Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποχώρηση - βόμβα γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου! Η επίσημη ανακοίνωση on air!

Αποχώρησε γιατί...

Αποχώρηση - βόμβα γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου! Η επίσημη ανακοίνωση on air!
TV24 12.04.2019 12:48

Μια αποχώρηση - βόμβα γνωστού δημοσιογράφου είδε τος φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα το ανακοίνωσε επίσημα στον αέρα της εκπομπής του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον παρουσιαστή της εκπομπής της ΕΡΤ, «Πρώτη Είδηση» , Νίκο Παναγιωτόπουλο ο οποίος αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές.

Στον δημοσιογράφο προτάθηκε από τον σταθμό, να αλλάξει ώρα η προβολή της εκπομπής του στο πλαίσιο των γενικών ανακατατάξεων, αλλά το αρνήθηκε.

Εκτός εαυτού ο Μαλέλης στην ΕΡΤ! Ο άγριος καβγάς με δημοσιογράφο! «Θα με σέβεστε»!

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» της ΕΡΤ ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η επόμενη μέρα», Σεραφείμ Κοτρώτσος με τον γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτη Μαλέλη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε λόγο για εμπάθεια του παρουσιαστή της εκπομπής προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι συνεχώς τον διέκοπτε και του έκανε ερωτήσεις δίχως σεβασμό. Διαβάστε παρακάτω...


«Δε με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δε θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δε θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πως μιλάτε», είπε εξοργισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει να είστε πολλές φορές εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ανταπαντώντας.

Σας συμφέρει να υπάρχει το δίπολο και το αναπαράγετε κι εσείς, κατέληξε ο κύριος Μαλέλης, απαιτώντας σεβασμό από τον συνομιλητή του. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επική γκάφα στην ΕΡΤ: Δημοσιογράφος έδωσε on air το τηλέφωνό του! (βίντεο)

ΕΡΤ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον βίαιο καβγά μεταξύ δημοσιογράφων!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share