The 2night show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσα θα δούμε απόψε!

The 2night show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show του ΑΝΤ1!

Ο Τάκης Σαγιώρ, ο μεγάλος χορευτής της δεκαετίας του ’60, σε μια σπάνια συνέντευξη, ανοίγει την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάντα ειλικρινής και αιχμηρός δεν διστάζει να μιλήσει για την πολυτάραχη ζωή του, τον αυστηρό του πατέρα, τη φυγή από το πατρικό του σε ηλικία 15 ετών, την ομοφυλοφιλία, τον κοινωνικό ρατσισμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του ως χορευτής. Παραδέχεται πως υπήρξαν άνθρωποι του θεάματος που του έκαναν ζημιά και αποκαλύπτει τους λόγους που η Ρένα Βλαχοπούλου του ζήτησε συγγνώμη λίγο πριν πεθάνει. Επίσης, αναφέρεται στους τρεις γάμους και τον αρραβώνα του με τη Μαίρη Λίντα.

Η Νίκη Μπούφη - Βίσση, περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε εκείνη και η οικογένεια της, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι και κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της. Πόσο την στήριξε η αδελφή της, Άννα Βίσση; Τέλος, αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα, 8 μήνες μετά την πυρκαγιά, αφού διαμένει στο υπόγειο του σπιτιού της, το μόνο δωμάτιο που μπόρεσε να διασωθεί από τις φλόγες.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, έρχεται από την Κρήτη και συναντά τον Γρήγορη Αρναούτογλου. Η όμορφη ηθοποιός που τα παράτησε όλα για να ζήσει τον έρωτά της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, αποκαλύπτει πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα και να παντρευτεί. Τέλος, αναφέρει την πραγματική αιτία που διεκόπη ξαφνικά η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και εξηγεί πως δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα της.

Γνωρίζεται το προγαμιαίο συμβόλαιο και τους σκληρούς όρους του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Το youweekly.gr σας είχε ενημερώσει!

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Η νέα πόρτα που ανοίγει στην ζωή τους!

Αποκλειστικές και πολύ ευχάριστες πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου! Μια νέα πόρτα ανοίγει στην ζωή τους!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω την ευτυχία που ζει το ζευγάρι της τελευταίες ώρες και δεν το γνωρίζει ακόμα κανείς!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου για να μην σας κρατάω σε αγωνία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται θα απογειωθεί επαγγελματικά και η σύντροφός του δεν μπορούσε να μην χαίρεται με την χαρά του!

Για την ακρίβεια, το κανάλι του ΑΝΤ1 όχι μόνο θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή αλλά του έκανε και πρόταση να αναλάβει ακόμα ένα project, καινούργιο, που θα τρέξει στο κανάλι!

Θα είναι τηλεπαιχνίδι και οι ιθύνοντες πιστεύουν πως ταιριάζει πολύ στο ύφος του Γρηγόρη και είναι ο ιδανικός για να το αναλάβει!

Η Νάνσυ Αντωνίου, δε, θα συνεχίσει την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο μαζί με τον παρουσιαστή για ακόμα μια χρονιά!

Με λίγα λόγια, τα επαγγελματικά και των δυο φαίνεται πως έχουν μπει σε μια τάξη και είναι όλα κανονισμένα για την επόμενη σεζόν! Άρα το μόνο που μένει είναι να βάλουν μπρος για... τον γάμο!