Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το σατανικό σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει Μελίτη-Μαρίνα!

Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις! Όλο το ρεπορτάζ πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το σατανικό σχέδιο της Λίλιαν για να χωρίσει Μελίτη-Μαρίνα!
TV24 25.05.2019 13:09
Follow us on Google News

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Μάθετε το σατανικό σχέδιο της Λίλιας για να χωρίσει τη Μελίτη από τη Μαρίνα!

Η Λίλιαν δεν αντέχει στη σκέψη ότι η Μελίτη δένεται όλο και περισσότερο με τη Μαρίνα. Κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Ετσι επιχειρεί να δηλητηριάσει τη σχέση της κόρης της με τη βιολογική της μητέρα βάζοντας λόγια που θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά τους.

Η Μελίτη ζητά πια σε καθημερινή βάση να βλέπει τη Μαρίνα. Θέλει να περνάει όλο και περισσότερες στιγμές μαζί της. Τη θαυμάζει, της φαίνεται πολύ όμορφη και καλή στα παιδικά της ματάκια. Μιλάει στην αδελφή της την Ελπίδα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και αυτό τσακίζει τη Λίλιαν, που τρέμει στην ιδέα ότι θα τη χάσει. Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την κόρη της τόσο εύκολα να φύγει από την αγκαλιά της. Θεωρεί ότι εκείνη είναι δικαιωματικά η μάνα της και όχι η Μαρίνα. Εκείνη τη μεγάλωσε, στάθηκε δίπλα της, της έδωσε την ανατροφή που έχει και όλη την αγάπη της. Ηδη έχει μετανιώσει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Οσο κι αν ο Σταύρος είναι καθησυχαστικός λέγοντάς της ότι η Μελίτη πλέον θα είναι ακόμη πιο ευτυχισμένη γιατί θα έχει δυο μητέρες, εκείνη δεν το δέχεται. Δεν θέλει να τη μοιραστεί. Αυτό που πρέπει να επιδιώξει πάση θυσία είναι να απομακρύνει την κόρη της από τη βιολογική της μητέρα. Για αυτό και κάποια στιγμή που βρίσκονται οι δυο τους βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Έχετε δει και αυτό; Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη προσπαθεί να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τα παιδιά της! Καταιγιστικές εξελίξεις!

Η Λίλιαν από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Το ψέμα, η φυγή και το τροχαίο


Μπορεί η Μαρίνα να φαντάζει στοργική και τρυφερή στα μάτια της Μελίτης, αλλά η Λίλιαν έχει τον τρόπο της να κάνει το κορίτσι να αλλάξει γνώμη για τη μαμά του. Ετσι αρχίζει να του βάζει λόγια. «Ξέρεις, η Μαρίνα επέλεξε να μη σε κρατήσει κοντά της όταν ήσουν μωρό», της λέει. «Δηλαδή με εγκατέλειψε;» τη ρωτάει το κοριτσάκι. «Καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που πληγώνουν τους άλλους χωρίς να φταίνε. Ναι, σε άφησε τότε», της αποκρίνεται και το κορίτσι πληγώνεται. Πρόθεση της Λίλιαν είναι να διακόψει τους ισχυρούς δεσμούς που πάνε να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μάνα και κόρη, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η Μελίτη πιστέψει ότι η βιολογική της μητέρα δεν την αγαπάει πραγματικά. Δεν θέλει όμως να διακινδυνεύσει με τίποτα να τη χάσει. Ετσι ζητάει τη βοήθεια της Κάτιας για να το σκάσει με το παιδί στο εξωτερικό. Εκείνη της λέει ότι θα τη βοηθήσει, αλλά ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της. Η Μελίτη, με τη σειρά της, συνεχίζει επίμονα να ζητά τη Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της και παρορμητικά, παίρνει και τα δύο κορίτσια και φεύγει από το σπίτι, ξεγελώντας ακόμη και τον Σταύρο. Εκείνος, όταν το ανακαλύπτει, στην προσπάθειά του να τις προφτάσει παθαίνει τροχαίο και η Λίλιαν αναγκάζεται να επιστρέψει. Ομως το ατύχημα συγκλονίζει τη Μελίτη που δεν θέλει να χάσει τον μπαμπά της και αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Η Λίλιαν απαγάγει την κόρη της Μαρίνας!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με την εξέλιξη για το Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Η Λίλιαν απαγάγει την κόρη της Μαρίνας και οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό!

