Τατουάζ: Εξελίξεις-σοκ απόψε 16/5! Ο Ορφέας έτοιμος για τη δολοφονία της Άννας!

Τι θα δούμε απόψε;

Τατουάζ: Εξελίξεις-σοκ απόψε 16/5! Ο Ορφέας έτοιμος για τη δολοφονία της Άννας!

Σοκάρουν οι εξελίξεις σήμερα 16/5 για την αγαπημένη σειρά του Alpha tv, Τατουάζ, με τον Ορφέα να είναι έτοιμος για τη δολοφονία της Άννας!

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε...

Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 21:50

Επεισόδια: 253+254

Ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στη σχολή χορού της Άννας και είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιήσει τα δολοφονικά του σχέδια. Ο ξαφνικός ερχομός της Νικόλ θα τον καθυστερήσει για λίγο, αλλά περιμένει με υπομονή τη στιγμή που θα βρει την Άννα μόνη για να τη σκοτώσει. Ο πόνος της Αθηνάς και των γονιών του Νικόλα, είναι αξεπέραστος και όλοι προσπαθούν με όση δύναμη τους έχει απομείνει να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Στο μεταξύ, η Τατιάνα επισκέπτεται τον Τόνυ στο κρατητήριο και η ντροπή του γι΄ αυτό που έχει συμβεί είναι μεγάλη. Η Τατιάνα, παρά τη σύγκρουση που γίνεται μέσα της, παραμένει στο πλευρό του, ενώ ο Σέκερης την προειδοποιεί πως η στάση της βλάπτει τη θέση της στην αστυνομία και την καριέρα της. Ο Παύλος έχει πληγωθεί πολύ με την άρνηση της Ελένης να τον πάρει μαζί της στο Λονδίνο, ενώ ο Αλέξανδρος και η Αφροδίτη παίρνουν το μέρος της και τον βάζουν στη θέση του. Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, η Όλγα πάει απροειδοποίητα στο μαγαζί του Στέφανου και τον βρίσκει με τη Νικόλ.

Η Όλγα βγαίνει εκτός εαυτού από το θέαμα που αντικρίζει, δεν δίνει κανένα περιθώριο στον Στέφανο να της εξηγήσει, τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι. Η αστυνομία είναι στα ίχνη του δολοφόνου του Νικόλα και η Αθηνά αδημονεί για την ώρα της σύλληψης. Η Μαργκώ ενημερώνεται για τη σύλληψη του Τόνυ κι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Τατιάνας, αλλά η προσπάθειά της πέφτει στο κενό. Η Ελένη ομολογεί στη Βέρα ότι θέλει να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο κι εκείνη την φέρνει σε επαφή με τον Πέτρο για να της βρει δουλειά. Η Ειρήνη χάνει τα μυαλά της με έναν νέο συνάδελφο! Η Άννα που ενημερώνεται για την κατάθλιψη της Αμαλίας, της ζητά να μην παραιτηθεί και να το παλέψει. Ο Ορφέας, έξαλλος από την αποτυχημένη απόπειρα προς την Άννα, ξεσπά στο επόμενό του θύμα... Η Όλγα φτάνει στην Αίγινα κι ανακοινώνει στην Άννα και τον Αλέξανδρο πως ο γάμος της με τον Στέφανο ακυρώνεται. Ο Τόνυ αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Τατιάνα. Ποιο πρόσωπο-κλειδί αποχωρεί από τη σειρά;

Το τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Αιματηρή επίθεση στη Μάρθα! Το σχέδιο θανάτου του Ορφέα!

Σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό για το Τατουάζ του Alpha tv! Αιματηρή επίθεση στην Μάρθα, το σχέδιο θανάτου του Ορφέα.

Αγωνία για την οικογένεια Μελά.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Για ακόμα μια φορά η οικογένεια Μελά θα βρεθεί στο στόχαστρο της δολοφονικής μανίας του Ορφέα, ο οποίος τώρα αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τη Μάρθα! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό!

