Master Chef: Ποιο φοβερό ριάλιτι παίρνει την θέση του;

Κίνηση ματ από το STAR για να χτυπήσει τα αντίπαλα κανάλια!

Master Chef: Ποιο φοβερό ριάλιτι παίρνει την θέση του;

Αδιανόητο! Ποιο φοβερό ριάλιτι παίρνει την θέση του Master Chef!

Πανικός στο κανάλι του STAR! Έρχονται τρομερές αλλαγές! Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα; Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life το STAR εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στις οθόνες μας τη Φάρμα, που προβλήθηκε στο Mega το 2002 για να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη!

Ο σταθμός φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα του παιχνιδιού, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου. Και εδώ έρχεται η δεύτερη ανατροπή.

Master Chef: Ποιο φοβερό ριάλιτι παίρνει την θέση του;

Παρά τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις στο Star να μην το επαναφέρουν στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, αλλά να το «ξεκουράσουν» έως τον Οκτώβριο του 2020, για να αποφύγουν τον κίνδυνο να κουράσει το κοινό. Στην περίπτωση αυτή, η Φάρμα θα ενεργοποιηθεί ώστε να πάρει τη θέση του MasterChef στις αρχές του 2020.

Το τοπίο αναμένεται να ξεδιαλύνει καθώς οδεύουμε στο τέλος του τρέχοντος κύκλου του μαγειρικού ριάλιτι.

Master Chef - αποκλειστικό: Διακόπτουν το παιχνίδι μαγειρικής!

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Master Chef! Αποφάσισαν να το διακόψουν...

Τι συνέβη;

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι κάνει συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης και είναι ένα από τα top project του σταθμού, μόλις έφτασε μια πληροφορία στα γραφεία του Youweekly.gr την οποία και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το κανάλι αποφάσισε να ρίξει "μαύρο" στο παιχνίδι εν όψει... Πάσχα!

Αυτό σημαίνει, όπως μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, πως το ριάλιτι μαγειρικής θα είναι στον αέρα μόνο δυο μέρες την Μεγάλη Εβδομάδα, την Δευτέρα και την Τρίτη!

Ακόμα, όπως μου ανέφεραν οι έγκυρες πηγές μου μέσα από το κανάλι... άρα μιλάμε για σίγουρα πράγματα, το προγραμματισμένο Master Class της Κυριακής του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθεί!

Με λίγα λόγια, μετά την Μεγάλη Δευτέρα και μεγάλη Τρίτη που θα προβληθεί κανονικά επεισόδιο μέσα από την συχνότητα του STAR, το παιχνίδι θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Ανάλογη διακοπή στο παιχνίδι θα προχωρήσει ο σταθμός και την εκλογική περίοδο, όπως σας έχω γράψει άλλωστε πρώτη στο Vanda's blog, εδώ και αρκετό καιρό...