Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε για να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ!

Ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια, αλλά με έναν απαράβατο όρο!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε για να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα βρίσκεται για ακόμη δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ, όμως ο παρουσιαστής έθεσε έναν απαράβατο όρο!

Τι τους ξεκαθάρισε; Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έθεσε τον όρο πως η εκπομπή του θα προβάλλεται μόνο το Σάββατο και παράλληλα το κανάλι δεν θα έχει το δικαίωμα αλλαγής της ημέρας!

Συγκεκριμένα ειπώθηκε: «Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο».

Δείτε το βίντεο

Έχετε δει το αμάξι-θηρίο που έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Πραγματικά απίστευτο!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έσκασε η «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ! Η ανακοίνωση για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο ΣΚΑΪ πυροδότησε τη «βόμβα» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και έβγαλε ανακοίνωση για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τι αναφέρει ο σταθμός;

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου θα προβάλεται από τον ΣΚΑΪ και για τα δύο επόμενα χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία B&G Productions για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εκπομπή-σταθμός στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης επισφραγίζοντας την άρτια σχέση ετών.

Αγαπημένα τραγούδια, αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις, αξεπέραστες μελωδίες αλλά και σημαντικοί άνθρωποι είναι η συνταγή της εμβληματικής μουσικής εκπομπής που μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η μουσική, τα τραγούδια που μας αγγίζουν, οι ιστορίες που μοιραζόμαστε είναι αυτά που μας ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα».