Τατουάζ: Εξέλιξη - ανατροπή σήμερα 20/5! Η Όλγα είναι αποφασισμένη να χωρίσει!

Χαμός στο επεισόδιο λίγο πριν το φινάλε!

Τατουάζ: Εξέλιξη - ανατροπή σήμερα 20/5! Η Όλγα είναι αποφασισμένη να χωρίσει!

Μια εξέλιξη ανατροπή θα δούμε σήμερα 20/5 στο Τατουάζ του Alpha tv! Η Όλγα είναι αποφασισμένη να χωρίσει....

Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 21:50
Επεισόδια: 255+256

Η Όλγα είναι πεπεισμένη πως κάτι «παίζει» μεταξύ Στέφανου και Νικόλ κι αποφασίζει να χωρίσει οριστικά. Ο Σωκράτης ακολουθεί τον Ορφέα μέσα στο δάσος με μοναδικό σκοπό να τον βγάλει από τη μέση! Η Αφροδίτη βλέπει ότι ο Παύλος φλερτάρει στο Facebook και το λέει στη Μάρθα! Η Ειρήνη βάζει στο στόχαστρο έναν συνάδερφό της κι αρχίζει την «ερωτική επίθεση». Ο Ορφέας συνεχίζει να τρομοκρατεί τον Λευτέρη και του επιτίθεται! Η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι ενός σεσημασμένου… Ο Στέφανος, αγανακτισμένος από τη στάση της Όλγας, βγαίνει ραντεβού με τη Νίκη! Ο Τόνυ εξομολογείται κάτι στην Τατιάνα που αλλάζει τα πάντα στη σχέση τους. Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις για όλη την εβδομάδα

Η Τατιάνα έκπληκτη και σοκαρισμένη ακούει από τον Τόνυ όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή του στη μεταφορά των όπλων, τον ρόλο της Μαργκώ, το Συμβούλιο και τη δολοφονία του Νικόλα. Αφού της εξομολογείται τα πάντα, στο τέλος της κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει ριζικά τις ζωές τους και πια η Τατιάνα πρέπει να πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση για το κοινό τους μέλλον. Ο Ορφέας κρατάει με το ζόρι, μαζί του, τον Λευτέρη στο σπίτι στον Διόνυσο και με εκβιασμούς προσπαθεί να τον πείσει να πάει στο Λονδίνο και να σκοτώσει την Ελένη. Στο μεταξύ, ο Στέφανος είναι απελπισμένος γιατί η Όλγα δεν θέλει να ακούσει κουβέντα, ενώ και οι προσπάθειες της Άννας και του Αλέξανδρου για να τους τα ξαναβρούν, πέφτουν στο κενό. Η Όλγα, θυμωμένη από τα ψέματα του Στέφανου και παρά την εγκυμοσύνη της, είναι αποφασισμένη να χωρίσει. Στο μεταξύ στο Λονδίνο, ο Μάριος αφήνει ένα σημείωμα στη Βέρα και τον Θεοχάρη και το σκάει από το σπίτι. Η Μαργκώ πάει στο σπίτι της Τατιάνας και της προσφέρει χρήματα για να αφήσει τον Τόνυ. Η Τατιάνα της ζητά 10 εκατομμύρια!

Τατουάζ - Αποκλειστικό! Τόνυ και Τατιάνα στη φυλακή! Το σχέδιο του Σέκερη....

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σειρά Τατουάζ του Alpha που σαρώνει! Τόνυ και Τατιάνα στη φυλακή, και ο Σέκερης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του!

Ο Τόνυ έχει πάρει την απόφασή του. Ακούει μόνο την καρδιά του και αυτή θέλει να ακολουθήσει με όποιο κόστος. Για πρώτη φορά όμως το ίδιο θέλει και η Τατιάνα, η οποία φτάνει στο σημείο να παρατήσει τα πάντα για χάρη του. Θα γίνουν άραγε όλα όπως τα σχεδιάζουν; (Διαβάστε την εξέλιξη)


Στο Λονδίνο η Μαργκώ παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν και δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο ο Τόνυ έχει αρχίσει και πουλάει ένα-ένα τα πλοία του: «Παιδάκι μου, πας καλά; Τι σε έπιασε και πουλάς τον στόλο σου; Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, μου λες;», του φωνάζει και φυσικά η σύγκρουση μεταξύ τους είναι για μια ακόμα φορά αναπόφευκτη: «Δικά μου είναι και δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι θα κάνω. Ο,τι θέλω θα τα κάνω. Θα τα πουλήσω, θα τα κάψω, θα τα βουλιάξω. Ο,τι γουστάρω, κατάλαβες;», της απαντάει.

