The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τι θα δούμε απόψε;

The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Όσα όσα θα δούμε στο The 2night show του ΑΝΤ1.

Εκλεκτοί καλεσμένοι! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Κατερίνα Γιατζόγλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλάει για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Αποστόλου και το βιβλίο τους «Καμία Σχέση». Αναφέρεται επίσης στον καταλυτικό ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή μας καθώς και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η Stefany Loca έρχεται στο «The 2Night Show» και δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η νεαρή καλλιτέχνης, η οποία έχει δραστηριοποιηθεί περισσότερο στο εξωτερικό, μιλάει για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη μουσική, καθώς και για τη συνάντηση με τον Μπερλουσκόνι. Αναφέρεται στον χωρισμό των γονιών της και περιγράφει το θυμό και την οργή που ένιωθε για τον πατέρα της, με τον οποίον είχε κόψει κάθε επαφή για 10 χρόνια. Επιπλέον, αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ότι η φωνή της «κρύβεται» πίσω από το περιβόητο «πουλάκι τσίου».

Ο Πέτρος Μαζαράκης μιλάει για τα λάθη και τα πάθη που τον οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής. Αναφερόμενος στον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ, περιγράφει τις στιγμές εξαθλίωσης, απελπισίας και απόγνωσης καθώς και τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε. Επιπλέον, αποκαλύπτει πως κατάφερε να ξεκόψει από τις ουσίες μετά από 15 χρόνια χρήσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η στήριξη από τους γονείς και το οικογενειακό του περιβάλλον.

ΑΝΤ1: «Ξέσπασε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Τους πήρε και τους σήκωσε!

Ξέσπασμα για τον παρουσιαστή του Ant1, Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι!

Και πως να μην γίνει χαμός, όταν έχει ακούσει τα εξ αμάξης ο παρουσιαστής για τα νούμερα τηλεθέασης;

Όμως εχθές με την εκπομπή του ξέσπασε και για πρώτη φορά έκανε νούμερα ρεκόρ!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής σημείωσε στα τέταρτα στο δυναμικό κοινό:

13,6
13,5
11,5
17,5
16,1
17,4
21,8
19,7

Ωστόσο, απέναντί του, είχε την εκπομπή του Alpha tv, "360 μοίρες" με την Σοφία Παπαϊωάννου. Δείτε αναλυτικά τα δικά της τέταρτα:

22
14
10,7
11,6

Πιο συγκεκριμένα τα νούμερα τηλεθέασης...

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2 night show, 16,4

Alpha:360 μοίρες, 14,6