Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι εξελίξεις της εβδομάδας (3-7/6)! Συνταρακτικά επεισόδια!

Όλα όσα θα δούμε!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι εξελίξεις της εβδομάδας (3-7/6)! Συνταρακτικά επεισόδια!

Συνταρακτικά είναι τα νέα επεισόδια (3-7/6) στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Διαβάστε τι θα δούμε!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 169
Η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Μελίτη είναι απόμακρη μαζί της, ενώ το χάσμα ανάμεσα στη Μάρθα και το Φώτη μεγαλώνει και ο Φώτης μετακομίζει από το σπίτι. Η Έλλη αναλαμβάνει την διεύθυνση του ιππικού ομίλου, ενώ ο Άρης, βλέποντας ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωστή, προσπαθεί να την πείσει να δεχτεί τη Μελίτη σαν αδερφή των παιδιών της. Η Μαρίνα έχει μία έντονη συζήτηση με την Κάτια, την οποία κατηγορεί ότι θέλει να βλάψει τη Μάρθα. Κι ενώ η Λίλιαν συνεχίζει να προσπαθεί να επηρεάσει αρνητικά τη Μελίτη απέναντι στη Μαρίνα, η Κάτια έχει μια κρυφή συνάντηση με τη μικρή Μελίτη…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 170
Η Μελίτη επηρεασμένη από αυτά που της είπε η Κάτια αρχίζει να πιστεύει πως οι γονείς της την έκλεψαν από την Μαρίνα όταν ήταν μωρό και κατηγορεί τη Λίλιαν ανοιχτά. Η Λίλιαν ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα, πιστεύοντας πως αυτή τους έχει κατηγορήσει στην Μελίτη. Στο μεταξύ μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης ξεκινάει ανάμεσα στην Κάτια και την εγγονή της. Ο Δημήτρης αδυνατεί να δεχτεί το γεγονός πως το παιδί του θα γνωρίσει έναν άλλο για πατέρα του. Ο Γιώργος πάει στον γιατρό να πάρει τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων κι εκεί θα μάθει κάτι που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα της ζωής του… Η Έλλη, για να ευχαριστήσει τον Άρη, δέχεται να βλέπουν τα παιδιά της την Μελίτη. Όταν, όμως, φέρει ο Κωστής την Μελίτη, η απότομη συμπεριφορά της Έλλης απέναντι στη μικρή, εκνευρίζει τον Άρη που βλέπει μια πτυχή του χαρακτήρα της που δεν του αρέσει καθόλου. Ο Μιχάλης, που φιλοξενεί τον Φώτη, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αφού Μαρίνα και Μάρθα τον πιέζουν να τον διώξει, αλλά αυτός δεν έχει πειστεί για όσα τον κατηγορούν.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 171
Η Κάτια καταφέρνει ξανά να τρομοκρατήσει την Λίλιαν και να φρενάρει τα σχέδιά της να το σκάσει κρυφά με τα παιδιά. Η Μελίτη αντιδρά αρνητικά στην Λίλιαν, η οποία φοβισμένη συζητά με το Σταύρο την περίπτωση να επιστρέψουν μόνιμα όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη. Η Μαρίνα το μαθαίνει και επαναστατεί. Παράλληλα, ο Γιώργος έχει χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, με την αποκάλυψη του γιατρού για την εκ γενετής στειρότητά του. Κρύβει απ’ την Σοφία ότι ξέρει την αλήθεια, αλλά νοιώθει οργισμένος και προδομένος. Κάπως έτσι, όμως, νιώθει κι η ΄Ελλη, όταν τυχαία ακούει την Κάτια και τον Φώτη να συζητούν για την Μαρίνα. Αναρωτιέται, τι να κρύβεται πίσω απ’ το ενδιαφέρον και την αγάπη που εκδηλώνουν τα λόγια τους γι αυτήν... Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Μελίτη, λέγοντάς της την αλήθεια.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 172
Απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Φώτη, η Μαρίνα του ζητάει να συναντηθούν για να του επιστρέψει τον σταυρό που της έδωσε ως δώρο γάμου. Ο σταυρός φτάνει πάλι στα χέρια της Κάτιας, που είναι απογοητευμένη με την αλλαγή στη συμπεριφορά της Μελίτης απέναντι της. Ο Σταύρος νιώθει την Μελίτη να απομακρύνεται κι αποφασίζει να συμβιβαστεί με την πρόταση της Λίλιαν να πάρουν τα παιδιά και να φύγουν για Θεσσαλονίκη. Η Ρένα κι ο Αντρέας ζητούν από τη Μάρθα να τους παντρέψει. Ο Γιώργος, έχοντας κάποιες υποψίες, ζητάει από τον Μιχάλη να του πει αν ο πατέρας του παιδιού είναι ο Δημήτρης… Η προσπάθεια της Κάτιας να πλησιάσει τη Μελίτη αποκαλύπτεται...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 173
Η Λίλιαν με τον Σταύρο, συνειδητοποιούν πως ο άνθρωπος που έβαλε λόγια στο παιδί για να το στρέψει εναντίον τους δεν είναι η Μαρίνα, αλλά η Κάτια. Αυτό, σε συνδυασμό και με την γενικότερη συμπεριφορά της Μαρίνας και την προθυμία της ακόμα και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για το καλό του παιδιού, αρχίζουν να τους υποψιάζουν σχετικά με τα ύπουλα σχέδια που μπορεί να έχει στο μυαλό της η Κάτια. Αποφασίζουν να δράσουν από κοινού για να τη σταματήσουν. Ο Γιώργος, σοκαρισμένος με τη Σοφία αλλά και με τον Μιχάλη, προσπαθεί να διαχειριστεί όλο αυτό το ψέμα. Η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με την Κάτια και την αλήθεια που της κρύβει, ενώ βρίσκει στα δικά της χέρια το σταυρό που της είχε δώσει ο Φώτης...

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Μιχάλης και Μαρίνα παντρεύονται και μάλιστα... επεισοδιακά!

Το ζευγάρι, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη σχέση του, καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να δεθεί ακόμη περισσότερο. Ο έρωτάς του είναι αληθινός και πλησιάζει η στιγμή που Μιχάλης και Μαρίνα θα ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε βάσει σχεδίου... τουλάχιστον από την πλευρά της Μαρίνας. Τότε εκείνη, παίρνοντας τη θέση της Νάντιας, του συστήθηκε ως δικηγόρος, σε ένα τροχαίο μεταξύ τους που η ίδια προκάλεσε. Ηταν το όχημά της για να προσεγγίσει την οικογένεια Μακρή. Ο Μιχάλης την ερωτεύτηκε πρώτος. Εκείνη ήταν προσηλωμένη στον στόχο της. Ηθελε διακαώς να εκδικηθεί την Κάτια. Ομως, γνωρίζοντάς τον καλύτερα, είδε τα αγνά του αισθήματα, την καλή του καρδιά και στοιχεία του χαρακτήρα του που σπάνια συναντάς. Ανταποκρίθηκε στον έρωτά του με όλο της το είναι. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα....

Η συνέχεια ήταν δύσκολη για το ζευγάρι. Ο Μιχάλης έμαθε την αλήθεια για εκείνη, αλλά, καθώς είναι καθαρός άνθρωπος, θέλησε να τη βοηθήσει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν δίστασε, για να εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτό, μέχρι και να την παντρευτεί. Αυτός ο γάμος έγινε επίσης βάσει σχεδίου μόνο, παρόλο που κατά βάθος τον ήθελαν και οι δύο. Ομως τα διάφορα γεγονότα που συνέβαιναν στις ζωές τους και ο τρόπος με τον οποίο η Μαρίνα έψαχνε στη συνέχεια να βρει την κόρη της, απομακρύνοντας τους πάντες και τα πάντα από γύρω της, αποξένωσαν το ζευγάρι, που χώρισε. Οχι όμως για πολύ. Ο Μιχάλης ήταν πάντα δίπλα της στα δύσκολα, ακόμη και σαν φίλος. Ούτε όταν μπήκε στη ζωή του η Αννα, η νέα του σύντροφος, δεν έβγαλε από τη σκέψη του τη Μαρίνα. Και οι δυο τους παράφορα ερωτευμένοι δεν έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον.

AdTech Ad

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Μελίτη έχει αντιρρήσεις

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά της Μαρίνας, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Μιχάλης ένιωσε ότι τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Καθώς η κόρη της Μαρίνας, η Μελίτη, είχε βρεθεί, θεώρησε ότι πλέον δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο στη ζωή τους και ότι αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη, φυσικά, δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά. Το μόνο που προβληματίζει τώρα και τους δύο είναι η άρνηση της Μελίτης να αποδεχτεί τον Μιχάλη στη ζωή της μητέρας της. Βλέπει τη σχέση τους ανταγωνιστικά. Ιδανικά, θα ήθελε να είναι μαζί με τον πατέρα της, τον Κωστή. Μαρίνα και Μιχάλης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να της αλλάξουν γνώμη και σε αυτό θα συμβάλει και το περιβάλλον του ζευγαριού. Και μπορεί το κορίτσι τώρα να έχει τις αντιρρήσεις του, αλλά θα καταλάβει ότι ο Μιχάλης αγαπάει πραγματικά τη Μαρίνα.

Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον άντρα με τον οποίο είναι παράφορα ερωτευμένη, έχοντας στο πλευρό της, να τη συνοδεύει ως παρανυφάκι, τη μονάκριβή της κόρη. Για εκείνη είναι μια στιγμή ανεκτίμητη, που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ.

Αλήθεια, έχετε δει το αντίο του Θανάση Πατριαρχέα για το τέλος της σειράς;

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη