Ανδρέας Γεωργίου: Τα τρία κανάλια που δίνουν "μάχη" για να διεκδικήσουν την νέα του σειρά!

Όλες οι λεπτομέρειες για την νέα του τηλεοπτική σειρά!

Ανδρέας Γεωργίου: Τα τρία κανάλια που δίνουν

Τρία κανάλια δίνουν "μάχη" για να διεκδικήσουν την νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου.

Φουλ τις μηχανές έχει βάλει ο Αντρέας Γεωργίου για να ετοιμάσει τον πιλότο της νέας σειράς που ετοιμάζει μαζί με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου. Πρόκειται για μια φιλόδοξη σειρά, τόσο σε επίπεδο σεναρίου και ηθοποιών όσο και σε τεχνικό. Διαβάστε παρακάτω...

Ο πιλότος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα αρχίσει να γυρίζεται στα μέσα του μήνα στην Κέρκυρα και αναμένεται να κατατεθεί σε τρία κανάλια. Στον ΣΚΑΪ, με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις, στον ALPHA που φιλοξένησε τα δύο τελευταία χρόνια τη δουλειά τους, αλλά και στον ΑΝΤ1 με τον οποίο είχαν πολύ καλή συνεργασία. Όσο για το OPEN, ποτέ δεν έκαναν καμία επαφή, καθώς το ίδιο το κανάλι δεν θέλησε να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία.

Η σειρά, η οποία θα είναι και αυτή καθημερινή και όχι εβδομαδιαία όπως είχε ακουστεί, θα γυριστεί στην Κέρκυρα, τη Ρώμη και δεν αποκλείεται να πάει και λίγο όμως στην Κύπρο. Ωστόσο, ο στόχος είναι να μην έχει να κάνει πολύ με την Κύπρο, όπως ήταν οι δύο προηγούμενες («Το τατουάζ» και «Μπρούσκο»), καθώς και οι ηθοποιοί αυτή τη φορά στην πλειονότητά τους θα είναι από τον ελλαδικό χώρο, πλην ελάχιστων Κυπρίων.
Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν γίνει και οι πέντε οντισιόν, οι τέσσερις στην Αθήνα και μόνο μία στην Κύπρο την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Ο Αντρέας Γεωργίου μάλιστα επισκέφτηκε στην Κέρκυρα όπου θα γίνουν τα περισσότερα γυρίσματα και ήταν ενθουσιασμένος, ενώ αναμένεται να πάει για μια ακόμα φορά στο νησί των Φαιάκων στις 15 Απριλίου μαζί με όλη την ομάδα του, καθώς λίγες ημέρες μετά θα αρχίσουν και τα γυρίσματα.
Οσο για το καστ των ηθοποιών, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται, ενώ ήδη ξέρουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουν η Πέμυ Ζούνη, η Θάλεια Ματίκα, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Κούλλης Νικολάου, ο Αντρέας Γεωργίου, αλλά και οι Απόστολος Γκλέτσος και Γιώργος Παρτσαλάκης.
Η Βάνα Δημητρίου ήδη έχει αρχίσει να γράφει πυρετωδώς το τελικό σενάριο, καθώς το προσχέδιο για τη συγκεκριμένη σειρά το είχε ήδη έτοιμο από το φθινόπωρο, παράλληλα όμως ετοιμάζει και το ανατρεπτικό φινάλε του «Τατουάζ» που θα δούμε σε τρεις περίπου μήνες.

ΠΗΓΗ: TV24 ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΙΤΙΝΟΥ

Ανδρέας Γεωργίου: Ποιοι ηθοποιοί του Τατουάζ έδωσαν τα χέρια με τον σκηνοθέτη!

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα ολοκληρωθεί το Τατουάζ, μετά από πολύ επιτυχημένη πορεία 2 ετών!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με δύο σειρές, και πολλοί από τους ηθοποιούς του Τατουάζ έχουν δώσει τα χέρια για να είναι κοντά του και στο επόμενο βήμα! Διαβάστε παρακάτω....

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά και ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχουν ήδη συμφωνήσει για τη ανανέωση της συνεργασία τους με τον σκηνοθέτη.

Το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψε πως με τον Ανδρέα Γεωργίου έδωσαν τα χέρια και ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μυρτώ Αλικάκη. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα σε ποια από τις δύο σειρές που ετοιμάζει θα πρωταγωνιστήσουν! Δείτε το σχετικό βίντεο: