Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (3-7/6)! Δραματικά επεισόδια!

Όλα όσα θα δούμε!

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (3-7/6)! Δραματικά επεισόδια!

Δραματικά τα επεισόδια που θα δούμε τη νέα εβδομάδα στην Elif στο Star! Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Αναλυτικά τι θα δούμε!

Δευτέρα 3/6
Επεισόδιο 348
Η Τουγτσέ υπενθυμίζει στον Κενάν πως της έχει υποσχεθεί να πάνε σινεμά αλλά εκείνος της λέει πως δεν θα ήταν σωστό ενώ η Ζεϊνέπ είναι άρρωστη. Η Τουγτσέ τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και παραπονιέται πως κανείς στο σπίτι δεν την προσέχει. Ο Νετζντέτ της λέει πως θα την επισκεφθεί η μητέρα της και η μικρή χαίρεται πολύ. Ο Νετζντέτ λέει στην Αρζού να πάει στο κτήμα και να φροντίσει την κόρη της. Η Ασουμάν ακούει πως ο Κενάν θα πάει σε μια σύσκεψη και του ζητάει να την πάρει μαζί του γιατί έχει μια δουλειά στην πόλη. Ο Κενάν δέχεται και η Ασουμάν φοράει ένα βραδινό φόρεμα για να τον εντυπωσιάσει. Την ώρα που ο Κενάν φεύγει με την Ασουμάν έρχεται η Αρζού, η οποία ρωτάει ποια είναι η κοπέλα. Όταν μαθαίνει ότι είναι η νταντά της Τουγτσέ, πηγαίνει να δει την κόρη της και της λέει πως ο πατέρας της έφυγε με την νταντά της και την άφησε επίτηδες μόνη. Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν το ακούει και βάζει τα κλάματα. Ο Σελίμ ακούει τα κλάματα και πηγαίνει να δει τη συμβαίνει. Η Τουγτσέ λέει στον Σελίμ όσα της είπε η Αρζού και εκείνος για να δικαιολογήσει την κατάσταση λέει στην ανιψιά του πως η μητέρα της μάλλον κάτι παρεξήγησε και πως δεν πρέπει να ανησυχεί.

Ο Σελίμ ζητάει από την Αρζού να μιλήσουν και της ζητάει να είναι προσεχτική στο τι λέει στην Τουγτσέ. Εκείνη του απαντάει πως δεν συμπαθεί την Ασουμάν και πρέπει να την απολύσουν. Όταν το ακούει η Τουγτσέ, εναντιώνεται στη θέληση της μητέρας της και της λέει πως δεν θέλει να φύγει η Ασουμάν. Η μικρή κατηγορεί τη μητέρα της για αδιαφορία και της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Ασουμάν ζητάει από τον Κενάν να επιστρέψουν και μαζί στο κτήμα, αν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν και εκείνος υπόσχεται να της τηλεφωνήσει. Ο Νετζντέτ μαθαίνει για την επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του Κεμάλ και έξαλλος του λέει πως η συμφωνία τους ακυρώνεται. Ο Κεμάλ τον παρακαλεί να τον συγχωρέσει και καταφέρνει να αλλάξει γνώμη στον Νετζντέτ. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Τουλάι και την Ζεϊνέπ.

Η Τουλάι γίνεται έξαλλη μόλις τον βλέπει και του ζητάει να φύγει. Ο Βεϊσέλ της λέει πως έχει δικαίωμα να δει την κόρη του και κατευθύνεται στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ. Η Τουλάι του λέει πως δεν πρέπει να κουράσει τη Ζεϊνέπ και εκείνος αποκαλύπτει πως πούλησε το εστιατόριο της Μελέκ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ σοκάρονται όταν το ακούν. Όταν ο Κενάν μπαίνει στο δωμάτιο, η Τουλάι απομακρύνει τον Βεϊσέλ. Ο Κενάν τους ρωτάει τι συμβαίνει και η Τουλάι αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κενάν θυμώνει και ζητάει να μιλήσει μόνος του με τον Βεϊσέλ. Του λέει πως δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, που έκανε και τον διώχνει. Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη και θέλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ αλλά ο Σελίμ της ζητάει να σκεφθεί την κόρη τους, να ηρεμήσει και να μείνει στο κρεββάτι. Η Τουλάι έρχεται και τους εξηγεί πως εκείνη και η Μελέκ ανακάλυψαν πολύ αργά τι είχε κάνει ο Βεϊσέλ…

Τρίτη 4/6
Επεισόδιο 349

Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως ανακάλυψε τι έκανε ο Βεϊσελ και προσφέρει τη βοήθειά του για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο. Η Μελέκ του απαντάει πως ποτέ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο. Ο Βεϊσέλ συναντάει τον Κεμάλ, πίνουν μαζί και του μιλάει για τη ζωή του. Η Τουγτσέ πιστεύει πως η Ασουμάν δεν θα ξαναγυρίσει και κλαίει. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Ασουμάν για να καθησυχάσει την Τουγτσέ αλλά η κοπέλα δεν ακούει το τηλέφωνο. Η Τουγτσέ εξαφανίζεται και όλοι είναι πολύ ανήσυχοι.

