Elif: Φωτιά οι σημερινές εξελίξεις 16/5! Σε απελπισία η Μελέκ!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Φωτιά οι σημερινές εξελίξεις 16/5! Σε απελπισία η Μελέκ!

Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις-φωτιά για το επεισόδιο τηςElif του STAR σήμερα 16/5! Απελπισμένη η Μελέκ!

Τι θα συμβεί σήμερα;

Πέμπτη 16/5

Επεισόδιο 336

Ο Κεμάλ πηγαίνει την Ελίφ στο σπίτι του και τη συστήνει στη μικρή του κόρη, την Ιντζί. Η Μελέκ στενοχωριέται πολύ όταν μαθαίνει πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της. Καθώς μιλάει με τον αξιωματικό, έρχεται ο Κενάν και της εξηγεί πως δεν της είπε την αλήθεια για την Ελίφ επειδή δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η Μελέκ αισθάνεται απελπισία. Η Ελίφ λέει στην Ιντζί όλα όσα έχει περάσει και εκείνη εντυπωσιάζεται.

Η Ελίφ θέλει να φύγει και να αναζητήσει την οικογένειά της αλλά ο Κεμάλ έχει κλειδώσει την πόρτα. Ρωτάει την Ιντζί, που είναι τα κλειδιά αλλά εκείνη δεν ξέρει. Η Ιντζί λέει στην Ελίφ πως αν φύγει, ο πατέρας της θα τη δείρει.

Ο Κεμάλ επιστρέφει σπίτι και όταν διαπιστώνει πως η μεγάλη του κόρη, η Ασουμάν, δεν έχει επιστρέψει, τα βάζει με την Ιντζί. Η Ελίφ τρομάζει και εκείνη τη στιγμή επιστρέφει η Ασουμάν. Ο Κεμάλ χτυπάει άσχημα την Ασουμάν και η Ιντζί και η Ελίφ τρομάζουν.

Η Γκόντζα είναι ακόμα στην αποθήκη και δεν ξέρει τι να κάνει ενώ ανησυχεί και για την Ελίφ. Μετανιώνει που δεν πήγε την Ελίφ κατευθείαν στον Κενάν.

Αγκαλιάζει το παιχνίδι, που άφησε πίσω της η Ελίφ. Ο Ερκούτ έρχεται για να δει πως είναι η Γκόντζα και εκείνη τον παρακαλάει να την αφήσει να φύγει αλλά ο Ερκούτ αρνείται.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ φροντίζουν την Αλιγιέ και αποφασίζουν να μείνουν και άλλο στο κτήμα. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τη Μελέκ πως μπορεί να μείνει στο σπίτι της αν θέλει αλλά εκείνη της λέει πως είναι πολύ καλά στο σπίτι της Φεριντέ μαζί με την Τουλάι. Η Τουγτσέ νιώθει πως κανείς δεν της δίνει σημασία και ξεσπάει στη Σεχέρ. Ενώ ο Σελίμ ετοιμάζει τα φάρμακα της Αλιγιέ, η Τουγτσέ παίρνει κρυφά το τηλέφωνο του και καλεί τη μητέρα της.
Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως η Σεχέρ είναι πολύ λυπημένη από τότε που η αδελφή της και ο γαμπρός της σκοτώθηκαν. Η Αρζού συνειδητοποιεί πως η Σεχέρ ήταν αδελφή της Νουρτέ και όταν της τηλεφωνεί για να της δώσει συλλυπητήρια, η Σεχέρ μένει άφωνη. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ και ικετεύει να μιλήσει με την Τουλάι.

Εκείνη τη στιγμή επιστρέφει η Μελέκ από το αστυνομικό τμήμα και ο Βεϊσέλ της λέει πως έπρεπε να πουλήσει το εστιατόριο επειδή κινδύνευε η ζωή του.

Η Μελέκ του λέει πως δεν θέλει χρήματα από αυτόν, θέλει μόνο να μείνει μακριά από τις ζωές τους.

Η Τουλάι του λέει πως δεν πρόκειται να τον συγχωρήσει και πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει. Ο Βεϊσέλ δεν έχει άλλη επιλογή και φεύγει… Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Star, Elif! Όλο το ρεπορτάζ με την Μελέκ να είναι στο ψυχιατρείο και την Αρζού στην φυλακή!

Η δεύτερη εξαφάνιση της Ελίφ φτάνει τη Μελέκ στα όριά της με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό και να οδηγηθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ψυχιατρείο! Από την άλλη, η Αρζού κατηγορείται για τον θάνατο του Μουχσίν και της Νουρτέν και οδηγείται στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

Κι ενώ τηλεφωνούν στον Κενάν από την αστυνομία ότι η Ελίφ βρέθηκε, εκείνος σπεύδει αμέσως εκεί αλλά το παιδί έχει εξαφανιστεί! Ο άντρας γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη που τη βλέπουν ζωντανή, αλλά τρελαίνονται από την αγωνία τους που χάθηκε ξανά.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ, όμως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στο μεταξύ, η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και ότι θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν έχει την Ελίφ, αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και λέει στον Μουχσίν πως η Ελίφ το έσκασε και ότι τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία οι γονείς της μικρής. Καθώς αναχωρούν, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο και η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται πού είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ ότι προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως φοβάται μήπως πάει φυλακή. Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Η αστυνομία αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας.

Η ΜΕΛΕΚ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική και της περνάνε ζουρλομανδύα, ενώ εκείνη επιμένει να θέλει να δει το παιδί της. Στο μεταξύ, η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα, αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκοντζά χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει έτσι! Στο μεταξύ, η Γκοντζά ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Εναν μήνα μετά τα γεγονότα, η Γκοντζά με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή, ενώ η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν.