Η επιστροφή: Τραγωδία για τον Πάυλο! Μαθαίνει την αλήθεια για την μάνα του!

Σούπερ αποκλειστικό!

Η επιστροφή: Τραγωδία για τον Πάυλο! Μαθαίνει την αλήθεια για την μάνα του!

Τραγωδία για τον Παύλο στην Επιστροφή του ΑΝΤ1. Μαθαίνει την αλήθεια για την μάνα του.

Η μεγάλη στιγμή να μάθει ο Παύλος την αλήθεια για την οικογένειά του έχει φτάσει και η Αθηνά είναι εκείνη που του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια! Οτι δηλαδή είναι ανιψιός της και γιος της αδελφής της, Λυδίας! Το TV24 σας αποκαλύπτει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά το σοκ της αποκάλυψης ότι το χαμένο ανίψι της Αθηνάς είναι ο Παύλος, η γυναίκα προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της. Από τη μια η εκδίκηση για τους Κορωναίους και από την άλλη η αγάπη της για τον ανιψιό που έψαχνε! Η μοίρα για ακόμα μια φορά έπαιξε το δικό της παιχνίδι. Ο Ζερβός αποφασίζει να κάνει τεστ DNA στον νεαρό κρυφά απ’ όλους προκειμένου να αποδείξει ότι πράγματι πρόκειται για συγγενή της Αθηνάς, αλλά και για δικό του παιδί, μιας και στο παρελθόν είχε ζήσει μια ερωτική βραδιά με τη Λυδία. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν, αλλά κρύβει απ’ όλους ότι πρόκειται για δικό του παιδί. Μέσα σε όλα, η Αθηνά έχει βρει τις χαμένες σελίδες από το ημερολόγιο της αδελφής της και το μίσος της για τον Πέτρο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να τον κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση στην Ελενα. Η τελευταία σοκάρεται με ό,τι ακούει και ο γάμος της με τον Πέτρο περνάει κρίση. Στην αρχή κανείς δεν πιστεύει πως ισχύουν όσα λέει η Αθηνά, αλλά στην πορεία τούς πείθει όλους εκτός από τον Παύλο, ο οποίος της ζητάει εξηγήσεις: «Τι κατηγορίες είναι αυτές για τον Πέτρο; Τι τρέχει μ’ εσένα; Είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν έκανε τέτοιο πράγμα, αλλά πρόσεχε, σύντομα θα μάθω τους σκοπούς σου». Εκείνη νιώθει άσχημα κυρίως επειδή βλέπει ότι «χάνει» τον ανιψιό της. Ο Ζερβός όμως δεν επικροτεί τις κινήσεις της Αθηνάς κι έρχονται σε σύγκρουση με αποτέλεσμα να διακόψει τη συνεργασία του μαζί της: «Από εδώ κι εμπρός προχωράς μόνη σου! Εμένα με ξεχνάς, δεν θέλω να σε δω ξανά μπροστά μου». Ο Πέτρος συγκρούεται με τον Παύλο όταν τον βρίσκει στο σπίτι της Αθηνάς και δεν κρύβει την απογοήτευσή του: «Πίστευα ότι εσύ ήσουν με το μέρος μου, αλλά κατάφερε να σε πείσει με τα ψέματά της! Παύλο, δεν είναι αλήθεια όσα λέει! Εκείνη μου την έπεσε ένα βράδυ και γι’ αυτό την είχα διώξει». Ο Παύλος του ξεκαθαρίζει: «Δεν την πιστεύω! Είμαι σίγουρος ότι κάτι κρύβει και θα το μάθουμε».


«Είσαι ανιψιός μου»

Ο Ορέστης βρίσκει ένα γράμμα της Λυδίας προς τον Παύλο και ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική συγγένειά του με την Αθηνά και απαιτεί εξηγήσεις. Μετά τις αποκαλύψεις τής Αθηνάς, ο Ορέστης πηγαίνει στο σπίτι του Ζερβού έξαλλος, για να του ζητήσει τα ρέστα για όλα αυτά που έμαθε για τον Παύλο. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για το παρελθόν της Αθηνάς και προσπαθεί να μάθει από τον Ζερβό αν η γυναίκα έχει κάποια σχέση με την Λυδία. Θα συνεχίσει ο Ζερβός να την καλύπτει ή θα την ξεσκεπάσει; Ο Παύλος αποφασίζει να συναντήσει ξανά την Αθηνά και της δίνει ακόμα μία ευκαιρία να ακούσει και τη δική της πλευρά για τον Πέτρο. Οταν εκείνη τον βλέπει να κρατάει στα χέρια του το κουτί της Λυδίας, λυγίζει και αποφασίζει να του πει την αλήθεια για τη μητέρα του. «Είχα μια αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Ηταν η ζωή μου όλη, ήταν η αγαπημένη μου... Μετά οι γονείς μου με έστειλαν στο εξωτερικό σε μια θεία μου για να μη ζω όλη αυτή την τραγωδία, αλλά σύντομα έμαθα πως και οι γονείς μου δεν άντεξαν τον χαμό της Λυδίας και πέθαναν από τον καημό τους. Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιο της αδελφής μου κι εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Θύμωσα και αποφάσισα να τον εκδικηθώ! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, τον Αντρέα, τον οποίο είχαν διώξει οι γονείς μου πολλά χρόνια πριν πεθάνει η αδελφή μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και ότι το παιδί το έδωσε σ’ εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα αυτοκτόνησε», λέει η Αθηνά με δάκρυα στα μάτια και συνεχίζει: «Ο αδελφός μου έμαθα πως άλλαξε όνομα και κατάφερα να βρω τον άνθρωπο που κράτησε το πιστοποιητικό της γέννησης του παιδιού. Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου! Μητέρα σου ήταν η αδελφή μου, η Λυδία! Ο Αντώνης που τόσα χρόνια σε μεγάλωσε, στην πραγματικότητα ήταν ο θείος σου», του λέει και του δίνει το χαρτί της γέννησης. Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του!

Η επιστροφή - Σούπερ αποκλειστικό! Τα καυτά φιλιά Αθηνάς και Πέτρου σοκάρουν την Έλενα!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Η επιστροφή, του ΑΝΤ1! Καρέ καρέ τα καυτά φιλιά Αθηνάς και Πέτρου που σοκάρουν την Έλενα!

Τη μεγαλύτερη κρίση στον γάμο τους περνάει η Ελενα και ο Πέτρος με αποτέλεσμα το ζευγάρι να οδεύει στον χωρισμό! Κι όλα αυτά εξαιτίας του σατανικού σχεδίου της Αθηνάς, η οποία κατάφερε να σπείρει τη διχόνοια μεταξύ τους! Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή...

Τελειωμό δεν έχει ο θυμός και η εκδίκηση της Αθηνάς για τον Πέτρο και την Ελενα και πλέον έχει αρχίσει να μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σιγά-σιγά στο τέλος αυτής της ιστορίας. Αφού καταφέρνει να βρει τις χαμένες σελίδες από το ημερολόγιο της Λυδίας, η Αθηνά αντιλαμβάνεται έντρομη ποιες ήταν και πόσο δραματικά πέρασαν οι τελευταίες μέρες της αδελφής της. Γίνεται έξω φρενών και έτσι τυφλωμένη από εκδίκηση, πάει με δάκρυα στα μάτια στην Ελενα και της λέει ψέματα ότι ο Πέτρος της ρίχτηκε. Η Ελενα την κοιτάζει σαστισμένη: «Τι είναι αυτά που λες; Εχεις τρελαθεί; Σε παρακαλώ πολύ πρέπει να φύγεις από αυτό το σπίτι, αρκετά πια», αλλά η Αθηνά επιμένει:

«Σου λέω αλήθεια! Ο αντρούλης σου ήρθε στο δωμάτιό μου μεθυσμένος και προσπάθησε να με φιλήσει κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα έκανε αν δεν έβαζα τις φωνές! Βρήκε την ευκαιρία που έλειπες στο νοσοκομείο... Δεν ήταν κανείς στο σπίτι, γι’ αυτό έφυγα για λίγες μέρες μακριά, γιατί δεν ήθελα να είμαι μόνη μου μαζί του». Τα λόγια της Αθηνάς πείθουν την Ελενα για τα όσα λέει και θυμώνει με τον Πέτρο, με αποτέλεσμα η σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι να είναι σφοδρή. «Είσαι ένα τέρας! Πώς τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο; Με κατηγόρησες για τον Ορέστη, αλλά κι εσύ είσαι χειρότερος! Εγώ τουλάχιστον τον έδιωξα, δεν πήγα σ’ εκείνον να βρω καμία παρηγοριά! Εσύ πώς μπόρεσες να την πέσεις στην Αθηνά;», τον κατακρίνει και ο Πέτρος κοιτάζει αποσβολωμένος. «Εχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που λες; Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο», απαντάει ο Πέτρος και εκείνη επιμένει: «Δεν θέλω άλλο να σε βλέπω». Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας εδώ

Ο Πέτρος μετά από αυτό αποφασίζει να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του με την Αθηνά, που φαίνεται πως η συκοφαντία της πιάνει τόπο. Ο Πέτρος αντιμέτωπος με μια φρικτή κατηγορία, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, καθώς δεν έχει καταλάβει ακόμα αν η Αθήνα έχει τρελαθεί και φέρεται έτσι. Στο μεταξύ, η Αθήνα φροντίζει να μάθουν όλοι τις κατηγορίες της για τον Λειβαδά. Βέβαια οι περισσότεροι αρνούνται να την πιστέψουν, όχι όμως και η Ελενα! Πράγμα που τσακίζει τον Πέτρο! Από την άλλη, ο Ορέστης απολαμβάνει την «αποκαθήλωση» του Λειβαδά στα μάτια της Ελενας και παράλληλα φροντίζει να ανεβαίνει ο ίδιος στην εκτίμησή της. Την ίδια στιγμή ο Παύλος πάει να βρει την Αθηνά με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτά που κατηγορεί τον Πέτρο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ορέστης ανακαλύπτει τη συγγένεια της Αθηνάς με τον Παύλο και σοκάρεται!

Η Ελενα διώχνει τον Πέτρο από το σπίτι

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ορέστης έχει διαβάσει το γράμμα της Λυδίας προς τον Παύλο και απαιτεί να μάθει από την Αθηνά όλη την αλήθεια. Μετά τις αποκαλύψεις της, ο Ορέστης πηγαίνει στο σπίτι του Ζερβού έξαλλος, για να του ζητήσει τα ρέστα για όλα αυτά που έμαθε για τον Παύλο. Κι ενώ τα ψέματα της Αθηνάς δεν πιάνουν τόπο και η Ελενα με τον Πέτρο τα ξαναβρίσκουν, εκείνη δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη. Αυτή τη φορά θα προβεί σ’ ένα νέο σχέδιο ακόμα πιο ύπουλο! Ενα βράδυ πάει να βρει τον Πέτρο και προσπαθεί με τσαλίμια να τον κάνει να τη συγχωρέσει. Τον πλησιάζει και του λέει: «Ξέρεις, έκανα λάθος και το μετάνιωσα... Ομως από την πρώτη στιγμή είμαι ερωτευμένη μαζί σου», και τον φιλάει! Την ίδια στιγμή, η Ελενα μπαίνει μέσα και τους πιάνει στα πράσα! Η Ελενα σοκάρεται όταν τους βλέπει να φιλιούνται και τον διώχνει από το σπίτι: «Σήκω φύγε από το σπίτι! Τελειώσαμε!