Η Ασουμάν μιλάει στην Εμπρού για τον Κενάν. Η Ελίφ μαθαίνει τα γράμματα στην Ιντζί. Χαίρονται όταν βλέπουν την Ασουμάν αλλά λυπούνται όταν καταλαβαίνουν πως θα μείνει για λίγη ώρα μόνο. Η Ασουμάν καλεί τον Κενάν και επιστρέφουν μαζί στο κτήμα. Όταν η Ασουμάν πηγαίνει στο δωμάτιο της βρίσκει μέσα στη ντουλάπα της την Τουγτσέ.

Όταν η Τουγτσέ λέει στην Ασουμάν τι της είπε η μητέρα της, η κοπέλα εξηγεί στη μικρή πως έφυγε μόνο για λίγες ώρες. Η Ασουμάν έχει όμως ξεχάσει το τηλέφωνο της στο σπίτι της και το βρίσκει ο Κεμάλ ο οποίος θυμωμένος ρωτάει την Ελίφ και την Ιντζί, που είναι η μεγάλη του κόρη. Οι μικρές όμως δεν γνωρίζουν αλλά εκείνη την ώρα η Εμπρού τηλεφωνεί στο κινητό της Ασουμάν και ο Κεμάλ καταλαβαίνει πως οι δύο κοπέλες έχουν επαφή…

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif

Τετάρτη 5/6
Επεισόδιο 350
Η Ασουμάν λέει στην Τουγτσέ πως η Αρζού λέει τα λάθος πράγματα γιατί λείπει πολύ καιρό από κοντά της αλλά την αγαπάει πολύ. Της λέει επίσης πως ο Κενάν και όλοι στην οικογένεια ανησύχησαν πολύ για εκείνη και την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι. Όταν μπαίνει στο σπίτι, η Τουγτσέ χαίρεται επειδή διαπιστώνει πως όλοι ανησύχησαν για εκείνη και την αναζητούσαν. Ο Κεμάλ πηγαίνει στην Εμπρού και τη ρωτάει που είναι η Ασουμάν. Όταν η Εμπρού του απαντάει πως δεν έχουν μιλήσει, ο Κεμάλ της δείχνει το κινητό της Ασουμάν με την κλήση της. Η Εμπρού του λέει πως πράγματι της τηλεφώνησε αλλά η Ασουμάν δεν απάντησε. Όταν ο Κεμάλ της βάζει τις φωνές, επεμβαίνει η Ράμπια, η μητέρα της Εμπρού και του λέει πως θα πρέπει εκείνος να σκεφτεί το ρόλο που έπαιξε στη φυγή της Ασουμάν και τον διώχνει.

Η Ασουμάν πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει πως ξέχασε το τηλέφωνο στο σπίτι της. Με τη δικαιολογία πως θα πάει την Τουγτσέ στο σχολείο, πηγαίνει στο σπίτι της για να πάρει το τηλέφωνο αλλά βλέπει πως ο Κεμάλ είναι εκεί. Όταν επιστρέφει σπίτι με την Τουγτσέ βγάζουν μια selfie φωτογραφία. Η Ασουμάν προτείνει να στείλουν τη φωτογραφία στην Αρζού και η Τουγτσέ συμφωνεί. Η Ιντζί έχει πυρετό και η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ έχει πεσμένο ηθικό και φοβάται να πάει στο γιατρό.

Ο Σελίμ και η Τουλάι προσπαθούν και τελικά καταφέρνουν να την πείσουν να πάνε στον γιατρό. Η Μελέκ αρχίζει να δέχεται παραγγελίες και από άλλα εστιατόρια. Η Φεριντέ και ο Μουράτ δουλεύουν σκληρά για να τη βοηθήσουν. Ο Ζουμπεχίρ και ο Καμίλ πηγαίνουν στο σπίτι του Κεμάλ για να παίξουν χαρτιά αλλά εκείνος τους λέει πως δεν θα επαναληφθεί αυτό. Όταν το ακούει η Ελίφ συνειδητοποιεί πως δεν θα ξαναδεί τον Βεϊσέλ και είναι στενοχωρημένη. Αποφασίζει πως δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να το σκάσει και να πάει στην αστυνομία…

Πέμπτη 6/6
Επεισόδιο 351
Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τη φωτογραφία της Τουγτσέ με την Ασουμάν. Ο Νετζντέτ τη ρωτάει τι συμβαίνει και η Αρζού του λέει πως η Ασουμάν χρησιμοποιεί την κόρη της για να πλησιάσει τον Κενάν και πως εκείνη δεν θα το επιτρέψει αυτό να συμβεί.

