Έλα στη θέση μου: Βόμβα! Ο Αντρέας "τσακώνει" Φαίη και Βλάση!

Σούπερ αποκλειστικό!

Έλα στη θέση μου: Βόμβα! Ο Αντρέας

Βόμβα σκάσει στην σειρά Έλα στη θέση μου στον Alpha tv, αφού ο Αντρέας "τσακώνει" την Φαίη και τον Βλάση.

Η Ρενάτα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς πέφτει λιπόθυμη στο γραφείο της, ενώ ο Βλάσης πηγαίνει στη Φαίη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μαζί της, αλλά εκείνη τον μπλέκει στα ερωτικά της δίχτυα.

Ο Βλάσης πετυχαίνει τον Μίμη να βγαίνει από το σπίτι της Μίκας και του ζητά τον λόγο. Οι παλιές πληγές δεν έχουν κλείσει, παρόλο που ο παλιός του φίλος τον έχει διαβεβαιώσει ότι θα μείνει μακριά από τη Μίκα. Για να αποδείξει τις καλές του προθέσεις και πως δεν έχει σκοπό να μπει ανάμεσά τους, ο Μίμης αποκαλύπτει στον Βλάση τις διαθέσεις της Φαίης. Ομως αυτό δεν είναι αρκετό. Ο Βλάσης και ο Μίμης τσακώνονται και για μια ακόμη φορά είναι στα μαχαίρια. Αυτή τη φορά η Μίκα είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους και θέλει να βάλει τη Φαίη στη θέση της μια και καλή.
Η Φαίη από την πλευρά της αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα για να χωρίσει τη Μίκα και τον Βλάση. Δεν αντέχει να είναι μαζί οι δυο τους και θέλει τον πρώην άντρα της δικό της. Ο Βλάσης πείθει τον Λεωνίδα να τον καλύψει στη Μίκα για να πάει να συναντήσει τη Φαίη και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εχει ένα σχέδιο, το οποίο θεωρεί ότι αυτή τη φορά θα πετύχει, αλλά τελικά δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Η Φαίη τον προσεγγίζει ερωτικά και αυτός αρχικά σαστίζει. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο σπίτι ο Ανδρέας και τους βρίσκει μαζί. Οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις

Η Ρενάτα λιποθυμά

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να μάθει τι κρύβεται τελικά πίσω από την επικοινωνία της Ρενάτας με τον Ζντράβκο. Μαζί με τον Ζούβα και με τη βοήθεια της Λατάνιας, κλέβουν το κινητό της και προσπαθούν να παγιδέψουν τον Ζντράβκο. Κάποια στιγμή μαθαίνουν πού ακριβώς βρίσκεται. Η Ρενάτα ανακαλύπτει ότι ο Αχιλλέας έχει κλέψει την κάρτα SIM της και έχει πάει να βρει τον Ζντράβκο, και θέλει να κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει, αλλά ήδη είναι πολύ αργά. Η πρώτη της ενέργεια μετά από όλα αυτά είναι να φυγαδεύσει τα αδέρφια της στη Γερμανία. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Και ενώ ο Ζούβας βρίσκει λύση στο θέμα του Ζντράβκο, η Ρενάτα βρίσκεται λιπόθυμη στο γραφείο της. Αυτή η λιποθυμία είναι ένα τυχαίο γεγονός ή συμβαίνει κάτι άλλο; Μπορεί να είναι μια εγκυμοσύνη ή όχι; Ολα γυρίζουν στο κεφάλι της και προσπαθεί να σκεφτεί ψύχραιμα.

Έλα στη θέση μου: Σοκ! Η Ρενάτα στο νοσοκομείο! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Σοκ στη σειρά Έλα στη θέση μου! Η Ρενάτα μετά την συνάντηση της με τον Ζντράβκο πηγαίνει στο νοσοκομείο! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Την ώρα που ο Αχιλλέας μαθαίνει πού βρίσκεται ο Ζντράβκο και πηγαίνει να τον βρει, η Ρενάτα λιποθυμάει και όλοι ανησυχούν για την υγεία της.


Η Φαίη προσπαθεί να αποσπάσει από τη Ρενάτα την αλήθεια σε σχέση με τον Ζντράβκο αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο καθώς η πρώην φίλη της και νυν εχθρός της είναι σκληρός αντίπαλος και δεν το βάζει εύκολο κάτω. Μάλιστα, η Ρενάτα ζητάει από τον Αχιλλέα να μεταβιβάσει την AR στη Sofo κι εκείνος αντιδρά. Αυτό που τον βασανίζει είναι τι κρύβεται τελικά πίσω από την επικοινωνία της με τον Ζντράβκο. Αυτό που τον παραξενεύει είναι πως εκείνος την άφησε... τόσο απλά ελεύθερη και τι πραγματικά συμβαίνει κι εκείνη δεν λέει. Ο Αχιλλέας με τον Ζούβα κλέβουν το κινητό της Ρενάτας με τη βοήθεια της Λατάνιας και προσπαθούν να παγιδεύσουν τον Ζντράβκο. Κάποια στιγμή μαθαίνει πού ακριβώς βρίσκεται. Η Ρενάτα ανακαλύπτει ότι ο Αχιλλέας έχει κλέψει την κάρτα SIM της και έχει πάει να βρει τον Ζντράβκο και θέλει να κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει αλλά ήδη είναι πολύ αργά.

Έλα στη θέση μου Σοκ! Η Ρενάτα στο νοσοκομείο

Η φυγή στο εξωτερικό

Η Ρενάτα γυρνά την πλάτη στον Αχιλλέα για τις πρωτοβουλίες του σε σχέση με τον Ζντράβκο. Η πρώτη της ενέργεια μετά από όλα αυτά είναι να φυγαδεύσει τα αδέλφια της στη Γερμανία. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Κι ενώ ο Ζούβας βρίσκει λύση στο θέμα του Ζντράβκο, η Ρενάτα βρίσκεται λιπόθυμη στο γραφείο της, με τον Αντρέα για παρέα που έχει πάει να επισκεφτεί την εταιρεία για τους δικούς του λόγους αφού έχει ήδη αρχίσει να ανακτά κομμάτια της μνήμης του. Τι έχει συμβεί; Ολοι αγωνιούν. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Αυτή η λιποθυμία είναι ένα τυχαίο γεγονός ή συμβαίνει κάτι άλλο. Μπορεί να είναι μια εγκυμοσύνη ή όχι; Ολα γυρίζουν στο κεφάλι της και προσπαθεί να σκεφτεί ψύχραιμα. Ο Μίμης προσπαθεί να βοηθήσει τον Αχιλλέα να την καθησυχάσει καθώς η υγεία της τώρα προέχει πάνω από όλα.

Έλα στη θέση μου: Βόμβα! Ο Μίμης ανάμεσα σε Μίκα και Βλάση!

Βόμβα στην σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου! Ο Μίμης μπαίνει ανάμεσα στην Μίκα και τον Βλάση.

Ο γάμος του Βλάση και της Μίκας φαίνεται να παίρνει... παράταση ζωής αλλά το ζευγάρι υπολογίζει χωρίς τη Φαίη που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για τους χωρίσει.

Η Φαίη δεν είναι από τις γυναίκες που το βάζουν εύκολα κάτω. Θέλει να κάνει δικό της τον Βλάση και δεν παραιτείται τόσο εύκολα. Ούτε τώρα που βλέπει ότι ο γάμος του με τη Μίκα έχει αναθερμανθεί. Ο Μίμης από την πλευρά του αποφάσισε να φύγει από το οινολογικό πάρκο για να αφήσει χώρο στο ζευγάρι. Οχι ότι δεν έχει αισθήματα για τη Μίκα. Η Φαίη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γι’ αυτό και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την παρουσία του Μίμη στην εταιρεία ώστε να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και να ανοίξει ο δρόμος προς τον Βλάση. Εχει τον τρόπο της να πείθει τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που εκείνη έχει βάλει στο μυαλό της χρησιμοποιώντας τους χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν. Ετσι, αυτή τη φορά θα βάλει τον Μίμη να «δουλέψει» για λογαριασμό της. Αλλωστε έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με τη Μίκα και η εκδίκησή της θα είναι γλυκιά και... διπλή αφού όχι μόνο ο Βλάσης θα γίνει δικός της αλλά κι εκείνη να νιώσει ότι είναι η ηττημένη της παρτίδας. Ετσι η Φαίη δίνει πάτημα στον Μίμη να ξαναπλησιάσει τη Μίκα, ενώ παράλληλα φροντίζει η αντίζηλός της να δει τον άντρα της να τη φιλάει.

undefined
Η Ρενάτα καταφέρνει να δραπετεύσει

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να στριμώξει τον Ζντράβκο για να παραδεχτεί ότι κρατά όμηρο τη Ρενάτα. Εν τω μεταξύ, ο Ζούβας πηγαίνει κρυφά στον χώρο της Σύλβιας για ν’ ανακαλύψει ποιος είναι πίσω από την επίθεση, όμως η Σύλβια τον ακολουθεί και η σύγκρουσή τους θα τους φέρει πολύ κοντά στην αποκάλυψη ότι δίπλα βρίσκεται η Ρενάτα! Ο Αχιλλέας παίρνει το ρίσκο να απειλήσει ανοιχτά τον Ζντράβκο και η συνάντησή τους στη Sofo γίνεται εκρηκτική.

Ο Φώτης δίνει δύο ώρες διορία στον Αχιλλέα που προσπαθεί να μάθει από τον Ζντράβκο πού είναι η αδελφή του, την ώρα που η Βάνα είναι σίγουρη ότι άκουσε τη φωνή της στο υπόγειο της Λιοσίων. Οι απαγωγείς, όμως, τη μεταφέρουν εγκαίρως και το μόνο που μένει πίσω είναι μια γόβα που η Σύλβια φωτογραφίζει για να επιβεβαιώσει λίγο αργότερα πως είναι της κοπέλας.

Ο Αχιλλέας πείθεται από τον Φώτη να τον αφήσει να φύγει μαζί με τον Ζντράβκο προκειμένου να τον πάει στη Ρενάτα που τους στέλνει ένα βίντεο. Η Μίκα ανακαλύπτει ένα κρυμμένο μήνυμα σε αυτό και ο Αχιλλέας αναλαμβάνει δράση, ενώ ο Βλάσης αποφασίζει να ειδοποιήσει την αστυνομία και να δηλώσει εξαφάνιση.

Ο Αχιλλέας παλεύει να εντοπίσει τη Ρενάτα, αλλά εκείνη εμφανίζεται ξαφνικά σώα και αβλαβής στη Sofo, κρύβοντας από όλους πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον Ζντράβκο. Μήπως όμως κρύβεται κάποια ακόμη μεγαλύτερη απειλή πίσω από την απελευθέρωσή της;Η κατάσταση της υγείας της Μαρίνας χειροτερεύει, ενώ η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη της επίθεσης εναντίον της, με την Κάτια να φοβάται για το χειρότερο. Την ίδια ώρα το ημερολόγιο της Μάρθας πέφτει στα χέρια του Φώτη και η αλήθεια πια αποκαλύπτεται.

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικά η ανατροπή! Η Ρενάτα πέφτει θύμα απαγωγής!

Αποκλειστικά η ανατροπή στο Έλα στη θέση μου του Alpha! Η Ρενάτα πέφτει θύμα απαγωγής! Εξάλλου, εμείς πρώτοι σας είχαμε γράψει για το ότι Αντρέας και Αιμιλία παντρεύονται!

Η Ρενάτα δέχεται να πάει σε ένα αναπάντεχο επαγγελματικό ραντεβού και πέφτει στην παγίδα του Ζντράβκο. Οταν ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι η συνάντησή της με τον Σεργέτη είναι ενέδρα είναι ήδη πολύ αργά.

Η αυλή είναι σε αναστάτωση μετά το διπλό χτύπημα στο σπίτι της Ρενάτας και τη Sofo. Ο Αχιλλέας, ο Φώτης και η Ισμήνη την πιέζουν να τους εξηγήσει από ποιον κινδυνεύουν και της εξηγούν ότι δεν μπορεί να πάρει πάνω της όλη αυτή την ευθύνη, ενώ ο Ζούβας ψάχνει για τον Ζντράβκο και βρίσκεται προ δυσάρεστης έκπληξης. Ο Ζντράβκο, με τη σειρά του, απειλεί τη Ρενάτα αλλά εκείνη έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν κάνει πίσω.

*Από το Tv24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Οταν την προσκαλούν σε ένα αναπάντεχο επαγγελματικό ραντεβού, εκείνη δέχεται να πάει. Ομως αυτή η συνάντηση προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους υπόλοιπους. Ο Ζούβας και ο Αχιλλέας είναι στα καρφιά μετά από το θανατηφόρο τροχαίο του Μπούκουρα. Ολοι ανησυχούν για τη Ρενάτα, που όμως είναι αποφασισμένη να μείνει στο τιμόνι της εταιρείας. Ο Αχιλλέας καταλαβαίνει πως το ραντεβού της Ρενάτας είναι παγίδα. Ομως είναι ήδη αργά όταν το συνειδητοποιεί καθώς εκείνη ξεκινάει για το ραντεβού της με τον Σεργέτη, πίσω από το οποίο κρύβεται ο Ζντράβκο.

Η Ρενάτα από το Έλα στη θέση μου


Η Σύλβια είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας για τη Ρενάτα

Ολοι περιμένουν τη Ρενάτα να επιστρέψει στην εταιρεία αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Το κινητό της βρίσκεται σε έναν κάδο σκουπιδιών και καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για απαγωγή. Η Ρενάτα αγνοείται και χτυπά συναγερμός! Ο Αχιλλέας και ο Ζούβας προσπαθούν να την εντοπίσουν, χωρίς επιτυχία. Για καλή τύχη της κοπέλας, ακριβώς δίπλα στην κρυψώνα που είναι δεμένη, η Σύλβια στήνει το συσσίτιό της, η οποία φυσικά δεν μπορεί να διανοηθεί τι συμβαίνει λίγα μέτρα πιο πέρα από εκείνη.

Η Σύλβια από το Έλα στη θέση μου

Εν τω μεταξύ, η μνήμη του Αντρέα δείχνει να επανέρχεται και, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να το αποφύγει, η Αιμιλία χρησιμοποιεί την κατάσταση υπέρ τους ώστε να μάθουν πληροφορίες για τον Ζντράβκο. Ο Αχιλλέας κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά εκείνος κρατά τη Ρενάτα, της οποίας η μόνη ελπίδα είναι… η Σύλβια.

Έλα στη θέση μου: Όλες οι εξελίξεις των επεισοδίων για την εβδομάδα 6-10/5!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις των επεισοδίων της σειράς Έλα στη θέση μου στον Alpha tv.

Αναλυτικά τι θα δούμε...

Δευτέρα 6 Μαΐου – Επεισόδιο 148
Η αυλή είναι σε αναστάτωση μετά το διπλό χτύπημα στο σπίτι της Ρενάτας και στην Sofo. Ο Αχιλλέας, ο Φώτης και η Ισμήνη πιέζουν την Ρενάτα να τους εξηγήσει από ποιον κινδυνεύουν, ενώ ο Ζούβας ψάχνει για τον Ζντράβκο και βρίσκεται προ δυσάρεστης έκπληξης. Ο Βλάσης και η Μίκα βλέπουν τον γάμο τους να αναγεννάται, αλλά η κόντρα με τον Μίμη θα φέρει νέα ένταση και μια παρεξήγηση. Η Φαίη έχει… κλέψει τον Αντρέα, και ο Δαμιανός με την Σύλβια την επισκέπτονται έτοιμοι για όλα. Άραγε θα καταφέρουν να τον πάρουν πίσω; Ο Βλάσης θα λύσει την παρεξήγηση με τον Μίμη και ποια είναι η επόμενη κίνηση της Ρενάτας μπροστά στην απειλή του Ζντράβκο;

Τρίτη 7 Μαΐου – Επεισόδιο 149
Η εξαφάνιση της σφαίρας από την Sofo γεννά πολλά ερωτηματικά, το ίδιο και ένα αναπάντεχο επαγγελματικό ραντεβού της Ρενάτας. Ο Ζούβας και ο Αχιλλέας είναι στα καρφιά μετά από το θανατηφόρο τροχαίο του Μπούκουρα, ενώ ο Αντρέας επιστρέφει στην έπαυλη με την Φαίη να παίζει κρυφά το τελευταίο της χαρτί. Η Φλωρέτα προσπαθεί να συμφιλιώσει τον Λεωνίδα και τον Θοδωρή χωρίς επιτυχία, ενώ ο Μίμης ζητά συγγνώμη από τον Βλάση για την στάση του. Όλοι ανησυχούν για την Ρενάτα που όμως είναι αποφασισμένη να μείνει στο τιμόνι της εταιρίας παρά τις απειλές του Ζντράβκο. Τι θα γίνει όταν καταλάβει ο Αχιλλέας πως το ραντεβού της Ρενάτας είναι παγίδα; Πώς θα αντιδράσει η Φλωρέτα όταν μια παλιά γνωστή της από την Κρήτη την αναγνωρίσει;

Τετάρτη 8 Μαΐου – Επεισόδιο 150
Η Ρενάτα ξεκινάει για το ραντεβού της με τον Σεργέτη όταν ο Αχιλλέας ανακαλύπτει πως πρόκειται για παγίδα και πως πίσω από αυτό το ραντεβού κρύβεται ο Ζντράβκο. Ο Βλάσης τα ξαναβρίσκει με την Μίκα και ο Λεωνίδας μαθαίνει το πραγματικό όνομα της Φλωρέτας. Ο Αντρέας είναι έτοιμος να μεταβιβάσει τη μισή του περιουσία στην Αιμιλία, ενώ η Σύλβια δοκιμάζει αλεξίσφαιρα γιλέκα για να κατέβει στα συσσίτια. Τι θα συμβεί όταν ο Αντρέας μάθει ότι η Φαίη τού έδινε επίτηδες λάθος χάπια; Πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας στην απόφαση της Φλωρέτας να εξαφανιστεί για ένα διάστημα; Και τέλος, θα καταφέρει η Ρενάτα να ξεφύγει από την ενέδρα που της έχει στήσει ο Ζντράβκο;

Πέμπτη 09 Μαΐου – Επεισόδιο 151
Την ώρα που όλοι περιμένουν την Ρενάτα να επιστρέψει στην εταιρία, ο Μίμης αποφασίζει να φύγει από το οινολογικό πάρκο για να αφήσει χώρο στον Βλάση και την Μίκα. Ο Λεωνιδάς αντιδρά στους φόβους της Φλωρέτας για νέα βεντέτα, ενώ η Αιμιλία κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει από τον ερωτευμένο Αντρέα. Όταν το κινητό της Ρενάτας βρίσκεται σε έναν κάδο σκουπιδιών, όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για απαγωγή. Η Ρενάτα αγνοείται και χτυπά συναγερμός σε όλους! Ο Αχιλλέας και ο Ζούβας προσπαθούν να την εντοπίσουν, χωρίς επιτυχία. Τι θα γίνει όταν ο Ζντράβκο μείνει μόνος του με την Ρενάτα; Πώς θα αντιδράσει όταν καταλάβει ότι ακριβώς δίπλα στην κρυψώνα του η Σύλβια στήνει το συσσίτιο της;

Παρασκευή 10 Μαΐου – Επεισόδιο 152
Η μνήμη του Αντρέα δείχνει να επανέρχεται και, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να το αποφύγει, η Αιμιλία το χρησιμοποιεί υπέρ τους, ώστε να μάθουν πληροφορίες για τον Ζντράβκο. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά ο Ζντράβκο κρατά την Ρενάτα, της οποίας η μόνη ελπίδα είναι… η Σύλβια, που ετοιμάζει κάπου κοντά το συσσίτιό της. Εν τω μεταξύ, η Φαίη προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την παρουσία του Μίμη στην εταιρία ώστε να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και να ανοίξει ο δρόμος προς τον Βλάση.