Τατουάζ - Ραγδαίες εξελίξεις! Ο Ορφέας αρχίζει τις εκτελέσεις!

Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Τατουάζ - Ραγδαίες εξελίξεις! Ο Ορφέας αρχίζει τις εκτελέσεις!
Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha! Ρεπορτάζ με όλες τις εξελίξεις!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 Διαβάστε παρακάτω...

O τρόμος που επικρατεί από τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο Ορφέας είναι ελεύθερος και αποφασισμένος να σκοτώσει, είναι τεράστιος. Περισσότερο απ’ όλους φοβάται η Ελένη, την οποία έχει πάρει υπό την προστασία του ο Αλέξανδρος, αλλά και ο Σωκράτης που ήδη η πρώτη του επαφή με τον Ορφέα στιγματίστηκε με βία και αίμα.


O Oρφέας ετοιμάζεται να το σκάσει από τη χώρα, αλλά προϋπόθεση μεγάλη γι’ αυτό είναι να βρει τα υπόλοιπα χρήματά του και να καθαρίσει αυτούς που έχει ορκιστεί να σκοτώσει.

*Από την Μαρία Μεταξητινού και το TVΣίριαλ

Ετσι προσπαθεί να «μαζέψει» τις... δουλειές του και να φύγει. Πριν όμως, αρχίζει να σκορπάει τον θάνατο σε όποιον μπαίνει ηθελημένα ή μη στον δρόμο του. Αυτός που πληρώνει το τίμημα του εγκλεισμού στο ψυχιατρείο, αλλά και της ταμπέλας του «τρελού», όπως λέει, είναι ο δικηγόρος του ο Μάνος. Ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βάφει τα χέρια του με αίμα. Με το αίμα του Μάνου, ενώ η είδηση του θανάτου του σοκάρει τους πάντες και πιο πολύ την Ολγα. Επόμενος στόχος του είναι ο γιος του ο Σωκράτης, για τον οποίο τρέφει απίστευτο μίσος, καθώς τον ανακάλυψε, τον έδωσε στην αστυνομία και φυσικά του έκλεψε όλα του τα χρήματα. Ετσι ο Ορφέας μετά τη δολοφονία του Μάνου στρέφεται στον Σωκράτη, ο οποίος μετά από πολύ καιρό γνωρίζει μια κοπέλα της ηλικίας του και την πηγαίνει στο σπίτι του, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή και να αποτινάξει από πάνω του τον δεύτερο κακό εαυτό του.

Δεν προλαβαίνει όμως, καθώς ξαφνικά μπουκάρει στο σπίτι ο Ορφέας και με το βλέμμα του τρελού ορμάει πάνω του. «Θα καλοπεράσεις τώρα», τον απειλεί και τον δένει πισθάγκωνα με σκοπό να τον σκοτώσει, αφού πρώτα πάρει αυτό που θέλει.

Ο Σωκράτης αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του όταν ο Ορφέας αρχίζει τα σκληρά βασανιστήρια: «Λέγε πού έχει κρύψει τα λεφτά μου γιατί θα πεθάνεις», του φωνάζει και τον βασανίζει, ενώ ο Σωκράτης δεν μιλάει γιατί ξέρει ότι αν του πει, την ίδια στιγμή θα τον σκοτώσει. Ο Ορφέας κάνει σαν τρελός και ψάχνει παντού, μέχρι που ανακαλύπτει τα χρήματα.

Στιγμιότυπο από την σειρά του Alpha, Τατουάζ

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης αποκαλύπτει κάτι στον Ορφέα που τον κάνει να του γυρίσει το μάτι. «Περιμένω την Ελένη να έρθει. Είχαμε ραντεβού εδώ για να μιλήσουμε», του λέει και Ορφέας χαμογελάει σαδιστικά: «Ωραία, δεν χρειάζεται να την ψάξω κιόλας. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»...

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος και η Αννα περιμένουν την Ελένη να επιστρέψει στην Αίγινα και όσο αυτή καθυστερεί, η αγωνία τους μεγαλώνει: «Γιατί δεν ήρθε ακόμα η Ελένη, έπρεπε να έχει έρθει εδώ και ώρα», προβληματίζεται ο Αλέξανδρος και η Αννα του τονίζει: «Αλεξ, αρχίζω και ανησυχώ, κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν μπορεί να εξαφανίστηκε».

Η ζωή του Σωκράτη απειλείται και αναγκάζεται να πει ψέματα στην Ελένη, προσκαλώντας τη στην παγίδα του Ορφέα. Ετσι, η Ελένη ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σωκράτη, χωρίς όμως να ξέρει ότι στο σπίτι βρίσκεται και ο Ορφέας!

Την τελευταία στιγμή όμως τα σχέδια του ματαιώνονται καθώς εκεί φτάνει η Αθηνά, η οποία προσωρινά διακόπτει τα δολοφονικά του σχέδια κι αυτή τη φορά βρίσκεται πολύ κοντά στο να πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Ο Σωκράτης απελευθερώνεται και το επόμενο βήμα του είναι αιματηρό, καθώς σκοτώνει άλλη μια γυναίκα, ενώ για πρώτη φορά έχει κοντά του... μάρτυρα.

Το τατουάζ: Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος!

Επεισόδια: 215+216

Την ώρα που ο Σωκράτης πίνει για να ξεχάσει τη διπλή του ταυτότητα, ο Ορφέας βρίσκεται κοντά στον κίνδυνο της αποκάλυψης από ένα γείτονα. Η Άννα διαλυμένη από την στάση του Αλέξανδρο, τον παρακαλάει καθημερινά να τα βρουν, αλλά εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Η υγεία του Θεοχάρη καλυτερεύει, αλλά δεν παίρνει ακόμα εξιτήριο. Ο Ορφέας οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να βρεθεί στην Αίγινα χωρίς να τον ανακαλύψουν, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να παρακολουθεί την Χριστίνα και τον Αντώνη. Η Αμαλία συναντά τον Τόνυ κι έρχεται σε οριστική ρήξη μαζί του. Η Όλγα οργανώνει το νέο μαγαζί, αλλά μια ξαφνική αδιαθεσία της ανατρέπει τα σχέδια..

Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ενθουσιασμένη όμως είναι και η Λήδα, που ανυπομονεί να αποκτήσει αδερφάκι! Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, το κλίμα είναι βαρύ για την Άννα, καθώς ο Αλέξανδρος επιμένει στον χωρισμό τους. Ο Χάρης, στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την Ειρήνη, επιστρέφει στην Αφροδίτη, αλλά δεν βρίσκει τα πράγματα όπως τα περίμενε. Η αστυνομία ερευνά το νέο έγκλημα του στραγγαλιστή, την ίδια ώρα που ο Σωκράτης δείχνει να συμβιβάζεται με τον άλλο του εαυτό.. Ο Σέκερης χάνει τον Μανταρίνη και καλεί την Αθηνά και την Ειρήνη να τον βοηθήσουν να τον βρει. Η Κασσάνδρα κάνει μια τελευταία συνάντηση - έκπληξη με τον Νικόλα. Ο Ορφέας πλησιάζει το επόμενό του θύμα…