Στιγμιότυπο από την σειρά του Alpha Τατουάζ

Την ίδια στιγμή ο Σέκερης παρακολουθεί πάντα τις τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στην Τατιάνα και τον Τόνυ και έχει ήδη μια εικόνα για το πώς είναι διαμορφωμένη η κατάσταση. Αυτό που τον ανησυχεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να επέμβει, όχι τόσο για τον Τόνυ Νίεβν όσο για την αστυνόμο Τατιάνα Δαμιανού.

Παράλληλα η Νικόλ, ανίδεη για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της, μεταφέρει στον Πέτρο την πληροφορία ότι η Μαργκώ έχει αποφασίσει να πουλάει όπλα μέσω του dark web. Στο μεταξύ, ο Τόνυ με την Τατιάνα ονειρεύονται το μέλλον τους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα και σχεδιάζουν τον τρόπο διαφυγής τους στο εξωτερικό: «Θέλω να τελειώσω την υπόθεση Ορφέα Μακρή. Είναι ένα στοίχημα για μένα, καθώς ο ίδιος είχε επιλέξει εμένα να απευθύνεται και μετά είμαστε ελεύθεροι. Σου το ορκίζομαι την επόμενη κιόλας στιγμή να έχουμε εξαφανιστεί, αφού έχω δώσει ήδη την παραίτηση μου», του υπόσχεται.

Στο μεταξύ ο Σέκερης καταλαβαίνει ότι ο Τόνυ ρευστοποιεί την περιουσία του και υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα: «Είμαι σίγουρος ότι ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό, αρχηγέ. Ο Τόνυ Νίβεν τα ξεπουλάει όλα. Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει, παρά μόνο για να φύγει και να εξαφανιστεί μαζί με την αστυνόμο Δαμιανού. Πρέπει να δράσουμε πριν είναι αργά, οργανωμένα και με διακριτικότητα», λέει στο τηλέφωνο ο ταξίαρχος.

Λίγο αργότερα ο Τόνυ με την Τατιάνα επιστρέφουν στο σπίτι τους βράδυ και αντιλαμβάνονται ότι κάποιος άλλος είναι μέσα στο σπίτι! Η Τατιάνα ως έμπειρη κάνει ησυχία και ερευνά τον χώρο. Μόλις καταλαβαίνουν ότι κάποιος ήταν εκεί και ήδη έχει φύγει, ψάχνουν και βρίσκουν έναν «κοριό» μέσα στο σπίτι: «Τι είναι αυτό πάλι;», ρωτάει ο Τόνυ; «Τι τι είναι, ρε Τονυ, η μάνα σου είναι. Τόσο απλό. Λες να σε άφηνε να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να ξέρει το κάθε σου βήμα;», του απαντάει η Τατιάνα. Ετσι και οι δύο υποψιάζονται πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μαργκώ, αλλά εκείνη το αρνείται και η εναλλακτική που ρίχνει στο τραπέζι θορυβεί τον Τόνυ: «Για να τελειώνουμε, δεν είμαι εγώ που σου έβαλε τον κοριό, αλλά μου αρέσει που το σκέφτεσαι κιόλας. Το Συμβούλιο, αγόρι μου. Το Συμβούλιο! Λες να σε άφηνε έτσι; Να κόβεις τις βόλτες σου με την μπατσίνα, να πουλάς και να ξεπουλάς τα καράβια που τους κάνουν τη δουλειά τους; Φοβάμαι Τόνυ και θα πρέπει να φοβάσαι κι εσύ. Πολύ...», του επισημαίνει έντρομη.

Ο Τόνυ κλονίζεται με όσα ακούει και λέει στην Τατιάνα ότι πρέπει να φύγουν το συντομότερο, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Ορφέα. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν ξεφεύγει από την αντίληψη του Σέκερη, ο οποίος κατόπιν εντολών αποφασίζει να προχωρήσει στη σύλληψή τους και φυσικά στη φυλάκιση και των δύο... Θα προλάβει όμως; Διαβάστε και το εξής ρεπορτάζ:Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Το άγρια βασανιστήρια του Ορφέα στον γιο του...

Η Ολγα & ο Στέφανος περιμένουν κοριτσάκι

Η εγκυμοσύνη της Ολγας προχωράει κανονικά και μάλιστα ήδη έχει απαλλαχθεί από τα προβλήματα που της είχαν δημιυργηθεί τους πρώτους μήνες. Ετσι, με πιο κέφι συνεχίζει τις προετοιμασίες της για τον γάμο, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Στέφανο που δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. «Καλές οι προετοιμασίες, αλλά θα πρέπει να πάμε και στον γυναικολόγο σου, να σε δει και να δούμε κι εμείς το φύλο του μωρού», της λέει. Η Ολγα είναι ενθουσιασμένη: «Ξέρω, θα ήθελες γιο, ε;», του λέει, αλλά ο Στέφανος της ξεκαθαρίζει: «Πραγματικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είσαι καλά εσύ και παιδί». Το ζευγάρι λίγο μετά πηγαίνει στον γιατρό, ο οποίος τους διαβεβαιώνει ότι η εγκυμοσύνη είναι τέλεια, το ίδιο και το έμβρυο: «Και βέβαια να σας πω ότι θα φέρετε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι», τους ανακοινώνει. Οι δυο τους χαμογελάνε, όμως σκέφτονται και τον τρόπο που θα το πουν στη Λήδα. Φυσικά οι φόβοι τους επαληθεύονται, καθώς μόλις η Λήδα μαθαίνει ότι θα αποκτήσει αδελφούλα μόνο χαρούμενη δεν δείχνει, αντίθετα αρχίζει ακόμα πιο πολλές γκρίνιες και ζήλιες.

Στιγμιότυπο από την σειρά του Alpha Τατουάζ

5 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  • Ο Ορφέας απάγει την Μάρθα κι ενώ όλη η οικογένεια ανησυχεί χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί, ο Ορφέας την έχει δεμένη μέσα σε μια άθλια αποθήκη. Ο Ορφέας μέσα στον παραλογισμό του την κατηγορεί για όλα, ενώ της ανακοινώνει πως σκοπεύει να τη σκοτώσει. Την τελευταία στιγμή η Μάρθα παίρνει ένα ρίσκο ζωής και θανάτου...
  • Η Αφροδίτη αποφασίζει να προχωρήσει με τον Χάρη και τον φέρνει σπίτι. Ο Παύλος συνεχίζει να τον βλέπει με στραβό μάτι. Λίγες μέρες μετά ο Παύλος έχει πιάσει την Αφροδίτη και τον Χάρη στο κρεβάτι του, μάλιστα είναι τόσο σοκαρισμένος και εξοργισμένος που δεν τους αφήνει να ντυθούν και τους «ανακρίνει» πασχίζοντας να φτάσει σε ένα συμπέρασμα για το πώς μπορεί η δική του κόρη να έχει γοητευτεί από έναν άντρα σαν τον Χάρη…
  • Η Χριστίνα έχει πάει στην αστυνομία, αποφασισμένη να καταδώσει τον Ορφέα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή της από οποιαδήποτε κατηγορία. Η Τατιάνα, σε συνεννόηση με τον Σέκερη, οργανώνει μια μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη του Ορφέα, αφού παίρνει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί από τη Χριστίνα. Αλλά για μια ακόμα φορά τους ξεφεύγει.
  • Ο Σωκράτης, μπερδεμένος μέσα στα παιχνίδια του μυαλού του, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και αυτός ο κύκλος των δολοφονιών δείχνει να μην έχει τέλος. Λίγο αργότερα παθαίνει κρίση μετά τη δολοφονία και αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία. Ετσι βρίσκεται στο κρατητήριο και η Τατιάνα τον αναλαμβάνει.
  • Η Αμαλία δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα χαλάσει το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σέκερη, που παρά τις αντιρρήσεις του, η Αμαλία τον αγνοεί, βγάζει εισιτήριο για Λονδίνο και φεύγει εσπευσμένα.