Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται!

Όλο το ρεπορτάζ με το συγκλονιστικό γάμο τους! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται και μάλιστα... επεισοδιακά!

Το ζευγάρι, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη σχέση του, καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να δεθεί ακόμη περισσότερο. Ο έρωτάς του είναι αληθινός και πλησιάζει η στιγμή που Μιχάλης και Μαρίνα θα ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε βάσει σχεδίου... τουλάχιστον από την πλευρά της Μαρίνας. Τότε εκείνη, παίρνοντας τη θέση της Νάντιας, του συστήθηκε ως δικηγόρος, σε ένα τροχαίο μεταξύ τους που η ίδια προκάλεσε. Ηταν το όχημά της για να προσεγγίσει την οικογένεια Μακρή. Ο Μιχάλης την ερωτεύτηκε πρώτος. Εκείνη ήταν προσηλωμένη στον στόχο της. Ηθελε διακαώς να εκδικηθεί την Κάτια. Ομως, γνωρίζοντάς τον καλύτερα, είδε τα αγνά του αισθήματα, την καλή του καρδιά και στοιχεία του χαρακτήρα του που σπάνια συναντάς. Ανταποκρίθηκε στον έρωτά του με όλο της το είναι. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα....

Η συνέχεια ήταν δύσκολη για το ζευγάρι. Ο Μιχάλης έμαθε την αλήθεια για εκείνη, αλλά, καθώς είναι καθαρός άνθρωπος, θέλησε να τη βοηθήσει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν δίστασε, για να εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτό, μέχρι και να την παντρευτεί. Αυτός ο γάμος έγινε επίσης βάσει σχεδίου μόνο, παρόλο που κατά βάθος τον ήθελαν και οι δύο. Ομως τα διάφορα γεγονότα που συνέβαιναν στις ζωές τους και ο τρόπος με τον οποίο η Μαρίνα έψαχνε στη συνέχεια να βρει την κόρη της, απομακρύνοντας τους πάντες και τα πάντα από γύρω της, αποξένωσαν το ζευγάρι, που χώρισε. Οχι όμως για πολύ. Ο Μιχάλης ήταν πάντα δίπλα της στα δύσκολα, ακόμη και σαν φίλος. Ούτε όταν μπήκε στη ζωή του η Αννα, η νέα του σύντροφος, δεν έβγαλε από τη σκέψη του τη Μαρίνα. Και οι δυο τους παράφορα ερωτευμένοι δεν έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μελίτη έχει αντιρρήσεις

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά της Μαρίνας, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Μιχάλης ένιωσε ότι τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Καθώς η κόρη της Μαρίνας, η Μελίτη, είχε βρεθεί, θεώρησε ότι πλέον δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο στη ζωή τους και ότι αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη, φυσικά, δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά. Το μόνο που προβληματίζει τώρα και τους δύο είναι η άρνηση της Μελίτης να αποδεχτεί τον Μιχάλη στη ζωή της μητέρας της. Βλέπει τη σχέση τους ανταγωνιστικά. Ιδανικά, θα ήθελε να είναι μαζί με τον πατέρα της, τον Κωστή. Μαρίνα και Μιχάλης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να της αλλάξουν γνώμη και σε αυτό θα συμβάλει και το περιβάλλον του ζευγαριού. Και μπορεί το κορίτσι τώρα να έχει τις αντιρρήσεις του, αλλά θα καταλάβει ότι ο Μιχάλης αγαπάει πραγματικά τη Μαρίνα.

Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον άντρα με τον οποίο είναι παράφορα ερωτευμένη, έχοντας στο πλευρό της, να τη συνοδεύει ως παρανυφάκι, τη μονάκριβή της κόρη. Για εκείνη είναι μια στιγμή ανεκτίμητη, που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ.

Αλήθεια, έχετε δει το αντίο του Θανάση Πατριαρχέα για το τέλος της σειράς;

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Γυναίκα χωρίς όνομα - Ρεπορτάζ φωτιά! Η Κάτια στη φυλακή και η οργή της Μαρίνας!

Ρεπορτάζ φωτιά για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Κάτια στη φυλακή και η οργή της Μαρίνας!

Ερχεται η στιγμή που κάνει την εμφάνισή της η θεία Δίκη και όλοι αργά ή γρήγορα πληρώνουν για το κακό που έχουν κάνει. Η Κάτια δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη ζοφερή πραγματικότητα.

Η Κάτια συνεχίζει να ζει με τις τύψεις της. Δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για όλα όσα έχει κάνει στο ίδιο της το παιδί. Για αυτό, χωρίς να το ξέρει η Μαρίνα, προσπαθεί να τη βοηθήσει με τον τρόπο της σε σχέση με τη Μελίτη. Και ενώ αυτά συμβαίνουν, κάποια στιγμή μάνα και κόρη θα βρεθούν μπροστά στη μία και μοναδική αλήθεια. Η Μαρίνα θα μάθει ποια είναι η βιολογική της μητέρα. Αυτό το μεγάλο μυστικό δεν μπορεί να μείνει για πολύ κρυφό. Το σοκ για εκείνη είναι μεγάλο. Δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που της συμβαίνει. Από την άλλη, δεν μπορεί να ξεχάσει και όλα όσα έχει περάσει από την Κάτια, όσο και αν τώρα εκείνη προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της. Η Μάρθα θα βρεθεί στη δίνη των εξελίξεων. Νιώθει τη Μαρίνα κόρη της και την έχει αντικαταστήσει στην καρδιά της με το χαμένο της παιδί. Δεν διανοείται ότι θα χάσει και αυτή ή ότι μπορεί να θεωρήσει μητέρα κάποια άλλη, ειδικά όταν αυτή είναι η Κάτια. Ο Φώτης θα συγκρουστεί με τη Μάρθα, γιατί γνώριζε τόσο καιρό τα πάντα και δεν μιλούσε, αφήνοντάς τον στο σκοτάδι. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα!

Η Μάρθα παίρνει την εκδίκησή της


Η Μάρθα αρχίζει να βράζει από θυμό. Θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει. Το να είναι υπόλογη, ενώ ουσιαστικά εκείνη είναι στο πλευρό της Μαρίνας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Είναι η μόνη που την αγάπησε με όλη της την καρδιά, τη βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο και της έδωσε την ταυτότητα του ίδιου της του παιδιού. Τώρα, λοιπόν, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την Κάτια να νικήσει και να θριαμβεύσει, και κυρίως να της πάρει τον μόνο άνθρωπο στη ζωή της που είναι η οικογένειά της. Ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει η Κάτια στη Μαρίνα και δε θα την αφήσει να ξεφύγει. Αλλωστε όλοι γνωρίζουν, κι ας μη μιλάει κανείς, ότι είναι υπεύθυνη και για την κλοπή της Μελίτης από την αγκαλιά της Μαρίνας στη φυλακή και για την απόπειρα δολοφονίας κατά της ίδιας της της κόρης. Η Μάρθα είναι αποφασισμένη να την καταγγείλει. Ειδικά τώρα που η Κάτια ξέρει ότι η Μαρίνα είναι κόρη της, δεν υπάρχει ο κίνδυνος να καταγγείλει το αίμα της ούτε για την απόδρασή της από τη φυλακή ούτε για την πλαστοπροσωπία. Η ζήλια και ο φθόνος για αυτή τη γυναίκα, που της είναι τόσο μισητή, θα την οδηγήσουν στο να πραγματοποιήσει την απειλή της. Μετά την καταγγελία, η Κάτια συλλαμβάνεται και ομολογεί. Θεωρεί ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να εξιλεωθεί στα μάτια της κόρης της και να προσπαθήσουν για μια νέα αρχή. Αποδέχεται τη μοίρα της. Μπαίνει στη φυλακή, όπου θα ζήσει μια κόλαση.