Ο Νετζντέτ της εξηγεί πως εκείνος κανόνισε να πάρει αυτή τη δουλειά η Ασουμάν και της αποκαλύπτει το σχέδιο του. Η Αρζού όμως πιστεύει πως η Ασουμάν θέλει τον Κενάν. Πηγαίνει στο κτήμα και τραβάει φωτογραφίες του Κενάν και της Ασουμάν ενώ παίζουν με την Τουγτσέ και τις δείχνει στον Νετζντέτ. Εκείνος, όταν βλέπει τις φωτογραφίες, τηλεφωνεί στην Ασουμάν αλλά δεν μπορεί να τη βρει. Ο γιατρός έχει άσχημα νέα για τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση της Ελίφ. Όταν βλέπει ένα κοριτσάκι, που της θυμίζει την κόρη της, το ακολουθεί αλλά βιώνει μια άσχημη εμπειρία. Ενώ ο Κεμάλ βλέπει τηλεόραση, η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει.

Η Ίντζί λυπάται που βλέπει την Ελίφ να φεύγει. Η Ελίφ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται την Ίντζι και φοβάται πως ο Κεμάλ θα της φερθεί άσχημα όταν καταλάβει πως το έχει σκάσει. Έτσι αποφασίζει να επιστρέψει και η Ιντζί δεν κρύβει τη χαρά της. Ο Νετζντέτ δεν επιτρέπει στην Γκόντζα να κυκλοφορεί μόνη της και της λέει πως μπορεί να βγαίνει στον κήπο για βόλτα μαζί με τη Ναζάν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επιστρέφουν στο κτήμα και η Ζεϊνέπ πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιό της. Ο Σελίμ ανακοινώνει τα άσχημα νέα τους στην οικογένεια…

Παρασκευή 7/6
Επεισόδιο 352

Ο Νετζντέτ αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στο κτήμα για να μιλήσει με την Ασουμάν. Η Ασουμάν του εξηγεί πως το τηλέφωνό της έχει χαλάσει. Ο Νετζντέτ της υπενθυμίζει πως βρίσκεται στο κτήμα για να ξελογιάσει τον Σελίμ και όχι τον Κενάν. Όλοι στο κτήμα προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Ζεϊνέπ αλλά εκείνη το μόνο που κάνει είναι να κλαίει απαρηγόρητη. Το επόμενο πρωί ο Σελίμ ξυπνάει αλλά δεν βρίσκει δίπλα του τη Ζεϊνέπ. Τη βρίσκει αναίσθητη στο μπάνιο και τη μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο. Ο γιατρός δεν έχει άλλη επιλογή από το να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Ο Σελίμ είναι συντετριμμένος. Ο Κενάν μαθαίνει τι συμβαίνει και πηγαίνει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του. Όταν η Ζεϊνέπ συνέρχεται, ο Σελίμ της ανακοινώνει πως έχασαν το μωρό τους και η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σελίμ φοβάται πως η Ζεϊνέπ δεν θα μπορεί να διαχειριστεί αυτό τον μεγάλο πόνο. Ο πυρετός της Ίντζι ανεβαίνει και η Ελίφ λέει στον Κεμάλ πως πρέπει να την πάνε στον γιατρό. Ο Κεμάν της απαντάει πως δεν έχει χρήματα. Το επόμενο πρωί, ο πυρετός της Ίντζι έχει πέσει αλλά η μικρούλα είναι εξαντλημένη και ζητάει να πιει γάλα αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο σπίτι. Η Ελίφ πηγαίνει στον μπακάλη και ζητάει να της δώσει γάλα και να του χρωστάει τα λεφτά αλλά εκείνος της λέει πως αυτό δεν γίνεται. Η Εμπρού μπαίνει στο μαγαζί και αγοράζει κάποια τρόφιμα και τα δίνει στην Ελίφ.

Η Μελέκ δεν μπορεί να ξεχάσει το κορίτσι, που της θυμίζει την Ελίφ και μιλάει στη Φεριντέ. Δεν μπορεί να συγκρατηθεί και πηγαίνει πάλι έξω από το σπίτι, που μένει το κοριτσάκι. Βλέποντας τη να βγαίνει μόνο του το κοριτσάκι, η Μελέκ το ακολουθεί και γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει πως ο θείος του το αναγκάζει να ζητιανεύει. Η Μελέκ πλησιάζει το παιδί και του δίνει φαγητό. Μαθαίνει πως οι γονείς της μικρούλας σκοτώθηκαν σε ένα τροχαίο και πως από τότε μένει με τον θείο της. Η Γκόντζα προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να βγει από το σπίτι. Ζητάει τη βοήθεια του Σερντάρ αλλά εκείνος δεν θέλει να της μιλήσει. Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται τον Κεμάλ και του προτείνει να παίξουν χαρτιά και να κουβεντιάσουν αλλά ο Κεμάλ αρνείται…