Η επιστροφή: Αποκλειστικό! Η Ευγενία Ξυγκόρου μας αποκαλύπτει τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Η επιστροφή: Αποκλειστικό! Η Ευγενία Ξυγκόρου μας αποκαλύπτει τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Η Ευγενία Ξυγκόρου πρωταγωνίστρια της Επιστροφής του ΑΝΤ1, μας αποκαλύπτει αποκλειστικά της ραγδαίες εξελίξεις της σειράς.

Η Δανάη Κορωναίου είναι ερωτευμένη και υπερασπίζεται τον έρωτά της με τον Παύλο με κάθε τρόπο, όμως η Ευγενία Ξυγκόρου που την υποδύεται θα ήθελε να είναι φίλη της για να της πει πως πρέπει επιτέλους να στρέψει την προσοχή της αλλού... Καλύτερα, όμως, να πάρει τον λόγο η ίδια!

Η επιστροφή Αποκλειστικό

Θεωρώ πως η «Επιστροφή» είναι από τα σίριαλ που φέτος «στοίχειωσαν» τον τηλεθεατή!
«Εμάς πάντως σίγουρα μας έχει στοιχειώσει. Γίνεται ο κακός χαμός, αλλά περνάμε ωραία. Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνειδητοποίησα μάλιστα πόσο μου έχουν λείψει οι συμπρωταγωνιστές μου».

Τον Ιούνιο, δηλαδή, τι θα συμβεί, που το σίριαλ θα ρίξει αυλαία;
«Έχουμε ήδη πει πως με ορισμένα άτομα θα κρατήσουμε επαφή, αλλά δεν τα ξέρει κανείς αυτά... Προσωπικά, πάντως, για να σώσω τον εαυτό μου από τη σίγουρη κατάθλιψη, θα πέσω με τα μούτρα στη σχολή μου».

Τι γίνεται, όμως, με την ηρωίδα σου; Η Δανάη διανύει καλύτερη περίοδο;
«Δεν θεωρώ πως έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, ούτε τον χώρο της σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Στον πρώτο κύκλο ανησυχούσε για τους δικούς της, να κρατήσει δεμένη την οικογένειά της, ενώ σε αυτόν, ξοδεύει την ενέργειά της στον Παύλο, στο να του σταθεί!».

Και ο Στέφανος, πάντως, με τη σειρά του, με έναν τρόπο στέκεται στη Δανάη;
«Η Δανάη όμως έχει αρχές. Ακόμα και εγώ συχνά απορώ μαζί της, με τον χαρακτήρα της».
Αν ήταν, δηλαδή, φίλη σου η Δανάη, τι θα τη συμβούλευες;
«Θα της έλεγα να σηκωθεί να φύγει με όλους αυτούς που έχει μπλέξει. Να αφήσει και τον Παύλο. Τον στήριξε, αλλά αφού δεν θέλει...».

Θα την έσπρωχνες προς τον Στέφανο;
«Θα την έσπρωχνα προς κάποιον άλλο άνθρωπο αλλά όχι προς τον Στέφανο, καθώς ακόμα δεν ξέρουμε τις προθέσεις του. Δείχνει, πάντως, να έχει αρχίσει να την ερωτεύεται, γιατί είναι καλή...».

Θα υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικά με τον Παύλο και τη συγγένειά του με την Αθηνά.
«Θα γίνει και αυτό και αφού συμβεί , θα ακολουθήσει ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη. Φυσικά και θα υπάρξει μεγάλη ένταση, καθώς μιλώντας ο Παύλος με την Αθηνά θα υπάρξουν κάποια flashback και εκείνη θα τον πείσει να το λύσουν μαζί. Θα κολλήσουν μεταξύ τους και θα έρθουν σε αντιπαράθεση με την Ελενα. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις. Θα αντιμετωπίσει ένα ζήτημα υγείας η Δανάη».

Που θα έχει αίσιο τέλος;
«Θα έχει αίσιο τέλος! Δεν γίνεται αυτά τα δυο παιδιά να είναι χώρια. Έχουν περάσει από σαράντα κύματα...».

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά τους κάνει άνω κάτω, γίνεται να μην την έχει υποψιαστεί κανείς από την οικογένεια;
«Από ό,τι θα δούμε, ο Πέτρος θα αρχίσει να αντιδρά πολύ απέναντι στις κινήσεις της Αθηνάς. Σε ό,τι αφορά τον ρόλο μου, η Δανάη δεν της δίνει σημασία, για αυτό και δεν την υποψιάζεται καν. Γενικά, δεν υποψιάζεται το κακό. Είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι».

Η σχέση της Δανάης με την Άννα σε τι επίπεδο θα κινηθεί;
«Θα έρθουν ξανά κοντά. Συγκεκριμένα, θα την πλησιάσει η Δανάη να ζητήσει τη γνώμη της και θα γίνουν ξανά φίλες. Χαίρομαι πολύ για αυτό».

Με όλα αυτά, βλέπουμε και τον Ορέστη να κερδίζει έδαφος.
«Αυτό ήθελε εξαρχής, να έρθουν τα πάνω κάτω, προκειμένου αυτός να κερδίσει έδαφος και στο σπίτι αλλά και στην εταιρεία».

Η επιστροφή Αποκλειστικό
Η επιστροφή Αποκλειστικό

Θέλει η Δανάη να δει ξανά τους γονείς της μαζί;
«Η Δανάη τον πατέρα της τον αγαπά, αλλά έχουν μαζευτεί πολλά. Παρόλο που θυμάται πώς τους μεγάλωσε και την αγάπη του προς τα παιδιά του, δεν μπορεί να ξεχάσει τι έχει συμβεί. Σαν να λέμε πως έχει αφήσει δυο εικόνες που συγκρούονται μονίμως. Η Δανάη σίγουρα δεν θέλει να μπει ξανά στο σπίτι τους ο Ορέστης, γιατί ξέρει πως ο Πέτρος είναι ο άνδρας που αξίζει στην Ελενα».

Η σχέση της Ελενας και του Πέτρου πώς θα κυλήσει;
«Μετά το περιστατικό με την Αθηνά, που είπε πως την έχει προσεγγίσει σεξουαλικά ο Πέτρος και εκείνη τον έχει απορρίψει, κλονίζεται λίγο η σχέση τους, αλλά όλα διορθώνονται».

Η σειρά θα έχει happy end;
«Το αξίζει, αλλά το happy end θα είναι προσωρινό. Τα προβλήματα αυτής της οικογένειας δεν εξαφανίζονται».

Μήπως αυτό σημαίνει πως η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;
«Όχι... Έτσι μας έχουν πει τουλάχιστον. Μέχρι το τέλος, πάντως, θα υπάρχουν εξελίξεις. Στα κόκκινα μέχρι το τέλος».

Έχοντας περάσει από μια τόσο σημαντική δουλειά στην αρχή της καριέρας σου, δεν θα πρέπει και η συνέχεια να είναι αντίστοιχη;
«Η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο, αλλά είναι και αρκετά παράξενο. Δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Η συνέχεια μπορεί να είναι εξίσου σημαντική στο θέατρο ή στον κινηματογράφο. Θα ήθελα, πάντως, ο επόμενος ρόλος να είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τη Δανάη. Ωστόσο, από την αρχή της σειράς είχα αποφασίσει να μη σκέφτομαι με ποιους δουλεύω, γιατί ήμουν σίγουρη πως θα κόμπλαρα αν σκεφτόμουν τι δουλειές έχει κάνει στο παρελθόν π.χ. η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ή ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος».

Μετά από όλα αυτά, πώς θα ήθελες να είναι το καλοκαίρι σου;
«Θα ήθελα να πάω στην Αίγινα, στο σπίτι μας, δίπλα στη θάλασσα...».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιστροφή - Σούπερ αποκλειστικό! Κραυγή απόγνωσης της Έλενας μέσα από τη φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Η επιστροφή του ΑΝΤ1! Η κραυγή απόγνωσης της Έλενας μέσα από τη φυλακή!

Η Αθηνά καταφέρνει να πείσει τον Παύλο να καταθέσει κατά της Ελενας στο δικαστήριο, για την υπόθεση του πυροβολισμού του και η γυναίκα τιμωρείται με φυλάκιση, την ίδια ώρα που η Δανάη θρηνεί και τον χαμό του αγέννητου παιδιού της!


Το κουβάρι των αποκαλύψεων έχει αρχίσει να ξετυλίγεται στην «Επιστροφή» και σιγά σιγά η σειρά μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε, που θα πέσει στα τέλη Ιουνίου.

Μετά τις αποκαλύψεις της Αθηνάς ότι ο Παύλος είναι ανιψιός της, ότι η Λυδία ήταν αδελφή της και ότι για τον θάνατό της ευθύνονται ο Πέτρος και η Ελενα, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο... Ο Παύλος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων, ενώ βάζει στο περιθώριο τον Πέτρο, που μέχρι πρότινος ήταν ο μόνος που εμπιστευόταν! «Εμαθα πως είχες σχέση με τη μητέρα μου, την οποία δεν γνώρισα ποτέ, γιατί αυτοκτόνησε εξαιτίας σου! Της έδινες το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είστε μαζί και εσύ έκανες όνειρα με την Ελενα! Εσείς σκοτώσατε τη μάνα μου! Εσύ φταις που πέθανε, που δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω ποτέ! Λυπάμαι, αλήθεια λυπάμαι, γιατί σε πίστεψα και σε εμπιστεύτηκα και εσύ έπαιξες ένα τόσο βρόμικο παιχνίδι», λέει ο Παύλος στον Πέτρο και αμέσως μετά πάει να βρει την Ελενα και της αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα, σοκάροντάς της, ενώ κατηγορεί τον Πέτρο ως υπεύθυνο για το μίσος που έτρεφε η Λυδία στο πρόσωπό της.

Ο Νικήτας πληροφορείται από την Ελενα τις αποκαλύψεις για τον Παύλο και την Αθηνά, και αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Πέτρο. Παράλληλα, η Ελενα φαίνεται να βρίσκει ένα σημείο επαφής με τον Ορέστη, αντίθετα ο Πέτρος φαίνεται να χάνει ακόμα και την εμπιστοσύνη του Νικήτα... Ομως ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και να καθαρίσει το όνομά του από όλη αυτή την πλεκτάνη που στήθηκε στην πλάτη του.

undefined
Ο Παύλος κλείνει την Ελενα φυλακή

Και ενώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις αποκαλύψεις της Αθηνάς, αλλά και την πραγματική ταυτότητα του Παύλου, παράλληλα έχει φτάσει και η δίκη για τον πυροβολισμό της Ελενας κατά του νεαρού. Η ίδια ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς φοβάται πως θα μπει φυλακή, παρόλο που στην κατάθεσή του ο Παύλος είχε ισχυριστεί πως δεν του είχε επιτεθεί εκείνη! Η Αθηνά αφού καταφέρνει -μέσω του Ορέστη- να πάρει τον έλεγχο της εταιρείας, στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να καταθέσει κατά της Ελενας, στη δίκη για τον πυροβολισμό εναντίον του. Η αναμονή για την έκβαση της δίκης είναι δύσκολη για όλους και κυρίως για τον Πέτρο και τον Νικήτα, που έχουν μάθει την παράλληλη μυστική δράση του Ορέστη με την Αθηνά, η οποία ωστόσο είναι σίγουρη πως ο ανιψιός της δεν θα της χαλάσει το χατίρι για την Ελενα. «Εχει μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας σου... Θα το αφήσεις να περάσει έτσι; Θα την αφήσεις να κυκλοφορεί ελεύθερη, ενώ προσπάθησε να σε σκοτώσει; Ημουν μπροστά και είδα πώς έγινε όλο το σκηνικό, άλλαξε την κατάθεσή σου, να την κλείσουμε φυλακή! Πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε», του λέει, αλλά εκείνος έχει ενδοιασμούς: «Εχω κάνει πολλά στην Ελενα και την πλήγωσα, αλλά δεν θα καταθέσω κατά της. Δεν μου φταίει σε τίποτα. Επίσης είναι και η Δανάη, πώς θα μπορέσω να κατηγορήσω τη μητέρα της;». Η Αθηνά γίνεται έξω φρενών: «Ετσι πιστεύεις; Θέλεις να σου θυμίσω πώς σου συμπεριφέρθηκε όταν έμαθε πως δεν είσαι γιος της; Ή μήπως να σου θυμίσω ότι δεν σε ήθελε στο πλευρό της κόρης της; Παύλο, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια, είναι μπροστά σου! Ποτέ της δεν σε δέχτηκε και θα έκανε τα πάντα για να σε απομακρύνει από την οικογένειά της. Μη διστάζεις, πάμε μαζί να τους κάνουμε να υποφέρουν για όλα όσα μας έκαναν».

Ο Παύλος τελικά πείθεται και έτσι στο δικαστήριο -προς έκπληξη όλων- αλλάζει την αρχική του κατάθεση και υποστηρίζει πως η Ελενα τον πυροβόλησε επίτηδες. Ο δικαστής αποφασίζει τη φυλάκισή της! Τα νέα σοκάρουν τους Κορωναίους και τόσο ο Πέτρος όσο και ο Ορέστης προσπαθούν, ο καθένας με τον τρόπο του, να αποδείξουν την αθωότητά της, την ίδια ώρα που η Ελενα ζει τραγικές στιγμές στο κελί: «Βγάλτε με από εδώ μέσα! Θα πεθάνω, κοντεύω να τρελαθώ. Πώς μπόρεσε ο Παύλος να κάνει κάτι τέτοιο;».

Η Δανάη διώχνει τον Παύλο

Και ενώ η Δανάη έχει μάθει για την εγκυμοσύνη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κάποιος έχει άλλα σχέδια για εκείνη! Διαβάστε και αυτό Η επιστροφή: Αποκλειστικά η δολοφονία σοκ! Η Βίκυ σκοτώνει το αγέννητο μωρό της Δανάης! Η Αθηνά και ο Στέφανος επισκέπτονται αργά τη νύχτα την εταιρεία, χωρίς να γνωρίζουν ότι εκεί βρίσκεται η Δανάη, αλλά και ένα πολύ επικίνδυνο άτομο. Ο Παύλος, συντετριμμένος με όσα συμβαίνουν, αποφασίζει να απομακρυνθεί από όλους, την ώρα που η Δανάη δέχεται δολοφονική επίθεση μέσα στην εταιρεία, από τη Βίκυ! Η κοπέλα προσπαθεί να βρει τον αγαπημένο της για να τη σώσει, αλλά εκείνος δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Την τελευταία στιγμή, ο Στέφανος σώζει την κοπέλα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δει τον δράστη. Αυτή η επίθεση στη Δανάη είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που κυοφορούσε και η κοπέλα δεν μπορεί να αντέξει τον πόνο που νιώθει! Ολοι στέκονται στο πλευρό της και προσπαθούν να την κάνουν να σταθεί ξανά στα πόδια της, ενώ ο Ορέστης, θορυβημένος με όσα συμβαίνουν, ζητάει από την Ελενα να μείνει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά για να τα προστατεύσει.

Ο Γιάνναρης καλεί την Αθηνά στο τμήμα για την επίθεση στη Δανάη, αλλά εκείνη τον πείθει πως δεν έχει καμία σχέση με όλες αυτές τις επιθέσεις. Ο αστυνόμος τσεκάρει και με τον Στέφανο την ιστορία για το βράδυ της επίθεσης, πράγμα που δεν του αφήνει και πολλές αμφιβολίες για το ποιος είναι ο δράστης. Αλλά εκείνη που πανικοβάλλεται πραγματικά είναι η Βίκυ, όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια φρικτή ανακάλυψη. Μετά την αλλαγή της αρχικής του κατάθεσης και τη φυλάκιση της Ελενας, ο Παύλος πάει να συναντήσει τη Δανάη, αλλά εκείνη τον διώχνει μακριά της: «Εσύ φταις που χάσαμε το παιδί μας! Σε χρειαζόμουν και εσύ δεν ήσουν πουθενά! Και δεν φτάνει αυτό, έκλεισες και τη μαμά μου στη φυλακή, και όλα αυτά για τα ψέματα που σου είπε η Αθηνά και που εσύ την πίστεψες! Δεν σε αναγνωρίζω πια, είχε δίκιο ο Χάρης που από την αρχή είχε αμφιβολίες για σένα! Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά, φύγε από μπροστά μου, εμείς οι δύο τελειώσαμε».