Μην Ψαρώνεις: Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει το μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1!

Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Μην Ψαρώνεις: Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει το μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1!

Πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Μην Ψαρώνεις, μας αποκαλύπτει το μέλλον της.

Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Ο ηθοποιός Γιάννης Σίντος, ο οποίος αποκαλύπτει στο περιοδικό«ΜΥtv» και τη Μάρα Σαρρή τι θα γίνει με τη σειρά.

Περίμενες ότι οι τηλεθεατές θα αγκαλιάσουν τη σειρά με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Σίγουρα περίμενα ότι θα αγκάλιαζαν τους πρωταγωνιστές μας. Αλλά όχι, δεν περίμενα ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον του θεατή. Ποτέ δεν ξέρω άλλωστε τί είναι αυτό που αρέσει σε κάποιον και ούτε πιστεύω ότι θα το μάθω και ποτέ.

Μην ψαρώνεις: Η "Μήτση" μας αποκαλύπτει την συνέχεια της σειράς!

Η τηλεοπτική "Μήτση" μας αποκαλύπτει την συνέχεια της σειράς Μην ψαρώνεις! Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Και μετά τις, τι; Τι συμβαίνει αλήθεια στα μέλη ενός γκρουπ που λαμβάνει τεράστια προβολή, όταν τελικά τα φώτα κλείσουν; Η Ειρήνη Ψυχράμη μιλά για την εποχή μετά το γκρουπ Hi-5, τις αποφάσεις που πήρε, την φιλοσοφία της ζωής της και τη γλυκιά Μήτση, την ηρωίδα της στο «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1.

Χαρήκαμε πολύ που επέστρεψες στην τηλεόραση! Εδώ και χρόνια υπήρχε ένα σύννεφο σχετικά με το τι έγιναν οι Hi-5...
«Λογικό. Ηταν οι συγκυρίες έτσι... Το θέμα με το συγκρότημα ήταν κάτι έντονο και δυνατό. Η προβολή ήταν τεράστια για ένα παιδί στα 19 που ακόμα δεν έχει προσανατολιστεί. Οπότε όλα αυτά έγιναν τόσο γρήγορα που δεν είχα το περιθώριο να σκεφτώ τι θα κάνω στη ζωή μου. Ηθελα να το σκεφτώ σοβαρά. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με την ποπ μουσική απλά γιατί έτυχε στα 19 μου. Μετά από χρόνια όμως συνέβη αυτό με το “Μην ψαρώνεις”, μια ιδανική συνθήκη. Νιώθω πλέον να πατάω γερά στα πόδια μου».

undefined

Δηλαδή μετά τις Hi-5 δεν δούλεψες ξανά;
«Ο,τι έκανα και ό,τι επέλεγα δεν ήθελα να έχει τόση προβολή. Μετά δηλαδή μπήκα στη διαδικασία του ψαξίματος, της αναζήτησης, γύρισα πάλι εκεί, σαν να ξεκινούσα από την αρχή. Δούλεψα στον “Σταυρό του Νότου”, σε άλλες μουσικές σκηνές, με τον Διονύση Τσακνή για πολλά χρόνια και έκανα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με την ποπ μουσική. Κακά τα ψέματα, δεν με αντιπροσώπευε η ποπ μουσική παρόλο που ήρθαν τα πράγματα έτσι. Το υποστήριξα τότε αλλά μέχρι εκεί. Δεν με εκφράζει η ποπ».

Πώς όμως είναι δυνατόν ένα κορίτσι στα 19 που δέχεται τόσο προβολή, μετά να θέλει να τη βγάλει από τη ζωή του; Δεν το είχες συνηθίσει; Δεν είχες γοητευτεί απ’ όλο αυτό;
«Ναι, είναι λίγο παράδοξο. Θα μπορούσα να “εκμεταλλευτώ” αυτή τη δημοσιότητα και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Δεν μου βγήκε όμως. Μπορεί αυτό να ήταν και μια αντίδραση. Το έζησα αυτό στο άκρο για λίγα χρόνια, αλλά είχε έρθει η στιγμή να κάνω άλλα πράγματα. Το σώμα και το μυαλό μου με κατεύθυναν αλλού. Για να με πάρουν στον “Σταυρό του Νότου” έκανα οντισιόν. Δεν με πήραν επειδή ήμουν μέλος των Hi-5».

