Έλα στη θέση μου: Καταιγιστικές εξελίξεις! Η μόνη ελπίδα της Ρενάτας είναι η Σύλβια!

Τι θα δούμε απόψε;

Έλα στη θέση μου: Καταιγιστικές εξελίξεις! Η μόνη ελπίδα της Ρενάτας είναι η Σύλβια!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του Alpha, Έλα στη θέση μου. Η μόνη ελπίδα της Ρενάτας για να απελευθερωθεί από τους απαγωγείς της είναι η Σύλβια!

Παρασκευή 10 Μαΐου – Επεισόδιο 152

Η μνήμη του Αντρέα δείχνει να επανέρχεται και, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να το αποφύγει, η Αιμιλία το χρησιμοποιεί υπέρ τους, ώστε να μάθουν πληροφορίες για τον Ζντράβκο. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά ο Ζντράβκο κρατά την Ρενάτα, της οποίας η μόνη ελπίδα είναι… η Σύλβια, που ετοιμάζει κάπου κοντά το συσσίτιό της. Εν τω μεταξύ, η Φαίη προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την παρουσία του Μίμη στην εταιρία ώστε να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και να ανοίξει ο δρόμος προς τον Βλάση.

Έλα στη θέση μου: Σοκ! Η Ρενάτα στο νοσοκομείο! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Σοκ στη σειρά Έλα στη θέση μου! Η Ρενάτα μετά την συνάντηση της με τον Ζντράβκο πηγαίνει στο νοσοκομείο! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Την ώρα που ο Αχιλλέας μαθαίνει πού βρίσκεται ο Ζντράβκο και πηγαίνει να τον βρει, η Ρενάτα λιποθυμάει και όλοι ανησυχούν για την υγεία της.


Η Φαίη προσπαθεί να αποσπάσει από τη Ρενάτα την αλήθεια σε σχέση με τον Ζντράβκο αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο καθώς η πρώην φίλη της και νυν εχθρός της είναι σκληρός αντίπαλος και δεν το βάζει εύκολο κάτω. Μάλιστα, η Ρενάτα ζητάει από τον Αχιλλέα να μεταβιβάσει την AR στη Sofo κι εκείνος αντιδρά. Αυτό που τον βασανίζει είναι τι κρύβεται τελικά πίσω από την επικοινωνία της με τον Ζντράβκο. Αυτό που τον παραξενεύει είναι πως εκείνος την άφησε... τόσο απλά ελεύθερη και τι πραγματικά συμβαίνει κι εκείνη δεν λέει. Ο Αχιλλέας με τον Ζούβα κλέβουν το κινητό της Ρενάτας με τη βοήθεια της Λατάνιας και προσπαθούν να παγιδεύσουν τον Ζντράβκο. Κάποια στιγμή μαθαίνει πού ακριβώς βρίσκεται. Η Ρενάτα ανακαλύπτει ότι ο Αχιλλέας έχει κλέψει την κάρτα SIM της και έχει πάει να βρει τον Ζντράβκο και θέλει να κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει αλλά ήδη είναι πολύ αργά.

Έλα στη θέση μου Σοκ! Η Ρενάτα στο νοσοκομείο