Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εlif: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 15/5! Τελειώνει την σχέση της με τον Βεϊσέλ η Τουλάι!

Τι θα δούμε σήμερα;

Εlif: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 15/5! Τελειώνει την σχέση της με τον Βεϊσέλ η Τουλάι!
TV24 15.05.2019 08:03

Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη για το επεισόδιο της Elif σήμερα 15/5! H Toυλάι «τελειώνει» τον Βεϊσέλ.

Τι θα συμβεί σήμερα;

Τετάρτη 15/5
Επεισόδιο 335

Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως έπρεπε να δωροδοκήσει τους άντρες του Νετζντέτ για να τους ξεφορτωθεί και πως δεν είχε άλλη επιλογή αλλά η Τουλάι νιώθει μεγάλη λύπη επειδή ανακάλυψε πως ο Βεϊσέλ της είπε ψέματα για άλλη μια φορά.

Του λέει πως δεν θα ξεχάσει ότι έκανε και πως η σχέση τους έφτασε στο τέλος. Η Τουλάι φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τη Φεριντέ πως εγκατέλειψε τον Βεϊσέλ. Η Φεριντέ της προτείνει να μείνει σπίτι της. Ο Μουράτ αισθάνεται ντροπή για ότι έκανε ο πατέρας του. Η Φεριντέ και η Μελέκ του εξηγούν πως δεν είναι δικό του το λάθος και πως όλα θα πάνε καλά. Οι τρεις τους πηγαίνουν στο σπίτι της Φεριντέ και προσπαθούν να σχεδιάσουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επισκέπτονται την Αλιγιέ. Η Αλιγιέ πονάει και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επειδή δεν μπορεί να κουνήσει την αριστερή πλευρά της.

Η Αλιγιέ ζητάει συγνώμη στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως όλα ανήκουν στο παρελθόν. Ο Σελίμ και ο Κενάν σκέφτονται πως πρέπει να βρουν μια νοσοκόμα για την Αλιγιέ. Καθώς το συζητούν εμφανίζεται η Ζεϊνέπ και τους λέει πως το καλύτερο θα ήταν να φροντίσει εκείνη την Αλιγιέ.

Η Αρζού αποφυλακίζεται και ο Νετζντέτ είναι στο πλευρό της μαζί με τον Ερκούτ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βλέπει στο σπίτι την Γκόντζα και της λέει πως σύντομα θα χάσει τα πλούτη και την πολυτέλεια από τη ζωή της αλλά η Γκόντζα δεν της δίνει καμία σημασία.

Η Αρζού θέλει να βρει την Ελίφ και τηλεφωνεί στη Σεχέρ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα για την Ελίφ. Η Γκόντζα προσπαθεί να σώσει την Ελίφ αλλά τις πιάνει ο Νετζντέτ και τις κλειδώνει στην αποθήκη. Επιστρέφοντας από την αποθήκη ο Νετζντέτ βλέπει την Αρζού και όταν εκείνη τον ρωτάει αν ξέρει που είναι η Ελίφ, ο Νετζντέτ δηλώνει πως δεν έχει ιδέα. Ο Kεμάλ, ο αλκοολικός αδελφός της Ναζάν, μιας υπηρέτριας του Νετζντέτ, έρχεται για να της ζητήσει χρήματα. Ο Νετζντέτ τον βλέπει και του υπόσχεται πολλά λεφτά αν αναλάβει να ξεφορτωθεί την Ελίφ. Ο Kεμάλ δέχεται την πρότασή του.

Η Σεχέρ θυμώνει επειδή η Αρζού την κάλεσα για να τη ρωτήσει για την Ελίφ και φοβάται μήπως ανακαλύψει πως η Νουρτέν ήταν αδελφή της. Η Τουλάι φτάνει λυπημένη στο σπίτι της Φεριντέ. Η Μελέκ την παρηγορεί αλλά η Τουλάι είναι αποφασισμένη να μην συγχωρήσει τον Βεϊσέλ.

Η Μελέκ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να πάρει πληροφορίες για την υπόθεση της Ελίφ αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Η Μελέκ μαθαίνει πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της. Η Αρζού μαθαίνει από το προσωπικό πως η Γκόντζα είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Πηγαίνει αμέσως εκεί και πείθει τον σωματοφύλακα του Νετζντέτ να την αφήσει να μπει. Όταν η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως αυτό θα είναι το μέλλον της, εκείνη της απαντάει πως ο Νετζντέτ της έκρυψε την Ελίφ και μόλις την έδιωξε μακριά. Η Αρζού ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ και εκείνος τη διώχνει.

Ο Κεμάλ έχει δύο κόρες, μια μεγάλη και ένα κοριτσάκι. Η Ελίφ δεν ξέρει που την πηγαίνει ο Κεμάλ αλλά είναι χαρούμενη που βγήκε επιτέλους από την αποθήκη… Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Star, Elif! Όλο το ρεπορτάζ με την Μελέκ να είναι στο ψυχιατρείο και την Αρζού στην φυλακή!

Η δεύτερη εξαφάνιση της Ελίφ φτάνει τη Μελέκ στα όριά της με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό και να οδηγηθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ψυχιατρείο! Από την άλλη, η Αρζού κατηγορείται για τον θάνατο του Μουχσίν και της Νουρτέν και οδηγείται στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

Κι ενώ τηλεφωνούν στον Κενάν από την αστυνομία ότι η Ελίφ βρέθηκε, εκείνος σπεύδει αμέσως εκεί αλλά το παιδί έχει εξαφανιστεί! Ο άντρας γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη που τη βλέπουν ζωντανή, αλλά τρελαίνονται από την αγωνία τους που χάθηκε ξανά.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ, όμως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στο μεταξύ, η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και ότι θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν έχει την Ελίφ, αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και λέει στον Μουχσίν πως η Ελίφ το έσκασε και ότι τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία οι γονείς της μικρής. Καθώς αναχωρούν, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο και η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται πού είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ ότι προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως φοβάται μήπως πάει φυλακή. Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Η αστυνομία αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας.

Η ΜΕΛΕΚ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική και της περνάνε ζουρλομανδύα, ενώ εκείνη επιμένει να θέλει να δει το παιδί της. Στο μεταξύ, η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα, αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκοντζά χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει έτσι! Στο μεταξύ, η Γκοντζά ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Εναν μήνα μετά τα γεγονότα, η Γκοντζά με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή, ενώ η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Άσχημος τσακωμός για Νουρτέν και Αρζού!

Elif: Βόμβα! Η Αρζού δηλητηριάζει την Ζεϊνέπ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεοπτικών εξελίξεων στο Youweekly.gr

Share