Μεταγενέστερα θα έλεγες πως όλο αυτό με το συγκρότημα βγήκε σε καλό;
«Θεωρώ πως ακόμα και αν ξεκινούσαν σήμερα τα πράγματα, πάλι τις ίδιες κινήσεις θα έκανα. Και πάλι θα πήγαινα στις οντισιόν για το πρώτο γυναικείο συγκρότημα. Ωστόσο με βοήθησε στο να κατανοήσω τι θέλω και τι δεν θέλω στη ζωή μου».

Με τα άλλα κορίτσια έχεις κρατήσει επαφή;
«Με τη Φρόσω δεν έχουμε κρατήσει τακτική επαφή. Με τη Σάγια περισσότερο γιατί είναι στην Ελλάδα. Η Μαρλέν ζει στο εξωτερικό, όπως και η Νάνσυ».

H χώρα και το σύστημα δίνει ευκαιρίες όταν τα φώτα σβήσουν; Αντιμετώπισες καλή συμπεριφορά όταν διαλύθηκε το συγκρότημα;
«Και να μου δίνονταν ευκαιρίες, δεν τις χρησιμοποιούσα. Δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση και πήγαινα μέχρι εκεί που ένιωθα ασφάλεια. Αυτό δεν βοηθάει γενικότερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να θέλεις κάτι πολύ και θα σου έρθει...».

undefined

Οπως σου ήρθε εσένα ο ρόλος της Μήτση!
«Ενα πολύ γλυκό κοριτσάκι. Νομίζω πως η Μήτση με την Ειρήνη έχουν πολλά κοινά στοιχεία, θα μπορούσαν ακόμα και να κάνουν παρέα. Τον ρόλο τον φτιάξαμε μαζί με τον Πιέρρο Ανδρακάκο, τον σκηνοθέτη της σειράς. Θέλω να τονίσω πόσο με έχουν βοηθήσει όλοι σε αυτό. Από τον Αθερίδη και τη Λεκάκη μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της παραγωγής. Η ηρωίδα μου στήθηκε με βάση την ηρωίδα της Στέλλας (Φαίδρα Δρούκα) καθώς έχουμε πολλές σκηνές μαζί. Η Μήτση είναι ένα παιδί αθώο, έχει μάθει να είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι αλλά, παρά ταύτα, προσπαθεί να βοηθήσει».

Τι εξέλιξη θα έχει η ηρωίδα σου;
«Θα αλλάξουν τα δεδομένα στη σχέση της με τον Πέτρο».

Είναι ένας ρόλος που θα σου ανοίξει περισσότερο πόρτες και ορίζοντες;
«Σίγουρα είναι, μιας και είμαι έτοιμη κι εγώ. Είναι μια πολύ καλή δουλειά, όπως ήταν και η Hi-5, μόνο που τώρα νιώθω πως μπορώ να το διαχειριστώ και να το εξελίξω».

Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;
«Ετσι ξέρουμε κι εμείς. Αλλά επειδή ποτέ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, ας κρατάμε μικρό καλαθάκι».

Τελικά η Ειρήνη είναι περισσότερο ηθοποιός ή τραγουδίστρια; Ή η αλήθεια είναι κάπου στη μέση;
«Θα έλεγα πως είμαι καλλιτέχνης. Δεν μπορώ να βάλω ταμπέλα. Ασχολούμαι με τη μουσική από τα έξι μου -όπως και τα αδέλφια μου-, είναι ένας τρόπος ζωής. Γι’ αυτό δεν άντεχα να τραγουδάω και να αμείβομαι γι’ αυτό. Η μουσική για μένα ήταν ένα διέξοδο, γι’ αυτό δεν ήθελα να το κάνω επάγγελμα. Μου αρέσει επιλεκτικά να τραγουδάω».

Τι άλλο ετοιμάζεις;
«Υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αφορά πάντως σε θεατρική δουλειά».


ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