Με απάτησες και αυτό δεν θα σου το συγχωρέσω ποτέ, θέλω διαζύγιο». Μάταια ο Πέτρος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά η Ελενα αρνείται να ακούσει οποιαδήποτε δικαιολογία. Ο γάμος τους είναι πλέον στα πρόθυρα της διάλυσης. Παράλληλα, η Αθηνά συνεχίζει να ρίχνει σπόρους αμφιβολίας για το ποιόν του Πέτρου στα κοντινά του πρόσωπα και ο ίδιος φαίνεται πως αρχίζει να χάνει τη μάχη, σε αντίθεση με τον Ορέστη που ολοένα κερδίζει έδαφος στην καρδιά της Ελενας. Η Δανάη και ο Παύλος συγκρούονται για το σκηνικό με το φιλί της Αθηνάς και του Πέτρου. Τα παιδιά είναι διχασμένα μπροστά στην πιθανότητα ο Πέτρος να έχει απατήσει την Ελενα με την Αθηνά. Ο Παύλος που είναι σίγουρος για την αθωότητά του, θέλει να φιλοξενήσουν τον Πέτρο στο σπίτι τους: «Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε στον δρόμο, είμαι σίγουρος ότι είναι αθώος! Δεν έδωσε ποτέ τέτοιο δικαίωμα, είναι τίμιος», ισχυρίζεται στη Δανάη, αλλά εκείνη αρνείται μιας και υπερασπίζεται τη μητέρα της. Ο Πέτρος προτιμά να μείνει σε ξενοδοχείο και καταλήγει στο ίδιο που μένει ο Στέφανος με την Αθηνά. Ο Παύλος αποφασίζει να συναντήσει ξανά την Αθηνά και της δίνει ακόμα μία ευκαιρία να ακούσει και τη δική της πλευρά για τον Πέτρο.

Οταν εκείνη τον βλέπει να κρατάει στα χέρια του το κουτί της Λυδίας, λυγίζει και αποφασίζει να του πει την αλήθεια για τη μητέρα του. «Είχα μια αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Ηταν η ζωή μου όλη, ήταν η αγαπημένη μου... Μετά οι γονείς μου με έστειλαν στο εξωτερικό σε μια θεία μου για να μη ζω όλη αυτή την τραγωδία, αλλά σύντομα έμαθα πως και οι γονείς μου δεν άντεξαν τον χαμό της Λυδίας και πέθαναν από τον καημό τους. Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιο της αδελφής μου και εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Θύμωσα και αποφάσισα να τον εκδικηθώ! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, τον Ανδρέα, τον οποίο είχαν διώξει οι γονείς μου πολλά χρόνια πριν πεθάνει η αδελφή μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και ότι το παιδί το έδωσε σ’ εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, αυτοκτόνησε», λέει η Αθηνά με δάκρυα στα μάτια και συνεχίζει: «Ο αδελφός μου έμαθα πως άλλαξε όνομα και κατάφερα να βρω τον άνθρωπο που κράτησε το πιστοποιητικό της γέννησης του παιδιού. Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου! Μητέρα σου ήταν η αδελφή μου, η Λυδία! Ο Αντώνης που τόσα χρόνια σε μεγάλωσε, στην πραγματικότητα ήταν ο θείος σου», του αποκαλύπτει και του δίνει το χαρτί της γέννησης. Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Η εξέλιξη για σήμερα εδώ

Η Βίκυ ομολογεί την ενοχή της

Μετά από μια οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ο Γιάνναρης συλλαμβάνει τον Βογιατζή, ο οποίος και ομολογεί πως εκείνος έριξε το δηλητήριο στο γλυκό της Ελενας, με αποτέλεσμα να πεθάνει ο μικρός Φώτης που το έφαγε! Μετά την ομολογία του, η Αννα γλυτώνει από τις κατηγορίες, ενώ ο Βογιατζής οδηγείται στις φυλακές. Παρ’ όλα αυτά, τα αναπάντητα ερωτήματα για το ποιος ή ποια του έδωσε την εντολή παραμένουν, με τον Γιάνναρη να κρατάει αινιγματική στάση, αφού ξέρει ήδη από τον Ζερβό πως η Βίκυ ήταν η ένοχη. Ομως ο έρωτάς του για εκείνη δεν του επιτρέπει να το αποκαλύψει, ακόμα και με κίνδυνο της καριέρας του. Η Βίκυ και ο Χρήστος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την αποφυλάκιση της Αννας, όμως ο νεαρός θα βρεθεί μάρτυρας σε μια συνομιλία της Βίκυς και του Λευτέρη… Αυτό θα τον κάνει να σκεφτεί πως κάτι δεν πάει καλά και αρχίζει εκεί να ψάχνει την ενοχή της Βίκυς σε όλα όσα έχουν συμβεί. Από την άλλη και η Βίκυ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τρομακτική πιθανότητα να είναι η ίδια ένοχη για τις επιθέσεις: «Εγώ σκότωσα τον Φώτη! Θεέ μου, εγώ τα έκανα όλα! Πώς το έκανα;», αναρωτιέται...