ΣΚΑΪ: Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο κι άλλο δυνατό όνομα παραμένει στο κανάλι!

Ήρθε η ανακοίνωση!

ΣΚΑΪ: Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο κι άλλο δυνατό όνομα παραμένει στο κανάλι!

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με ακόμη ένα δυνατό χαρτί, μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ποιος παραμένει στο κανάλι του Φαλήρου; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Αυτιάς, λοιπόν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου!

Αναλυτικά: «Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και συνεχίζει με στόχο την προβολή των θεμάτων που τον καθιέρωσαν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Κοινωνία, οικονομία, πολιτική, όλα όσα ενδιαφέρουν όλους μας και επηρεάζουν τη ζωή μας. Μετρώντας ήδη οκτώ επιτυχημένα χρόνια στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει με τον ίδιο παλμό και δυναμική στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου», αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

«Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ! Δίπλα στην κοινωνία, με τα θέματά της και τις αγωνίες της . Η κοινωνία μας κρατάει στην κορυφή, γιατί ο ΣΚΑΪ μας δίνει την καταπληκτική δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να πιέζουμε την εξουσία να δίνει λύσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή να μου ανανεώσει τη σύμβαση για 2 ακόμη χρόνια», δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Πώς ο Γιώργος αυτιάς λίγες μέρες πριν είχε ξεφτιλίσει το κανάλι; Στον ΣΚΑΙ είχαν παγώσει!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έσκασε η «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ! Η ανακοίνωση για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο ΣΚΑΪ πυροδότησε τη «βόμβα» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και έβγαλε ανακοίνωση για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τι αναφέρει ο σταθμός;

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου θα προβάλεται από τον ΣΚΑΪ και για τα δύο επόμενα χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία B&G Productions για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εκπομπή-σταθμός στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης επισφραγίζοντας την άρτια σχέση ετών.

Αγαπημένα τραγούδια, αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις, αξεπέραστες μελωδίες αλλά και σημαντικοί άνθρωποι είναι η συνταγή της εμβληματικής μουσικής εκπομπής που μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η μουσική, τα τραγούδια που μας αγγίζουν, οι ιστορίες που μοιραζόμαστε είναι αυτά που μας ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα»