Elif: Δραματικές εξελίξεις! Η Τουγτσέ εξαφανίζεται!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Δραματικές εξελίξεις! Η Τουγτσέ εξαφανίζεται!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις σήμερα στην Τούρκικη σειρά Elif, στο STAR. Η Τουγτσέ εξαφανίζεται και όλοι είναι πολύ ανήσυχοι.

Τρίτη 4/6
Επεισόδιο 349

Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως ανακάλυψε τι έκανε ο Βεϊσελ και προσφέρει τη βοήθειά του για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο. Η Μελέκ του απαντάει πως ποτέ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο. Ο Βεϊσέλ συναντάει τον Κεμάλ, πίνουν μαζί και του μιλάει για τη ζωή του. Η Τουγτσέ πιστεύει πως η Ασουμάν δεν θα ξαναγυρίσει και κλαίει. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Ασουμάν για να καθησυχάσει την Τουγτσέ αλλά η κοπέλα δεν ακούει το τηλέφωνο. Η Τουγτσέ εξαφανίζεται και όλοι είναι πολύ ανήσυχοι.

Η Ασουμάν μιλάει στην Εμπρού για τον Κενάν. Η Ελίφ μαθαίνει τα γράμματα στην Ιντζί. Χαίρονται όταν βλέπουν την Ασουμάν αλλά λυπούνται όταν καταλαβαίνουν πως θα μείνει για λίγη ώρα μόνο. Η Ασουμάν καλεί τον Κενάν και επιστρέφουν μαζί στο κτήμα. Όταν η Ασουμάν πηγαίνει στο δωμάτιο της βρίσκει μέσα στη ντουλάπα της την Τουγτσέ.

Elif: Δραματικές εξελίξεις

Όταν η Τουγτσέ λέει στην Ασουμάν τι της είπε η μητέρα της, η κοπέλα εξηγεί στη μικρή πως έφυγε μόνο για λίγες ώρες. Η Ασουμάν έχει όμως ξεχάσει το τηλέφωνο της στο σπίτι της και το βρίσκει ο Κεμάλ ο οποίος θυμωμένος ρωτάει την Ελίφ και την Ιντζί, που είναι η μεγάλη του κόρη. Οι μικρές όμως δεν γνωρίζουν αλλά εκείνη την ώρα η Εμπρού τηλεφωνεί στο κινητό της Ασουμάν και ο Κεμάλ καταλαβαίνει πως οι δύο κοπέλες έχουν επαφή…

Elif - Αποκλειστικό φωτιά! Η Ζεϊνέπ με αφόρητους πόνους - Η Αρζού δηλητηριάζει την Γκοντζά!

Αποκλειστικό φωτιά για την Elif του Star! Η Ζεϊνέπ με αφόρητους πόνους πάει στο νοσοκομείο και η Αρζού δηλητηριάζει την Γκοντζά!

Η Ασουμάν καταφέρνει να ξεκινήσει δουλειά στους Εμιρόγλου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τον Κενάν να την ερωτευτεί! Η Γκοντζά θέλει να κλείσει στη φυλακή τον Νετζντέτ, ενώ η Αρζού δεν θέλει να γεννηθεί το αδελφάκι της! Ετσι αποφασίζει να δηλητηριάσει την Γκοντζά, αλλά δεν υπολογίζει ότι ο Νετζντέτ γνωρίζει τα σχέδιά της...


Η Ασουμάν παίρνει το ψεύτικο βιογραφικό που της ετοίμασε ο Νετζντέτ και πηγαίνει στο κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου, για να μιλήσει με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη θέση της νταντάς. Η κοπέλα παίρνει τη θέση. Η Ασουμάν και η Τουγκτσέ πηγαίνουν στο παιδικό δωμάτιο και όταν βλέπει το δεύτερο κρεβάτι τη ρωτάει σε ποιον ανήκει. «Σε μια κοπέλα, στην Ελίφ», απαντάει η μικρή και η Ασουμάν επιμένει: «Ποια είναι η Ελίφ;», και η Τουγκτσέ της λέει: «Ηταν μια κοπέλα που είχε έρθει να μείνει μαζί μας και μετά έμαθα πως ήταν αδελφή μου! Τώρα έχει εξαφανιστεί». Οταν η Ασουμάν βλέπει τη φωτογραφία της Ελίφ, φεύγει κατευθείαν. Ο Κενάν χαίρεται, επειδή η Τουγκτσέ συμπάθησε την Ασουμάν. Ο Κεμάλ επισκέπτεται τη Ναζάν και με φωνές απαιτεί να μάθει πού είναι η Ασουμάν. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και του δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοια συμπεριφορά. Στη συνέχεια τον ρωτάει για την Ελίφ και του δίνει τα λεφτά που του είχε υποσχεθεί. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να παραδώσει κάποια όπλα και η Γκοντζά, που το ακούει, καταγγέλλει τον Ερκούτ στην αστυνομία. Διαβάστε και την εξέλιξη για σήμερα

Η Ασουμάν παίρνει την Ελίφ και την πάει στο σπίτι του Νετζντέτ: «Ξέρω ποια είναι η Ελίφ, ότι είναι η κόρη ενός επιχειρηματία που την αναζητάει. Γιατί δεν τους δίνετε το παιδί;». Ο Νετζντέτ ξαφνιάζεται όταν τις βλέπει και στέλνει την Ελίφ στο δωμάτιό του μαζί με τη Ναζάν. Ο Νετζντέτ της ζητάει να μην κάνει ερωτήσεις και της επισημαίνει : «Εσένα η δουλειά σου είναι αρχικά να προσέχεις την εγγονή μου και μετά να κάνεις τον Σελίμ να σε ερωτευτεί». Οταν η Ασουμάν του λέει πως ο Σελίμ είναι παντρεμένος, ο Νετζντέτ της απαντάει: «Και τι έγινε; Κάνε αυτό που σου λέω και θα βγάλεις πολλά λεφτά». Η Ασουμάν δέχεται και πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο σπίτι της.

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif

Η Μελέκ και η Φεριντέ συνεχίζουν να αναζητούν δουλειά, ενώ ο Μουράτ δουλεύει ευκαιριακά όπου βρει. Η Μελέκ τον ρωτάει σχετικά με τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως έχει αρχίσει πάλι να παίζει χαρτιά. Η Τουγκτσέ είναι ενθουσιασμένη με την Ασουμάν και χαίρεται ακόμα περισσότερο όταν ο Κενάν της υπόσχεται να την πάει στον κινηματογράφο το Σαββατοκύριακο. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αδύναμη και κρυώνει και ο Σελίμ είναι πολύ ανήσυχος. Η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ και η Τουλάι βρίσκει την επαφή της με τον Σελίμ περισσότερο φιλική από ό,τι θα έπρεπε. Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Γκοντζά είναι έγκυος - Η Αρζού σε σοκ!