Η επιστροφή: Τι θα δούμε στα επεισόδια της σειράς αυτή την εβδομάδα;

Αναλυτικές εξελίξεις!

Η επιστροφή: Τι θα δούμε στα επεισόδια της σειράς αυτή την εβδομάδα;

Ραγδαία είναι και αυτή την εβδομάδα τα επεισόδια της σειράς Η επιστροφή στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 133
Ο Ορέστης έχει διαβάσει το γράμμα της Λυδίας προς τον Παύλο και απαιτεί να μάθει από την Αθηνά όλη την αλήθεια. Ο Στέφανος με τη Δανάη έρχονται κοντά και ο Στέφανος αποφασίζει να γίνει πιο τολμηρός μαζί της. Μετά τις αποκαλύψεις της Αθηνάς, ο Ορέστης πηγαίνει στο σπίτι του Ζερβού έξαλλος, για να του ζητήσει τα ρέστα για όλα αυτά που έμαθε για τον Παύλο. Την ίδια στιγμή μετά από μία οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας ο Γιάνναρης συλλαμβάνει τον Βογιατζή. Λίγες ώρες χωρίζουν την οικογένεια της Έλενας από την αλήθεια και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της ανάκρισης. Θα ομολογήσει ποιος ήταν ο εντολέας του;

Η επιστροφή εξελίξεις

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134
Μετά την ομολογία του Βογιατζή, η Άννα γλυτώνει απ’ τις κατηγορίες, ενώ ο Βογιατζής οδηγείται στις φυλακές. Παρ’ όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα για το ποιος ή ποια του έδωσε την εντολή παραμένουν, με τον Γιάνναρη να κρατάει αινιγματική στάση. Ο Ορέστης πιέζει με κάθε τρόπο για να υπογραφεί η νέα συμφωνία με το τραστ, ενώ ο Νικήτας μαθαίνει μια σημαντική πληροφορία απ’ τον ιδιωτικό ερευνητή του, για την σχέση του Ορέστη με τους επενδυτές. Θα καταφέρει να ξεσκεπάσει ο Νικήτας την σκευωρία της Αθηνάς; Κι ενώ τα ψέματα της Αθηνάς, δεν πιάνουν τόπο και η Έλενα με τον Πέτρο τα ξαναβρίσκουν, εκείνη δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη. Αυτήν τη φορά θα πέσει ο Πέτρος στα δίχτυα της;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135
Η Έλενα σοκάρεται όταν βλέπει την Αθηνά και τον Πέτρο να φιλιούνται και τον διώχνει απ’ το σπίτι. Μάταια ο Πέτρος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά η Έλενα αρνείται να ακούσει οποιαδήποτε δικαιολογία. Ο γάμος τους είναι πλέον στα πρόθυρα της διάλυσης. Παράλληλα η Δανάη και ο Νίκος ξαφνιάζονται δυσάρεστα με την απόφαση του Νικήτα να παραδώσει το 51% της Ντέλκουμ στο τραστ. Η Βίκυ και ο Χρήστος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μετά την αποφυλάκιση της Άννας, όμως, ο Χρήστος θα βρεθεί μάρτυρας σε μια συνομιλία της Βίκυς και του Λευτέρη… Θα ανακαλύψει τις ψευδαισθήσεις της; Την ίδια ώρα ο Πέτρος θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για το παρελθόν της Αθηνάς. Θα καταφέρει να μάθει αυτήν την φορά, ποια πραγματικά είναι;

Η επιστροφή εξελίξεις

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136
Ο Πέτρος προσπαθεί να μάθει απ’ τον Ζερβό αν η Αθηνά έχει κάποια σχέση με την Λυδία. Θα συνεχίσει ο Ζερβός να την καλύπτει ή θα την ξεσκεπάσει; Παράλληλα η Αθηνά συνεχίζει να ρίχνει σπόρους αμφιβολίας για το ποιόν του Πέτρου, στα κοντινά του πρόσωπα και ο Πέτρος φαίνεται πως αρχίζει να χάνει την μάχη, σε αντίθεση με τον Ορέστη που ολοένα κερδίζει έδαφος στην καρδιά των παιδιών του, αλλά και της Έλενας. Η Δανάη και ο Παύλος συγκρούονται για το σκηνικό με το φιλί της Αθηνάς και του Πέτρου. Η Βίκυ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τρομακτική πιθανότητα να είναι η ίδια ένοχη για τις επιθέσεις. Είναι η αλήθεια ή ένα ακόμα προϊόν της εύθραυστης ψυχικής της υγείας;.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137
Τα παιδιά είναι διχασμένα μπροστά στην πιθανότητα ο Πέτρος να έχει απατήσει την Έλενα με την Αθηνά. Ο Παύλος που είναι σίγουρος για την αθωότητά του, θέλει να φιλοξενήσουν τον Πέτρο στο σπίτι τους. Ο Πέτρος ωστόσο προτιμά να μείνει σε ξενοδοχείο και καταλήγει στο ίδιο που μένει ο Στέφανος με την Αθηνά. Ο Στέφανος έντρομος παρακαλεί την Αθηνά να φύγουν αλλά εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά. Ο Βογιατζής μέσα από την φυλακή κάνει απεγνωσμένη έκκληση στον Ζερβό να τον προστατέψει επειδή κινδυνεύει η ζωή του. Στο μεταξύ η δίκη για τον πυροβολισμό του Παύλου πλησιάζει, γεγονός που αγχώνει την Έλενα. Ο Παύλος δίνει στην Αθηνά την ευκαιρία να ακούσει και τη δική της πλευρά για τον Πέτρο. Η Αθηνά βλέπει στα χέρια του το κουτί της Λυδίας και λυγίζει. Έφτασε η ώρα να του πει την αλήθεια για τη μητέρα του;

Η επιστροφή - Αποκλειστικό βόμβα! Ο Παύλος κλείνει στην φυλακή την Έλενα!

Aποκλειστικό βόμβα με την σειρά του ΑΝΤ1, η Επιστροφή! Ο Παύλος κλείνει στην φυλακή την Έλενα!

Η αλήθεια βγήκε στο φως και τώρα ο Παύλος με την Αθηνά ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να πάρουν εκδίκηση από αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους για τα δεινά που τους συνέβησαν... Πρώτος στόχος τους είναι η Ελενα, την οποία θα κλείσουν στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλα όσα θα συμβούν, όπως και όλες τις εξελίξεις!


Η Αθηνά αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Παύλο για τη συγγένειά τους! «Είχα μία αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιό της και εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Θύμωσα και αποφάσισα να τον εκδικηθώ! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, τον Ανδρέα, τον οποίο είχαν διώξει οι γονείς μου, πολλά χρόνια πριν πεθάνει η αδελφή μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και πως το παιδί το έδωσε σε εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, αυτοκτόνησε... Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου», του λέει και του δίνει το χαρτί της γέννησης.

Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Παράλληλα, συνειδητοποιεί ότι ακόμα και ο ερχομός του στο σπίτι του Κορωναίου δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε ως τώρα, αφού όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο του Αντώνη για να εκδικηθεί την οικογένεια του Ορέστη!

Την ίδια ώρα και ο Πέτρος μαθαίνει από τον Ζερβό πως η Αθηνά ήταν αδελφή της Λυδίας και πως εκείνη έχει έρθει για να τον εκδικηθεί, επειδή τον θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την τραγωδία. Ετσι αποφασίζει να συναντήσει την Αθηνά και αυτή τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο… Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τον Παύλο, την ώρα που ο Ζερβός αποκαλύπτει στον Πέτρο τη δική του σχέση με τη Λυδία και την Αθηνά.

Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα κάνουν μια συνάντηση, που θα ανοίξει νέους λογαριασμούς. «Εμαθα από την Αθηνά ότι είμαι ανιψιός της! Επίσης έμαθα πως είχες σχέση με τη μητέρα μου, την οποία δεν γνώρισα ποτέ, γιατί αυτοκτόνησε εξαιτίας σου! Είναι αλήθεια όλα αυτά;» τον ρωτάει και ο Πέτρος του απαντά: «Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά! Τώρα τα έμαθα κι εγώ... Είναι αλήθεια πως είχαμε σχέσεις με τη Λυδία, αλλά...», πάει να πει και ο Παύλος τον κόβει: «Αλλά, τι; Θα πεις ότι δεν φταις εσύ που αυτοκτόνησε; Δεν γούσταρες την Ελενα από παλιά; Γιατί κορόιδευες τη μάνα μου και δεν την παρατούσες στην ησυχία της; Της έδινες δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είστε μαζί και εσύ έκανες όνειρα με την Ελενα! Εσείς σκοτώσατε τη μάνα μου! Εσύ φταις που πέθανε, που δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω ποτέ! Λυπάμαι, αλήθεια λυπάμαι, γιατί σε πίστεψα και σε εμπιστεύτηκα και εσύ έπαιξες ένα τόσο βρόμικο παιχνίδι». Πιάνει τον Πέτρο από τον λαιμό και του λέει: «Εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε! Τώρα θα έχεις κι εμένα απέναντί σου και θα πληρώσεις για όσα έκανες».

Παράλληλα ο Πέτρος προσπαθεί να βρει αν η Αθηνά εμπλέκεται στις επιθέσεις της οικογένειας, ενώ ο Ζερβός κρατά στα χέρια του κάτι πολύτιμο για το μέλλον του Ορέστη. Ο Παύλος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ελενα την πραγματική του ταυτότητα και εκείνη σοκάρεται, όταν μαθαίνει την αλήθεια για την Αθηνά, ενώ κατηγορεί τον Πέτρο ως υπεύθυνο για το μίσος που έτρεφε η Λυδία στο πρόσωπό της.

Ο Νικήτας πληροφορείται από την Ελενα τις αποκαλύψεις για τον Παύλο και την Αθηνά και αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Πέτρο. Ο Παύλος, επηρεασμένος από την άποψη της Αθηνάς, την υποστηρίζει και έρχεται σε σύγκρουση με τη Δανάη. «Ελα, βρε συ, Παύλο, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Πέτρος, τον αδικείς», του λέει, αλλά εκείνος θυμώνει περισσότερο: «Τον αδικώ; Εξαιτίας του πέθανε η μάνα μου! Δεν τη γνώρισα ποτέ! Αν την είχα στη ζωή μου, τίποτα άσχημο δεν θα μου είχε συμβεί! Δεν θα έμπλεκα ποτέ μαζί σας», λέει πάνω στα νεύρα του και η Δανάη πληγώνεται.

Παράλληλα η Ελενα φαίνεται να βρίσκει ένα σημείο επαφής με τον Ορέστη, αντίθετα ο Πέτρος φαίνεται να χάνει ακόμα και την εμπιστοσύνη του Νικήτα... Ομως ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και να καθαρίσει το όνομά του από όλη αυτή την πλεκτάνη που στήθηκε στην πλάτη του.

Καρέ καρέ το σχέδιο εκδίκησης

Και ενώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις αποκαλύψεις της Αθηνάς, αλλά και την πραγματική ταυτότητα του Παύλου, παράλληλα έχει φτάσει και η δίκη για τον πυροβολισμό της Ελενας στον νεαρό. Η ίδια ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς φοβάται πως θα μπει στη φυλακή, παρόλο που στην κατάθεσή του ο Παύλος είχε ισχυριστεί πως δεν του επιτέθηκε εκείνη! Ομως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι πια το ίδιο. Και αυτό, γιατί η Αθηνά πείθει τον Παύλο να τιμωρήσουν την Ελενα. «Εχει μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας σου... Θα το αφήσεις να περάσει έτσι; Θα την αφήσεις να κυκλοφορεί ελεύθερη, ενώ προσπάθησε να σε σκοτώσει; Δεν έγινε επίτηδες η επίθεση, Παύλο, ήμουν μπροστά και είδα πώς έγινε όλο το σκηνικό», του λέει, αλλά εκείνος έχει ενδοιασμούς: «Εχω κάνει πολλά στην Ελενα και την πλήγωσα, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι με πυροβόλησε επίτηδες». Η Αθηνά γίνεται έξω φρενών: «Ετσι πιστεύεις; Θέλεις να σου θυμίσω πώς σου συμπεριφέρθηκε όταν έμαθε πως δεν είσαι γιος της; Η μήπως να σου θυμίσω ότι δεν σε ήθελε στο πλευρό της κόρης της; Παύλο, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια, είναι μπροστά σου! Ποτέ της δεν σε δέχτηκε και θα έκανε τα πάντα για να σε απομακρύνει από την οικογένειά της». Ο Παύλος τελικά πείθεται και έτσι στο δικαστήριο -προς έκπληξη όλων- καταθέτει κατά της Ελενας, με αποτέλεσμα ο δικαστής να αποφασίσει τη φυλάκισή της! Νέο δράμα πέφτει πάνω στα κεφάλια των Κορωναίων...

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου και το TVΣίριαλ