Η Μελίτη ζητάει να βρίσκεται όλο και περισσότερο μαζί με τη Μαρίνα. Η Λίλιαν τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει την κόρη της και σε μια στιγμή απόγνωσης παίρνει τα δυο κορίτσια της και το σκάει, ξεγελώντας ακόμη και τον Σταύρο.

Η Λίλιαν αισθάνεται ανασφάλεια, βλέποντας την πολύ καλή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Μελίτη με τη μητέρα της. Το κοριτσάκι είναι τρυφερό μαζί της και μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια στην αδελφή της Ελπίδα. Η Λίλιαν νιώθει ότι θα χάσει το παιδί της μέσα από την αγκαλιά της παρά την αγάπη που του έχει δώσει. Εχει αρχίσει να μετανιώνει για την καλή της πρόθεση απέναντι στη Μαρίνα. Τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν είναι τόσο σίγουρη ότι έπραξε το σωστό. Η χαρά της Μελίτης την τρομάζει. Φοβάται ότι δεν την αγαπά τόσο, ώστε να μείνει κοντά της και, το χειρότερο, ότι δεν θα έχει χώρο στην καρδιά της για εκείνη. Αναλυτικά και η εξέλιξη για σήμερα

Η επικοινωνία της Μαρίνας με τη Μελίτη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Λίλιαν. Ολα αυτά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, όσο και αν ο Σταύρος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της δώσει να καταλάβει ότι η Μελίτη θα είναι πάντα παιδί τους. Εκείνη νιώθει μόνο τον πόνο της μάνας. Για αυτό και σχεδιάζει να την πάρει μακριά, αφού πρώτα την κάνει να πιστέψει ότι η Μαρίνα την εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό. Μάλιστα ζητάει τη βοήθεια της Κάτιας για να το σκάσει με τη Μελίτη. Εκείνη προσποιείται ότι θα τη βοηθήσει, αλλά ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της.

Η Μελίτη συνεχίζει επίμονα να ζητά καθημερινά τη Μαρίνα. Η Λίλιαν φτάνει στα όριά της. Δεν αντέχει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η κόρη της δένεται όλο και περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα. Σε μια στιγμή απόγνωσης παίρνει τα παιδιά και φεύγει από το σπίτι, ξεγελώντας και τον Σταύρο. Θέλει να απομακρυνθεί από όλους όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κόψει τους δεσμούς που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε μάνα και κόρη όσο είναι ακόμη νωρίς. Θεωρεί ότι η απόσταση αλλά και τα λόγια που βάζει στο παιδί, για το ότι η Μαρίνα δεν στάθηκε καλή μάνα, θα κάνουν τη μικρή να στρέψει την αγάπη της και πάλι σε εκείνη.

Ο Σταύρος στην προσπάθειά του να την προλάβει έχει ένα τροχαίο. Το ατύχημα θα αναγκάσει τη Λίλιαν να επιστρέψει. Η Μελίτη στέκεται στο πλευρό του πατέρα της και, μετά το ατύχημά του, κρατάει αποστάσεις από τη Μαρίνα.

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις! Η Μαρίνα μεταφέρει την Κάτια στο νοσοκομείο!

Μαριάννα Τουμασάτου: Το παράπονό της για τον Αλέξανδρο Σταύρου! Τον άδειασε! (Βίντεο)

Όλα τα νέα για τα σίριαλ θα τα βρείτε στην σχετική μας κατηγορία

Share