσης για την επάνοδο του Αχιλλέα. Και παρόλο που στην αρχή φαίνεται να υπάρχει όμορφο κλίμα, τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο… γιορτινά, αφού ο Βλάσης και η Μίκα τσακώνονται άγρια. Το ζευγάρι λέει βαριές κουβέντες. Εφτασε η ώρα του οριστικού χωρισμού; Το σίγουρο είναι ότι τίποτα πια δεν φαίνεται να τους κρατάει μαζί. Αργότερα που μένουν μόνοι τους συζητούν ανοιχτά για τη διάλυση του γάμου τους. Ο Βλάσης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και μαζεύει τα πράγματά του για να εγκαταλείψει το σπίτι τους. Το... «ευτυχές» γεγονός μαθαίνει η Φαίη, η οποία για μια ακόμη φορά βρίσκει την ευκαιρία να δράσει. Δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη αυτή τη συγκυρία. Δεν είναι η μόνη όμως. Την ώρα που ο Βλάσης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει απ’ το σπίτι, ο Μίμης παραμονεύει έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Εν τω μεταξύ ο Αντρέας θέλει μια «προκαταβολή» από την πρώτη νύχτα του γάμου του με τη Φαίη, ενώ εκείνη ψάχνει τρόπους να το αποφύγει. Παράλληλα η Φαίη ζητάει επίμονα από τον Βλάση να συναντηθούν, μια μόλις μέρα πριν τον γάμο της με τον Ανδρέα, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά μπορεί να αλλάξει κάτι και ο Βλάσης να γυρίσει κοντά της.

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεοπτικών εξελίξεων στο Youweekly.gr