Πέτα τη Φριτέζα: Αποκαλύπτεται το μυστικό του στρατηγού! Όλες οι εξελίξεις!

Τι θα δούμε;

Πέτα τη Φριτέζα: Αποκαλύπτεται το μυστικό του στρατηγού! Όλες οι εξελίξεις!

Το μυστικό του στρατηγού αποκαλύπτεται στο σημερινό επεισόδιο «Πέτα τη φριτέζα» στον ΑΝΤ1!

Όλες οι εξελίξεις!

Δευτέρα 13 Μαΐου (21:45)
Επεισόδιο 53: Τρέσα με άρωμα «Σαρδέλ»
Μια μυστηριώδης ξανθιά τρέσα γίνεται αντιληπτή απ’ τον Αντρέα και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν. Κυρίως επειδή η εν λόγω τρέσα θα πέσει στα περίεργα χέρια της Ζαμπέλας.

Παράλληλα ο Κίμωνας έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Σωκράτη και για πρώτη φορά επικοινωνεί με τη μητέρα του μαθαίνοντας κάτι που του αλλάζει όλο το σκεπτικό για κείνη.

Ο Αντρέας προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το μυστικό που του φυλάει ο στρατηγός Στούμπος αλλά τα βρίσκει σκούρα. Από σπόντα, τελικά, το μυστικό αποκαλύπτεται από τον στρατηγό στον πλέον λάθος άνθρωπο…

Πέτα τη φριτέζα: Ο Ηλίας Μουλάς μας αποκαλύπτει αν θα καταφέρουν να πάρουν το αστέρι!

Ο Ηλίας Μουλάς από την σειρά «Πέτα τη φριτέζα» στον ΑΝΤ1 μας αποκάλυψε αν θα πάρουν το αστέρι.

Τον απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη και δίνει μια συνέντευξη γεμάτη χιούμορ και φαντασία και απαντά τελικά στο αν η Λαγουδέρα θα πάρει τελικά αστέρι Michelin;

Γεννήθηκες στη Γερμανία;
«Γεννήθηκα στο Αχιμ της Γερμανίας, μετά όμως ήρθα στην Ελλάδα, έχω μεγαλώσει στο Γκύζη. Εκεί πήγα στο σχολείο. Η καταγωγή μου όμως είναι από την Ικαρία. Είναι λίγο μπερδεμένα όλα μαζί».

Και φέτος είσαι στο Φτασμένο...
«Τρελό γεωγραφικό ταξίδι. Το Φτασμένο είναι ένα τρελό χωριό που όποιος έρχεται περνάει μοναδικά. Να περάσετε να μας δείτε. Παλεύουμε να δούμε το μέλλον της όμορφης ταβέρνας μας, η αλήθεια είναι πως έχουμε μεγάλα όνειρα».

undefined

Θα πάρετε το αστέρι;
«Δεν είναι εύκολο! Ελάχιστα εστιατόρια στη χώρα το έχουν κατακτήσει. Τέσσερα; Πέντε; Παρά ταύτα, εμείς αποφασίσαμε όχι μόνο να γίνει καλύτερο το μενού και να φύγουν τα λάδια αλλά να κατακτήσουμε και το αστέρι. Με τη βοήθεια του Κίμωνα πιστεύουμε πως θα γίνει. Μπορεί ο θείος να είναι δύσπιστος απέναντί του αλλά εμείς ξέρουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Λάκης όμως τι σχέση έχει με αστέρια Michelin.;
«Ο Λάκης είναι ένα παιδί της επαρχίας. Ενα παιδί μέσα στην τρελή χαρά, που ενώ κόβει το μυαλό του, θα πει σε άσχετη στιγμή την κοτσάνα του, καταλαβαίνει πολλά αλλά δεν τα λέει. Αγαπάει πολύ τον θείο του και τον ξάδελφό του. Μπορεί να ξεχωρίσει το καλό με το κακό, δηλαδή τους γονείς του με τον θείο και ξάδελφό του. Είναι απόλυτος και γι’ αυτό τους έχει παρατήσει και ζει με τον θείο του που μπορεί να είναι λίγο γκρινιάρης αλλά έχει καλή καρδιά».