Ο Ορφέας κρατάει με το ζόρι μαζί του τον Λευτέρη στο σπίτι στον Διόνυσο και με εκβιασμούς προσπαθεί να τον πείσει να πάει στο Λονδίνο και να σκοτώσει την Ελένη. Εκείνος βλέποντας πως δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, του λέει ψέματα: «Εντάξει, θα το κάνω! Θα σκοτώσω την Ελένη». Την ίδια ώρα, η Μάρθα λυσσάει να μάθει τι μέρους του λόγου είναι η Τζέσικα και στέλνει την Αφροδίτη να συλλέξει πληροφορίες. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της έχει μπλέξει με μια 35χρονη! Από την άλλη, ο Σωκράτης υποψιάζεται ότι η Χριστίνα έχει συχνές επαφές με τον Ορφέα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Την ίδια ώρα ο Ορφέας συνειδητοποιεί το ψέμα του Λευτέρη και τον επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις. Η Ελένη κλείνει τη δουλειά στο Λονδίνο και αποφασισμένη γυρίζει για να το ανακοινώσει στους δικούς της. «Αποφάσισα να πάω να ζήσω μόνιμα στο Λονδίνο! Βρήκα μια πολύ καλή δουλειά και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνω νέα αρχή! Κουράστηκα με όσα έγιναν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο», τους λέει, αλλά ο Παύλος αντιδράει: «Πού θα φύγεις παιδί μου τόσο μακριά από εμάς; Δεν θα φύγεις, δεν σου το επιτρέπω και τελείωσε η κουβέντα». Εκείνη όμως επιμένει: «Καλό θα είναι να δεχτείς την απόφασή μου! Θα φύγω, πάει και τελείωσε». Ο Ορφέας είναι πλέον ασταμάτητος κι αφού η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει, συνεχίζει τη δολοφονική του δράση σκοτώνοντας μια φαρμακοποιό. Αυτή τη φορά όμως στη σκηνή του φόνου θα βρεθεί κι ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ο Σέκερης είναι σε απόγνωση. Η Χριστίνα προμοτάρει την κυκλοφορία του βιβλίου και η Ελένη γίνεται έξαλλη. Η αστυνομία καταλαβαίνει ότι η Χριστίνα έχει επαφές με τον Ορφέα και την καλεί για ανάκριση! Την ίδια στιγμή ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο του τη... Μάρθα και ένας νέος κύκλος αίματος για την οικογένεια Μελά μόλις ξεκίνησε, ενώ ο Αλέξανδρος με την Αννα προσπαθούν να σώσουν τη Μάρθα προτού να είναι αργά...

«Δεν μπορώ μακριά σου»

Η Ολγα είναι πεπεισμένη πως κάτι «παίζει» μεταξύ Στέφανου και Νικόλ και αποφασίζει να χωρίσει οριστικά. Εκείνος, αγανακτισμένος από τη στάση της, βγαίνει ραντεβού με τη Νίκη και αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα! «Σε σιχαίνομαι, δεν θέλω να σε δω ξανά μπροστά μου», του λέει όταν το μαθαίνει και τον διώχνει, ενώ ακυρώνει τον γάμο τους. Ο Στέφανος προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά είναι απελπισμένος γιατί εκείνη δεν θέλει να ακούσει κουβέντα, ενώ και οι προσπάθειες της Αννας και του Αλέξανδρου για να τους τα ξαναβρούν, πέφτουν στο κενό. Η Ολγα, παρά την εγκυμοσύνη της, είναι αποφασισμένη να χωρίσει: «Δεν γυρίζω πίσω! Θα μεγαλώσω μόνη μου το παιδί, αλλά τέτοια κοροϊδία δεν την ανέχομαι! Με απάτησε και αυτό είναι ασυγχώρητο», ισχυρίζεται. Την ίδια ώρα ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στη Νίκη πως δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα πέρα από την Ολγα. Η Μαργκώ, πεπεισμένη πως ο Πέτρος είναι πια με το μέρος της, αρχίζει να τον εμπιστεύεται τυφλά, ενώ και ο Αχιλλέας, ο νέος συνεργάτης του Αλέξανδρου, κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του. Ο Στέφανος κάνει μια κίνηση απελπισίας προκειμένου να πείσει την Ολγα να γυρίσει κοντά του και έτσι πάει στην Αίγινα, γεγονός που εξοργίζει την Ολγα. Ωστόσο η Αννα την πιέζει και της ζητάει να του δώσει μια ευκαιρία ώστε να μην έρθουν σε δύσκολη θέση εκείνη και ο Αλέξανδρος. Μια μικρή υποχώρηση της Ολγας και ο συγκινητικός τρόπος που τη διεκδικεί ο Στέφανος, ο οποίος παραδέχεται τις αστοχίες του, θα φέρουν απρόσμενο αποτέλεσμα στη σχέση του ζευγαριού. «Δεν μπορώ μακριά σου! Είσαι η γυναίκα της ζωής μου και δεν σε αλλάζω για καμία», της λέει και οι δυο τους τα βρίσκουν ξανά και ετοιμάζουν τον γάμο τους.