Δεν βλέπουμε τέτοια πρότυπα γύρω μας. Δεν υπάρχουν πολλοί που να γυρνάνε την πλάτη στην οικογένειά τους.
«Είναι το πρότυπο του λαϊκού παιδιού που θα παλέψει ντόμπρα και σταράτα για το καλό του τόπου. Ελπίζω πως υπάρχει γύρω μας. Στην επαρχία πάντως τα πράγματα είναι πιο καθαρά. Εκεί ο κόσμος λέει αυτό που πιστεύει και νιώθει. Στις μεγάλες πόλεις είμαστε πάντα όλοι καλά μεταξύ μας και αναγκαστικά γινόμαστε λίγο χαμαιλέοντες, για να επιβιώσουμε».

Μου δίνεις πάντως την εντύπωση πως έχεις πολλά κοινά με τον Λάκη.
«Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου. Μου αρέσουν οι παραδόσεις και αγαπώ το χωριό μου. Μου αρέσει να πηγαίνω εκεί, ειδικά σε μεγάλες γιορτές».

Με τον Σωκράτη όμως τι γίνεται; Διεκδικείτε την ίδια γυναίκα.
«Ο καλύτερος ας κερδίσει...».

Πίστευα πως θα αποχωρήσεις γνωρίζοντας την αδυναμία που του έχεις.
«Αν δω πως όντως έχει ελπίδες, θα κάνω πίσω. Θα τον υπερασπιστώ όσο πρέπει. Οπως είχα πει και σε ένα επεισόδιο, είμαι δίπλα του από μικρό παιδί. Κανείς δεν θα πειράξει τον ξάδελφό μου. Μέχρι στιγμής πάντως και οι δύο το παλεύουμε αλλά η κοπέλα είναι αλλού».

Τελικά, μάλλον αυτά τα ξαδέλφια θα μείνουν στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
«Λέμε συχνά πως είμαστε τα “ερωτικά ξαδέλφια”, όμως όλοι μάς διορθώνουν και λένε πως είμαστε “ζαβά ξαδέλφια”. Οπως και να έχει, με τον Λεωνίδα Μαράκη γνωριζόμαστε από τη “Ραχούλα”, οπότε όταν προέκυψε αυτή η δουλειά, η χαρά μας ήταν μεγάλη. Καταλάβαμε τη σχέση που έπρεπε να δημιουργήσουμε μεταξύ μας λόγω της συγγένειας. Είμαστε και οι δύο ανοιχτοί στις προτάσεις του άλλου. Συζητάμε τα πάντα πριν από κάθε σκηνή».

Και κάπως έτσι προκύπτουν οι τέλειες συνεργασίες;
«Ακριβώς έτσι».

undefined

Τι εξελίξεις να περιμένουμε στο μέλλον σχετικά με τον Λάκη; Τι θα κάνει;
«Δεν έχω ιδέα. Ελπίζω να σοβαρευτεί και να βρει μια γυναίκα. Το σίγουρο είναι πως όλοι δουλεύουν για το καλό του μαγαζιού».

Λαμβάνεις την αγάπη του κόσμου;
«Ενας κύριος με σταμάτησε πριν λίγο καιρό και με ευχαρίστησε γιατί τον κάνω και γελάει σε μια φάση που περνάει πολύ δύσκολα. Μου άλλαξε όλη μου τη μέρα».

Το γεγονός πως η «Φριτέζα» παίζει από την αρχή της σεζόν απέναντι από ριάλιτι, σε έχει προβληματίσει;
«Σε καμία περίπτωση δεν είναι αδικία. Για να βάζουν τέτοιου είδους προϊόντα απέναντί μας σημαίνει πως ξέρουν ότι είμαστε επίσης δυνατοί».

Πόσες ώρες γυρισμάτων έχετε καθημερινά;
«Πολλές αλλά επειδή έχουμε δέσει μεταξύ μας, όχι μόνο οι ηθοποιοί αλλά και οι τεχνικοί, παραγωγή και όλοι περνάμε πραγματικά πολύ ωραία και πολύ δημιουργικά».

Πώς να μην είναι δημιουργικά με τόσους «δασκάλους» γύρω σας;
«Αυτό εννοείται! Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερες συνθήκες γενικότερα».

Εμαθες να μαγειρεύεις;
«Κάνω εκπληκτικό τοστ. Το τοστ μου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο (γέλια). Και όσο μου αρέσει το φαγητό και να απολαμβάνω περίεργες κουζίνες, τόσο βαριέμαι να μαγειρεύω».

Τι να περιμένουμε στο μέλλον από εσένα;
«Πολλά πράγματα είναι στα σκαριά αλλά τίποτα ανακοινώσιμο προς το παρόν».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